Wednesday, May 30, 2007

Siis kattokaa nyt tota <3...


...AIVAN USKOMATTOMAN KAUNIS <3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeeeeee :D! Naimisiin menisin alle aikayksikön <3, jos vain voisi =), mutta kun ei voi :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!?

PS.Hulkki se vaan siellä näyttää peukaloa alas :x, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!?


No mutta nyt näkemään kauniita unia tosta =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeee :D!

Jo rauhallisin mielin nuQ...


...eikä TOD minkään *kröhöm* järkytysten mun sohvalla jälkeen :|, EI TOD! Joo eli tänne on turha tuoda mitään, ainakaan leffoja katsomaan, joita khyllä TOD kelpaa katella kohta hankittavasta littuTV:stä sekä tietenkin ensiksi hankittavan uuden koneen 22 tuuman UPEUDESTA <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No mutta, aikaa vielä on/kestää saamiseen :/, mutta niin kauan ollaan odotettu että ei toi viikko (ellei allekkin...) tunnu YHTÄÄN missään <3... =)... B), FUCK YE...noH :x, koska khyllä se tuntuu :'(, heti pitäisi saada :|... <3... =), TOD B)! No mutta äkkiä vaan nuQmaan niin kohta se jo kolkuttaa ovelle <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Kolkuttais jooooooooooooooooooH <3...

Vai että keskiviikko :x... :p... :D!


No sehän on lehtienpäivä, tai siis lehti "akkari" päivä :), tai siis kuukausi :p... :D, joka viikko nyt jaksa jotain akkaria kuvata :|... :'(... :D, kuukauden välein vaan Phelitin kanssa :), eli lehden, siis lehtien (:p... :D) kuukausi <3, joopS :p... :D! Joo ja tulihan sieltä Anttilankin lehti taas :), (mahdollisen, aika varman, kortista riippuu...) koneen siellä kiiltäessä <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ja pelikin tuli ostettua =), Call of Duty työkaverilta 5€:llä :), FUCK YEAH :D/noH :x, no uudelle koneelle tässä pitäisi vaan pelejä ostella eli Call of Duty 2:nen <3, mutta "pitäähän" ygönen ensiks :)... :/... :'(, joopS :p... :D!


Joo ja jotain muutakin työkaverilta (eriltä...), syödessään suosittele mulle tota nuudeli lihakana mitä lie shittiä (:D), jonka TOD luulisi kelpaavan näihin ainaisiin Saarioisten shitteihin (:D) verrattuna =)... :|... :'(... :D, no huomenna sitten selviää :)... Joo ja jos hyvää on (mitä varmaan onkin...) :), niin totahan voisi vetää viikonloppuisin leffan ääressä tuttujen Lidl pizzojen yms.. shittien (:D) sijaan =)... :|... :'(... :D, eli innolla odotellaan minkä makuista toi on =)...


Ja TOTTAKAI sitä karkkia kehiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo tuli "floppikaupassa" taas käytyä B), josta tarttui mukaan Kristalli raha (ihan hyvä on :), varsinkin kun muualta ei saa joten ei pahemmin ole kyllästynyt =)...) ja Turkinpippuri Salmiakkimix (kusetustahan tämä :x, toinen Fazerin pussi kun vaan on laitettu eri kuoriin :|... :'(... :D, mutta mikäs laittaessa kun eurolla lähtee <3... =), ainakin "floppikaupasta" B), FUCK YEAH :D) sekä vielä päälle pari purkkapussia (floppihintaan 1€:llä 2kpl B)...), eli khyl kelpaa <3, joopS :p... :D!


Luettavaa, peli, uutta evästä/mahdollista viikonloppu mättöä ja karkkia mukavasti =), khyl kelpaa B), FUCK YEAH :D!