Wednesday, February 14, 2007

Tiltin alun kautta nuQ :'(...

Joo alkua voisi vähän kattoa ja sitten nuQ :'(, mutta eipä pahemmin haittaa kun huomenna on jo torstai ja sitten u know what ;)... <3... =), YEAH :D! Joo mutta huomenna voisi käydä ostelemassa "tavaraa" (lähinnä mässyä, sipsiä ja limua <3... =)... B)... :D, mutta voisi ehkä ostaa myös jonku leffan perjantaille :)...) jos kerran perjantaina hakee Philips "DVDR3450H" Bournen <3... =)... B)... :D, eihän sen kanssa jaksa pahemmin mitään raahata :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo eli "tavara" ostoksille huomenna <3... =)... B)... :D, mutta nyt Tiltin alun kautta nuQ :'(, vaikka ;)...


Stuff, STUFF and more STUFF =)... B)... :D!

Philips Bourne lehdessä <3... =)... :D!


Joo näköjään Anttilakin myy Philips "DVDR3450H" Bournea 299€:n hintaan joten eiköhän se kipaista viikonlopuksi sitten sieltä hakemasta (kun lähempänä Anttila on :)...), sempä taidamme tehdä <3... =)... B)... :D! Joo eli Medusan verkkoa sit vaan talteen Philips "DVDR3450H" Bournelle (:D) ja Kissi h3lvettiin :|, aikamoinen lelu on :/... :'(... :D, vaikka khyllähän toi ihan hyvä on :), mutta eipä pahemmin löydy mitään hyviä/käteviä ominaisuuksia mihin on tottunut mitä Philips "DVDR3450H" Bournesta löytynee <3... =)... B), YEAH :D!


In love with Philips "DVDR3450H" Bourne =)... B)... :D!

Vuosi sitten "14.2.2006" kertausta <3...


Vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:


Joo aika kuiva päivä khyllä oli :/, sanoisiko jopa HEMMETIN kuiva :ashamed:... :'(... :D! No mutta sen verran vei energiaa ton äänestyksen teko että eihän siinä muuta jaksanut :/... :ashamed:... :'(... :D! No mutta huomenna sitten =), ei :o... :x, no en jaksanut näköjään blogata mitään :ashamed:... :'(... :D, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D?!?!? No ylihuomenna sitten =), mutta vaan jotain Alpha Attackia :/, YHYYYYYyyyyyyy :'(... :D!


U lazy ass :|... :/... :'(... :D!

Päivän "Hummer (H90 :D)" auto <3... =)... B)... :D!



No takaatapa vielä hyvinki <3... =)... B)... :D, nothing else to say, I'm speadless <3... :D!


Khyl kelpais <3...

Päivän "Hummer (H90 :D)" auto <3... =)... B)... :D!


Joo tänään tuli kotiinpäin tullessa nähtyä toi TOD komeuS <3... =)... B), YEAH :D! Joo onhan niitä samanlaisia/hienompiakin tullut nähtyä :/... B)... :'(... :D, mutta aika harvoin (ellei koskaan...) parkissa eikä edes pitkään aikaan khyllä missään joten khyllä TOD kelpas <3... =)... B)... :D!


NICEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee <3...

Päivän LOiSTava mies(ten) peli <3... =)... :D!


Joo siinäpä mä olen kahen LOiSTavuuden (sekä tietenkin itseni <3... =)... B)... :D) kanssa :), tai sanoisiko vain yhden :x (tai kaksi ku ite on <3... =)... B)... :D), no ei toi FlatOut nyt niin hyvä ole :/, muta ihan hauskaa romurallia khyllä =), mutta AIVAN LIIAN vaikeaa :|... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo mutta Lostin 2.kausi on TOD LOiSTava <3, vaikka nähty jo onkin :'(... B)... :D! Joo mutta päivän mies blogaus tää nyt lähinnä oli <3... =)... B), YEAH :D!


Kolme LOiSTavuutta =)... B)... :D, tai siis...