Monday, July 9, 2007

More unique shit (:D) <3...

Kuten kuva (parempana) kertoo ;), "unissakävely painajaisia" siis ollaan nähty <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(, varsinkin toi tuoliin potkasu :|, jalka oli ihan #&%£$!* pari päivää :'(, TSII-SUS :|... :ashamed:... :p... :D! Joo tekstinä taas jos..., joopS :p... :D!


More unique shit (:D) - kuva!


Olen ainoa joka (painajaisia luvasssa)...

- on nähnyt painajaista että joku jahtaa mua sillalla joten hyppäsin alas siitä sillalta ja misä heräsinkään :x...? Noh, uima-altaasta (Matskun sellaisesta) tietenkin, lähes hukkuen :D... Joo ja koko talo (Matsku ja sen vanhemmat) heräsi ja tuli kattomaan että mitä #&%£$!* :D! Joo sitten vaan takas nukkumaan ton jälkeen ihan normaalisti, jepS!

- on nähnyt painajaista että karhu on tulossa huoneeseen joten hyppäsin ikkunalauteella ja olin valmis hyppäämään alas :o?!?!? No eka kerros sentään :'( (<---hikipisara), mutta olisi siinä oksista (kunnon pensaat nimittäin löytyy siitä ikkunan alta) saanut jotain haavoja varmaan... Joo kaverilla (ei oo Tilttiläinen) oli hauskaa, "tarinan" karhu kun sai olla :D...

- on nähnyt painajaista että käärme hyökkää kimppuun joten nousin sänkyyni pystyyn ihan peloissani, kunnes käärme kietoitui tuoliin, joten päätin potkasta sen hengiltä B)... :D! Noh, aamulla sitten heräsin jalka ihan #&%£$!*, ison mustelman kera :'(...


No mutta :p, se on päivä ohi taas :'(, mutta viikonloppu kolkuttaa taas yhtä askelta lähempänä <3, FUCK YEAH B)/noH :|, matkaa kun on aika paljon/aivan liikaa :'(, mutta äkkiä se menee =), kuten myös se itse viikonloppukin :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!


Eli nuQmaan siis :saint:--->

Ostoksillapa OSTOKSILLAPA <3... :p... :D!


Joo nyt ei khyllä millään jaksa selostaa :o, niin noita Saarioisten shittejejä :|... :'(... :p... :D, mutta khyllä karkit menee <3, eli niihin B)...

Karkit jääkaappineen ja eväineen - kuva!


Alku Lakritsi: Joo tämä jäi välistä kun näitä (sitruuna ja suklaa) ostin aika lähekkäin :'(, mutta nyt asia korjattiin ostamalla viimeinen pala palapeliin <3, FUCK YEAH B), EHEHHEHEEEEEeeeeee :D! Joo ihan hyväähän tämäkin edellisten palapeli palojen kanssa on :), mutta hintaansa (2,80€ :o...) nähden EI TOD :|... :'(! No mutta ainakin vaihtelua noitten prus Fazer halva irtari shittien (:D) tilalle :), mutta ylikalliilla hinnalla khyllä :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!


Fazeriina suklaalevy: Joo taas tämmönen ylikallis hinta (1,19€) kusee (:D) tuote :|... :/... :p... :D, mutta mikäs vähän kustessa ku hyvin maistuu =), hintaa vaan tosiaan on vähän liikaa :/, khyllä nyt 0,80€:llä pitäis lähteä :|, TOD B)! No mutta pääasiahan on että maistuu :), kuhan ei nyt satoja euroja rupea makselemaan jostain ulkomaasta tuoduista shiteistä :|, niin tulevaisuudessa ku miljordääri dööriH on <3, FUCK YEAH B)... :whistle:... :'(... :ashamed:, EHEHEHEHEEEEEEeeeeee :D!


Noita Saarioisia |O, TSII-SUS :|... :'(... :p... :D, karkki vaan suuhun =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeeeee :D!

Viikon "Uniikki foorumipeli" ketju!


It's time to choose again <3, mutta taaskaan ei osunut mun kohdalle :'(, TSII-SUS :|... :D! No mutta mikäs ohi mennessä kun pääsi ajattelemaan elämäänsä :x?!?!? Noh, kuvahan sen jo kertoo ;)... :'(... :p... :D, mutta laitetaan sitä linkkiä vielä...


Viikon "Uniikki foorumipeli" ketju!


