Tuesday, January 23, 2007

Uutta shittiä kehiin <3... =)... B)... :D!


Joo otimpa sit käyttöön "pilkku" arvostelu asteikon ja IMDb linkkiä mukaan =), mutta, MUTTA lisätyötä vaan tuli aika paljon :/, niin lähinnä IMDb:n takia, eipä toi pilkkusydeemi nyt hankaloita, paitsi ehkä vähän :/, mutta onhan se nyt kivempi <3... :D! Joo mutta huomenna pitää sitten editoida noihin aikasempiin pilkkusyydemi ja IMDb linkitykset, mutta ei kuin sanoa pari sanaa:


THANK GOD että nyt keksin ton enkä 1000 leffan jälkeen B)... :'(... :D, mutta sitten ois khyllä saanut jäädä tekemättä edellisille :/... :'(... :D, kuten varmaan tulee tapahtumaankin ku keksii jotain uutta tohon, mutta tuskimpa on niin/noin "tärkeää", joopS, nuQ :'(... :D!

Päivän mies ja elokuva of steel <3... =)... :D!


Joo unohtunut kokonaan tämä elokuva juttu :/... :whistle:, joo ei oo jaksanut :ashamed:... :'(... :D, mutta jokapäivä en luvannutkaan kuha on tavoite) joten B)... :D! Joo mutta Terminator 2 tänään esittelyssä =), parhaimpia leffoja I-K-I-N-Ä *sydän*, varsinkin lapsena =)... :'( (liikuttunut :D), mutta khyllä toi vieläkin menee vaikka yli 10 kertaa varmaan nähnyt... No mutta eiköhän aloiteta tosta kuvasta (parempana ;)... B)... :D)! Joo virhehän siinä mille monta kertaa tullut naurettua :D, niin lähinnä pienenä, eipä toi enään naurata :/... :'(... :D, mutta khyllä sen aina huomaa B)... :p... :D! Joo mutta kattokaa toki itsekkin ;):

A mothafucking klaffi shit :D -linkki!



Joo no mutta muuta en sitten jaksakkaan sanella :x... :ashamed:... :'(... :D, mutta mitäpä sanomaan, TOD hiAnot tehosteet aikanaan (vieläkin on ihan hyvät...), Arska parhaimmillaan B), Minigun B), pahis (T1000) hyvä :), alusta loppuun HEMMETIN hyvää menoa B) jne jne... TOD LOiSTavaH, täys KYBÄ tulee (ja sinnehhän pyöristys meniskin) =), AWESOME *sydän*!


Mun arvosana:

9.6/10

IMDb:n arvosana:
8.3/10


Voi niitä aikoja *sydän*... :'(... *sydän*... :'(... :D!

Päivän *REPS* :D...


No mitäpä tohon sanomaan, kuva kertoo kaiken ;)...


...EHEHHEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee :D!!!111

It's ready (teksteineen) <3... =)... B)... :D!



Joo mitäpä sitä höpisemään, tossa (blogikuvassa) nyt näkyy uusi ennennäkemätön kuva <3... =)... B)... :D, sekä ex SURKU rattini josta vaihkeppiki hajonnut :/... :ashamed:... :'(, mutta khyllä se palveli TOD LOiSTavasti silloin aikoinaan =), erityisesti Midtown Madnesia pelatessa <3, oi niitä aikoja :'(... :D! Joo mutta kuvaani siis:

>>> Hulk save us from Tontsa the nudist assclown <<<


PS.Niin tosiaan kiitokset MatoApinan Matskulle oikeinkirjoituksessa :), jos nyt edes oikein meni/menee :/... :'(, mutta eiköhän suurin osa :)...



EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!!!111

Päivän "BMW" auto B), varastettu sellainen :'(... :D!


Joo siinä se nyt sitten komeilee :), nättiH <3... =)... B)... :D! Ainoa vaan että Hul... MatoApina (:|... :ashamed:... :'(... B)... :D) meni pöllii ton kuvan muistutukseensa pilaten kaiken :|... :/, GODDAMN :'(... :D! Joo eli HEMMETIN hiAnoH oldieH <3... =)... B)...


PS.MatoApinan "varastukseen" (:D) linkitys kusee :|... :ashamed:... :'(... :D, mutta löytänette helposti saman päivän sisällysluettelon avulla ;)... :/... :'(... :D!


...vaikka varastettu sellainen :|... :/... :'(... :D!

Floppi sit ostettiin :o... :x... :ashamed:... :'(... :D!


Joo lihan tota Toffee Tuplaa nyt PAkKO (:D) maistaa ku se siinä niin uutuus uutuunena kiilsi silmään <3... =), mutta virhe oli :|... :ashamed:... :'(... :D! No ei toi nyt mikään kovin iso virhe/pahanmakuinen ollut, mutta ei mikään erikoinen ja khyllä toi pienen toffeen löyhkän (:D) takia oli huonompi ku se alkuperäinen TOD LOiSTavuus <3... =), mutta eipä pahemmin se löyhkä (:D) maistunut joten ei nyt hirveästi harmita :/, mutta kuitenkin :'(... :D! Niin ja floppaamaahan toi tulee niin silloin olisi saanut/saa (khyllähän nyt halvalla pitää sit <3... B)... :D) paljon halvemmalla =), mutta eipä nyt 50 Centin (welcome to the Tontsa's Candyshop <3... =)... B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D) sijoitus niin pahalta tuntunut ku ihan hyvää oli :), vaikka :/... :'(... No mutta onneksi on toi Rainbow NamuMix pelastamassa tilanteen <3... =)... B), YEAH :D!


Ei paha, mutta ei erikoinenkaan ja kun tulee floppaamaan ollen PALJON halvempi niin :/... :'(... :D!