Thursday, May 17, 2007

Se on ohi :|... :'(, mutta...


Loma on ohi :|... :'(, mutta huomenna alkaa jo uusi <3... =)... B), FUCK YEAH :D, mutta silti :/... :'(... :p... :D! No mutta ei kait muuta, huomenna vaan ostoksille ja..., joopS :p... :D!

PS.Mikä taiteilija sieluH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Ainainen loma TÄNNE ja HETI =), TOD B)... :/... :'(, TSIIIIIIIIiiiiiiiiiish :|?!?!?

Koneella tullut tehtyä kaikenlaista :)...


Joo hyvin on loma mennyt/sujunut kun koneella on säädellyt vähän kaikkea :), mutta nyt on aika mennä katsomaan TV:tä =), joopS :p... :D! Joo eli ei sen kummempaa, kuhan "ilmottelin" <3, FUCK YE...noH :'(, EHEHHEHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!


Tämmösiä blogauksia TOD lisää =), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!

Päivän "Porsche" auto!


Joo pitkästä aikaa taas autoa B) (niin eilisen lisäksi :)... :p... :D), johon on selvä syy, Picasa Album (tuolla taas Porsche Album...) =), niin ja tietenkin lomakin vaikuttaa asiaan =), FUCK YEAH :D! Joo mutta tänään siis PorscheaH =), khyllä TOD kelpais mennä tolla töihin/muualle =)... B), TOD!


NiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeH =)...

Päivän "haaste" mies!


Hulkki kun tuolla haastoi mut nörttikalusto sotaan tällä kuvalle :), niin ei muuta kun TURPIIN sille tolla kuvalla <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo taisi tulla 100-0 rykäle murskaus tappio voittoH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

PS.Hulkin haaste...


U dont wanna mess with me =)... B), FUCK YEAH :D!

Picasa "scooter" album <3...


Mitäs mä en oo/ollu tätä vielä tehnyt :o... :x... :ashamed:... :'(... :D, no nyt asia on sentään korjattu <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli täältä vaan ihailemaan scoottereita ;)... <3... =)... B), FUCK YEAH :D:

--------> Picasa "scooter" album =)... B), FUCK YEAH :D! <--------

Joo eli nyt on sitten albumi tehty <3... B), mutta, noh, eipä tässä enään noita pahemmin huvita kuvailla :/... :'(... :D! Niin ainakaan kadulta :/, mutta khyllä ostovaihtoehdot ainakin kuvataan =), niin ja tietenkin hiAnot :), mutta eilisestä on pahempi enään parantaa :/... <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!


Scootterit on päivän, viikon ja vuoden sana =)... B), eiku ei :x, niin vuoden, talvella kun ei voi :'(, FUCK YE...noH :'(... :D!

NättiH skootteri bongattu :), kuljettajattarineen <3...


Joo Matsku ton bongasi jollain matkallaan :), mutta ei tainnut tehdä/kysyä mitä mä olisin :x, eli mennyt kysymään "voiko testiajaa" <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeeeeeee :D!


Jaa että kumpaa vai :x, jaa-a :p... :D!

Päivän "skootteri" auto <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo siinäpä tämän päivän skootteriH =), aika nättiH <3, vaikka ei eiliselle pärjääkkään B), FUCK YE...noH :'(... :D!


Khyl kelpais <3...