Unique chatten - kuvana!


Joo pistetään nyt tekstimuodossakin jos kuva kusahtaa joskus :)... :'(... :p... :D!


07.07.2007 klo 14:56 Kraid kirjoitti:
Minä olen ainoa Tilttiläinen joka on ollut viikon tekemättä tarpeitaan... ^^'


No etpäs kuule ole, pistetään vielä paremmaksi (vaikka sun "tilannetta" en tiedä, mutta veikkaisin että ei ollut näin paha...)! Joo päätösmatkalla (Italiaan) "päätin" (ei vaan huvittanut) olla tekemättä tarpeitani. Ai mikä tekee siitä paremman, no joka päivän vedin roskaruokaa (pizzaa, mäkki, ravintola yms "ruokaa"...) ja mässyä ihan #&%£$!* <3! Joo kotona sitten tehtiin tarpeet muutaman päivän ajan 3-4 kertaa päivässä, en khyllä suosittele :D, vaikka voitto (no ainakin tasapeli) khyllä tuli B)... Joo mutta omiini:


Olen ainoa joka on...

- nähnyt itsemurhan (semmonenkin on tullut todistettua)!
- sytyttänyt tulitikulla naisen hiukset palamaan (ei kannata leikkiä tulitikuilla)!
- ollut sossupummina n.vuoden (en muista oliko yli vai alle, mutta hemmetin lähellä jos alle oli...)!
- laittanut nettiin videon "pelostaan" (sammakko sellaisesta, Youtubesta löytyy)!


Olen ainoa yli 20 (23 jos tarkkoja ollaan) kymppinen joka (iällä jyrätään)...

- ei ole juonut kännejä/on vaan maistanu pari tippaa (monet 15V:kin jo varmaan tippu, eiköhän kaikki yli 20 ainakin)!
- ei ole polttanut eikä edes maistanut tupakkaa!
- ei ole tehnyt kun vaan yhden kerran "oikeata" ruokaa (meni just vähän aikaa sitten rikki, harmi :D, mutta eiköhän tolla yhdelläkin jyrätä)!


Olen ainoa joka (armeijaan liittyviä, joka pitää olla siis käynyt jos aikoo vastata haasteisiin)...

- on ampunut kultamitallin ammunnasta (2 tai 3 sai mennä ohi taulusta, yksi vain meni B)...)!
- ei ole saanut mitään mitallia Cooperista (vikalla kerralla olis khyllä tullut ehkä jo hopeinen, bronssi ainakin, mutta empä jaksanu mennä kyselee, varsinkin kun ei välttämättä olis saanu enään eikä pahemmin edes kiinnostanut/kiinnosta edelleenkään...)!
- on räjäyttänyt alikessun punkan (joo läpällä tein :D, eipä kovin läpällä sitä otettu, mutta varotuksella sentään päästi ilman sen kummempia seurauksia)!
- joka on nukahtanut kamina (juttu joka lämmittää teltan) vuorollaan (onneks yks vaan heräs joka oli vielä "hyvä" tyyppi, mitäköhän alikessu olis sanonut, varsinkin se sama jonka punkan räjäytin :D...)!


Olen ainoa joka (Tilt juttuja)...

- on blogannut noin #&%£$!* (:D) paljon (hemmetti jos toi tuhoutuu aikanaan, pitäis khyllä tulostaa kaikki päivät tjs...)!
- (jota) on Admin kieltäny blogaamasta takapuoli kuvia (todiste)!
- on pitänyt kuva -ja musakisaa noin/näin kauan pystyssä (ainakin luulisin, voi väittää vastaan, todisteiden kera...)!
- on saanut/lähettänyt noin #&%£$!* (:D) paljon yksäreitä (no tätä on pahempi todistaa, laskea kun ei jaksa, reippaasti yli tuhansissa pitäisi olla...)!
- on lähettänyt noin #&%£$!* (:D) paljon viestejä keskusteluihin (Tontsa84:llä 4427 ja Sir Tontsalla 1873/4, mutta joku muu vie khyllä yhdellä acolla lähetetyt :'(, Anghorn varmaankin...)!


Joo ja lisää olis vaikka kuinka paljon B), mutta jätän kertomatta (ainakin nyt...), liian noloja :ashamed:...


Taisi tulla aikamoinen jyräys =), FUCK YEAH B), EHEHHEHEEEEeeeeee :D!