Thursday, April 12, 2007

Jahas, South Park sit myöhästy :|... :'(, noh...


Ei muuta kun Mafiaa sitten räiskimään Free Rideen Thompson paukkuen <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo aikamoisia ruumis kasoja tuli tuttuun tyyliin <3, U DONT WANT TO MESS WITH ME :|... B), FUCK YEAH :D! No mutta, South Parkin ääreen vaan jonka jälkeen sitten nuQ :'(, mutta u know ;), DA WEEKEND <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


A mothafucking Thompson killaH =)... B), FUCK YEAH :D!

Änärii tuli testailtuu <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ensiks tuli testattia 06:sen (07 demon asennus jotain bugitti :|... :'(... :D), mutta nyki sen verran #&%£$!* että ei kiitos :|... :ashamed:... :'(... :D, joten 02 pysyttäydytään tämäkin kausi :)... :'(... :D, mutta ensi kaudella varmaan sitten hurraa 08 täysillä graffoilla <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta kohtahan pääsee jo joukkueita tekemään (tai voisihan sitä jo nytkin <3, mutta ei nyt ihan vielä :|... :'(... :D), joopS!


Alkais JOOOoooo <3...

No niin näkyy <3, mutta...


Mutta eihän tossa ole edes enempää kun yhdessä bogauksessani, puhumattakaan edes yhdestä lauseesta <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta ehkä se tosta sitten lähtee :), parin vuoden päästä hymiöitä on jo 100x enemmän <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Hymiöt RULEZ <3...

Truly cracking me <3... =)... B), EHEHEHHEEEeee :D!


Tai sitten ei :/... :'(... :D, mutta hiAno kuva tuli väsättyä <3... =)... B)... :whistle:... :/... :'(, EHEHEHHEEEeeeeeeeee :D! Joo mutta torstaihan se on tänään :), perjantaintain kolkuttaessa ovelle <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta tosiaan tänään me tuo TOD MAHTAVA sarja tauolle :'(, GODDAMN :|?!?!? Noh, nautitaan sitten sydämmen kyllyydestä <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Olisipas jo huominen tähän aikaan =), TOD!