Monday, January 15, 2007

Vastaus sitten pamahti 2,5min sisään <3... =)... B)... :D!


Joo Jumala shitti se olikin :D... :ashamed:... :p... :D, joopS! Joo mutta samalla pääsin ownaamaan IMHO:n B), YEAH :D! Joo mutta nyt aika mennä nuQ :'(, HUOMISIIN!


Oh my god, I didn't know OMG, IMHO I SUCKED badly :|... :/, YHYYYYYYyyyyyyyyyyy :'(... :D!

Kysymyksen kautta nuQ :'(... :D!


Joo tosiaan päässyt unohtumaan mitäs toi OMG tarkoittikaan :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta eipä nyt niin hirveästi edes kiinnosta :/, mutta kuitenkin... Joo mutta en mä khyllä mee nuQ ennenku se selviää :/... :'(, eli googlettava on n.2,5min päästä jos vastausta ei kuulu B)... :'(... :D!


Come on u nerds :|... :)... :/... :'(... :p... :D!

EHEHHEEEEEEeeeeeeeeee :D!!!111


Khyllä sitä taitaa aika HEMMETIN moni katsoa ja kyllä, on H3LVETIN hyvä fiilis, KHYL <3... =)... B), EHHEHEEEEEEEEeeeeeeee :D!


Voisikin räpsiä lisää kuvia =)... B), EHHEEEEEEeeeeeeeeee :D!

Päivän mies lähtee nyt pelaa <3... =)... B)!


Joo vanha/käytetty kuva khyllä :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta olkoot ku on niin HEMMETIN komeaH <3... =)... B), EHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeee :D! Joo eli ratilla riehumaan ja sit TV:tä kattelee <3... =)... B)... :D, NÄKEMISIIN!


Harvinaislaatuista komeutta =)... B), EHEHHEEEEEEEEEeeeeee :D!

Päivän "Audi" Auto B)!


Joo siinä se on vielä sivusta <3... =)... B), YEAH :D!


Khyl edelleen kelpais =)... :D!

Päivän "Audi" Auto B)!


Jaa-a, nyt pitääkin heti aloittaa varmistamalla onko se nyt se Audi (menny viime kerroilla nimitääin päin VIT :ashamed:... :'(... :D)! Nonih, tällä kertaa se oli se Audi :), YEAH :D! Joo mutta mitäpä tosta höpisemään, nättiH on =), vaikka onhan niitä hienompiakin :/, mutta kuitenkin :)... :/... :'(... :D!


Khyl kelpais <3...

Terva Leijona "floppi" Surpermix!


Joo viikonloppuna piti jo tää blogata (sillon kun tän näinkin...), mutta empä sit jaksanutkaan :/... :ashamed:... :'(... :D! No mutta pääasia että joskus eikä milloinkaan ;)... <3... B)... :D! Joo mutta joo, flopin ainesta siis taas ilmassa, lähes 100% varmasti <3... B)... :D! Emmä khyllä tajua mitein ne tommosta shittiä voi tuoda ihmisten ilmoille :|... :/... :p... :D, suoraan sanottuna KARMEAN näköistä (paitsi salmiakit jotka floppas jo...) jota makukin varmaan on (paitsi salmiakit :D...), mutta siihen ei kosketa ennenku pussi lähtee eurolla <3... =)... B)... :D, jos edes sillonkaan ku ei khyllä näytä yhtään houkuttelevalta :/... :'(... :D, mutta khyllä nyt eurolla <3... =)... B)... :D, syö sitten vaikka vain ne salmiakin <3... B)... :D! Joo mutta floppausta odotellaan kielipitkällä <3... B)... :p... :D, YEAH!


How the hell they just keep FUCKING it like that :x... :/... :'(... :p... :D!

Siellä se komeilee <3... =)... B)... :D!



Joo on khyllä HEMMETIN komeaH <3... :D, mutta myös hyödyllinen :), tostaha näkee päivät ja kaiken <3... =)... B), EHEHEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D! Joo mutta jäi se KK:ki sinne surkean lähtönsä kanssa :|...


Harvinaisen komeaH =)... :D!

1.Kuukauden "Karvis" sarjis kalenteri :D!


Joo blogasin jo tän viime maanantaina <3... :D, mutta Snorlax PÄLLI meni poistaa sen (mitä ehkä tekee tällekkin) :|... Joo mutta sen takia (poiston lisäksi) blogaan uudestaan että kirjotimpa tonne kalenteriin yhen jutun 17.päivän kohdalle <3... =)... B)... :D! Joo eli voisi aina kaikki varmat jutut kirjottaa joka kuukausi tohon :), kuten synttärit (ens kuussa <3...), öööööööö, no jouluaatto <3, jota khyllä EI TOD nyt jaksaisi :o... :x... :/... :'(... :D jne... Niin ja turvaan tietenkin tohon bannerin alle ja tilaa tarvitaan eli KevytKunkku saa kyytiä vaikka tyytyväinen EN TOD lähtöön ollutkaan :|, mutta sinne saa lähteä :|... :/... :'(... :D! Joo mutta nyt toiseen blogipaikkaan tää ja (sen lisäksi) turvaan tohon bannerin alle tämä kuukauden "Karvis" sarjis kalenteri <3... =)... B)... :D!


PS.Joo khyllä mä tonne muutakin kirjottelen :o... :x... :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta mä niitä teille näytä B)... :D!


Vai että nimpparit kohta <3... =)... B), no aika turhat khyllä :/... :'(... :D!