Monday, April 23, 2007

Se on sitten aika mennä nuQ :'(, mutta...

Mutta läheneepä se viikonloppu/loma =), MEGAleffaillalla <3... B), FUCK YEAH :D! Ainoa että matka tuntuu vielä H3LVETIN kaukaiselta :'(, kiitos työn :|, sossupummina kuukausikin menisi nopeasti/"kivuttomasti" (:D) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No mutta, äkkiä nyt vaan töihin kitumaan että se viikonloppu/loma lähenee MEGAleffailtoineen <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Vielä 32 tuntia työtä :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? Mutta ilonpitoa 100x enemmän tiedossa =)... B), FUCK YEAH :D!

Tän päivän ostokset <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo aika kitumista oli khyllä pärjätä noilla paastoamis karkeilla :|... :'(... :ashamed:... :D, mutta ainakin jaksaa sit Matskun MEGAbileissä ahmia <3... =)... B), paitsi jos joka päivä ostaa tämmösen läjän :/... :ashamed:... :'(... :D! Noh, kuhan on mässyä <3... =)... B)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D!


Must be strong and stop greedying :/... :ashamed:... :'(, UNTIL saturday-tuesday =)... B), FUCK YE... NOh :'(... :D!

Niin selostukset "unohtu" :/... :ashamed:... :'(... :D!


Joo tai ei ne unohtunu, mutta halua/energiaa ei ollut :/... :ashamed:... :'(, mitä ei khyllä nytkään ole hirveästi :/, mutta tarpeeksi :)... B)... :D, joten selostamaan <3:


Riesen: Parhaita suklaita <3, FUCK YEAH :D!


Halvan Salmiakki Kala: Ihan OK uutuus :) (tai ei toi khyllä enään uutuus ole, mutta...), joka varmaan kerran kuukaudessa ainakin ostetaan :), joopS :p... :D!


Snören Mansikka: No eipä ole tätä pitkään aikaan ostettu :'(, joten nyt ostettiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo pienenä tätä vedettiin ku leipää <3, khyl kelpas/kelpaa :)... :p... :D!


Kana nuudelia: On toi nuudeli khyllä hyvää :), mutta liha ei oikein sovi sen kanssa joten :/... No mutta ihan täyttävää yksinäänkin :), joopS :p... :D!


Bonbon Big Bag: Näitäkin tuli pienenä vedettyä ku leipää <3... =)... B), FUCK YEAH :D, mutta nykyään ei oikein enään uppoa :/, jo kiitos hintansa :|... :'(... :D, mutta ei se makukaan kovin erikoinen ole :/, varsinkaan kun ei ole salmiakkia :|... :'(... :D! Mutta ihan OK pussi kuitenkin :), johon ei khyllä varmaan koske taas pitkään aikaan :'(... :D!


The Matrix: Path of Neo: Joo kybällä (9,95€...) kun lähti niin olihan se "suojaan" (kohtapuolin kun varmaan katoaa bittiavaruuteen :'(, josta sen "saisi" khyllä ilmaiseksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D) ostettava <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo alkaa jo nää kunnon koneen pelit kasaantumaan jo yli äyräiden :/... :'(, nyt sitä konetta ja HETIIIIIiiiii :|... :'(... <3... =)... B), FUCK YE... NO :'(... :D!


Antenni johto: Joo tosiaan ei Toppyssa tullut antennia joten uusi piti ostaa :'(, TSII-SUS :|?!?!? On toi khyllä ihan IHMEEN PELLEILYÄ että ei voi parin euron antenni johtoa laittaa 600€:n laitteeseen (siskon 200€:n telkkarissakaan ei ollut) :x, TSII-SUS :|?!?!? Kiva jos kotona ei ole yhtään antennijohtoa (on vaikka juuri muuttanut ja ostanut uuden TV:n jossa ei myöskään antennia...), siinä sitten lähtee hakemaan sitä antennia tai odottaa seuraavaan päivään, TSII-SUS mitä pihistelyä :|, vielä laatumerkiltä :x?!?!?


Mountain Dew x2: Joo Itiksessä oli vieläkin 2kpl 2,99€ tarjous joten ei muuta kun tänne vaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo Matskuhan voisi hakea ton sekä 4x Cocis 5€ tarjouksen (säkärin lähetin just...) MEGAbileisiin :), joopS :p... :D!


Pepsi: Joo ylijäämä Pepsi tosiaan eilestä (19.päivästä...) :), hyväähän toi (toisiksi parasta Colaa...) =), joopS :p... :D!


Toppy kaukosäädin: Sepä se <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Khyl kelpaa =)... B), tai siis kelpas :'(, kaikki kun on jo syöty :ashamed:... :'(... :D, mutta uudet tuli ostetettua =)... B), FUCK YEAH :D!