Tuesday, January 2, 2007

ASSLOLLETUKSET kautta nuQ :D... :'(... :D, TAAS :x.. :D!



Tuleekohan tästä nyt joku perinne tai jotain :x... <3... B), EHHEHEEEeeeeeee :D! Joo mutta huomenna taas töihin :|, NOOOOOOOoooooooooooooou :'(... No mutta viikonloppuH lähenee <3... =), YEAH, mutta silti :|... :'(...


Musta vaan Admin niin noihan halkeaa kahtia B), BUAHAH :D!

Ozin ääreen ja mies/miehet 3/3!


Joo aika lähte Ozin ääreen herkkujen kera <3, ihailkaa te sillä aikaa Adebisiä ;)... <3... :D, jonka on TOD syytä pysyä kaukana niistä homppeli hommistaan :|, tai, TAI laattaan mässyt sängylle :/... :'(... :D!


FUCKING homppeli :|... :/... :D!

Mässyt ja mies/miehet 2/3 <3... =)... B)... :D!


Joo siinäpä näkyy tämän päivän mässyt sitten <3... =)... B)... :D! Joo ja taustalla näkyy päivän mies/miehet 2/3 sekä 2 TV:n viritelmä joka jäi lojumaan mun huoneeseen mitä varmaan tulee tekemäänkin jonku aikaa koska HEMMETIN hiAnoahan toi on <3... =)... B)... :/... :'(... :D!


AWESOME <3...>

Shield ALKAA <3, mutta Pallikselta ei sanaakaan :o, WAHT?!?!?



Älkää/älä vaan sano ette sitä TOD huippu HEMMETIN HYVÄÄ ja just KOVAA sarjaa kato <3... :o, TSII-SUS?!?!? No nyt on khyllä sitten TOD aika korjata se virhe, Shieldihän on yksi parhaimpia sarjoja ikinä <3... =), mutta ei sentään Prison Breakelle ja Lostille pärjää <3... :'(... :D! No mutta nyt on TOD Palliksen aika tarttua niskastaan kiinni ja katsoa tätä sarjaa TAI :|... :/... :D... No mutta jos katot niin ei sit mitään, paitsi mainostaa TOD vois <3... =), kun vielä voisit pistää noita äijä äijiäs kehiin ;)... :|... :'(... :D!


PS.Siinä samalla päivän mies/miehet 1/3 <3... =)... B)... :D!


Äijien äijä sarja jatkuu taas <3...>