Monday, August 6, 2007

Jahas, it's that time again :'(, TSII-SUS :|?!?!?


No mutta on tää nyt parempi ku sunnuntaina nuQmaan meno :), vaikka silti päin sieltä :'(, TSII-SUS CHRIST :|, joopS :p... :D! No mutta, askelta lähempänä siis viikonloppuaH =), FUCK YEAH B)! Mutta aika hemmetin kaukana kuitenkin :'(, FUCK noH :|, joopS :p... :D! Joo eipä sitten tänään tullut kun yksi blogaus (tän lisäks...) :/, mutta syy olikin :saint:... B)... :p... :D, joka kerrotaan huomenna :), ellei taas jumituta :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Viittomakieli hyvää yötä -kuva!



Khyllä ois parin viik... kuuk... vuoden (=)... B)... :p... :D) loman aika =), mutta ensiksi pitää khyllä hommata se tietokone vaan :/... =), FUCK YEAH B)! Niin ja Full HD littuTV johon PS3:set ja se ja se..., koko loppuelämä taidetaan raataa ilman lomia :'(, TSII-SUS :|?!?!? Mutta mikäs raataessa kun laitteita saadaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Parrankasvu "Twelfth Step" Edit.3!


Jahas, kasvu senkun jatkaa kasvamistaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eri kuvauspaikka "perinne" senkun jatkukoot :saint:... :p... :D, tällä kertaa kyseessä on...

Parrankasvu "Twelfth Step" Edit.3 -kuva!


Keskustan ratikka -kuva!



...Keskustan ratikka :), kuten kuvan linkki sanookin ;), joopS :p... :D! Joo eli ratikassa siis räpsittiin B), ihmisten tuijottaessa ku mitäkin, ööööö :p, jotain :D, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeee :D! Joo ja mitä noihin aikasempiin kuviin/vaiheisiin joissa ei ole kaukokuvaa :/, niin kuvaan ne uudestaan uudemmissa kuvissa/vaiheissa ja pistän saman selostuksen uusiin kun vanhoihin B), U LAZY ASS :|... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEeeeeeee :D! Joo voisi vuorotella vanhan ja uuden välillä jatkossa :), eli seuraavaksi joku vanha paikka :saint:, joopS :p... :D!


KUVAT:
1.Kuva (isona), 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva (isona), 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva (1.paikasta ja 2.paikasta), 9.Kuva, 10.Kuva, 11.Kuva ja 12.Kuva!


Tai sitten ne vaan tuijotti mun HARVINAISLAATUISTA komeuttaH =), FUCK YEAH B), tai sitten ei :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEeeeeee :D!