Tuesday, May 22, 2007

Blurry nuQ <3... :|... :'(... :p... :D!


Joo perjantaita tässä odotetaan TOD KUUMEISESTI <3... =)... B), TOD!


Motskari kun olisi tuolla parkissa niin ehkä toista mieltä olisi =)... B), paitsi voihan sitä viikonloppunakin huristella =)... B), joopS :p... :D!

Päivän "(motskari) skootteri (:p... :D)" auto, heilahtanut sellainen :/... :ashamed:... :'(... :D!


Joo tässäpä tämä <3... =)... B), pikkasen on vaan "heilahtanut" :/, tai nopeasti liikkuvasta motskari skootterista/huonohkosta kamerasta toi khyllä johtuu :ashamed:... :'(, auton/autoja sain khyllä kuvattua tarkkoina B)... :whistle:... :'(... :D! Joo khyllä tollanen TOD kelpais lyllerö löllerö (:D) max.45km/h skootterin sijaan <3... =)... B)... :ashamed:... :'(... :D, mutta mielummin 42km/h ku 5km/h tunnissa joka sadan metrin jälkeen 5min tauolla eli kävellen :|... :ashamed:... :'(.... :D!


Mutta khyllä nyt lujempaa pitäisi päästä :|... :'(... =)... B), TOD!

Mässyä tuli ostettua <3... B), taas :x... :ashamed:... :D!


Joo eipä noita eilisiä jaksa tänäänkin vaan imutella :|... :'(, joten muuta(kin) kehiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo kuvassahan ostokset näkyy :), mutta tehdään silti "selosteet" <3... =)... B), FUCK YE...noH :x, aikaa kun menee :/... :'(... :D! Joo eli Original Panttereita (on nää khyl LOiSTavii <3, mutta yksinään vähän tylsiä :/, Mixi on parempi :), mutta parashan on että on muuta <3, kuten nyt B), FUCK YEAH :D) ja Pandan Suklaa Crisp (empä ole näitä vielä IKINÄ maistanut :o... :x... :ashamed:... :'(... :D, mutta empä ole paljoa menettänyt minkä jo tiesin/veikkasin B), eipä mitään kovin erikoista ole :/, mutta ihan syötävää sentään :)...) tuli ostettua =), ihan OK ostokset tosiaan :), joopS :p... :D!


Khyl kelpaaH =)... B), FUCK YEAH :D!