Wednesday, March 21, 2007

Päivän "nuQ" mies <3... =)... :'(... :D!


Joo piti khyllä uuden hiiren (G5 <3... =)... B)... :D) kanssa ottaa joku kuva =), mutta laiskuus iski :/, jopa niin paljon että en jaksa sensuroida omaa kuvaa vaan laitan, no tossahan se näkyy :)... :ashamed:... :'(... :D! Joo huomenna tosiaan sitten South Parkkia <3... =), FUCK YEAH :D! Joo ja Idolsiakin tulee =), vaikka suosikki Ari on alkanut jo vähän kyllästyttää samoilla/samantapaisilla biiseillään :/, mutta toivotaan että nyt tulee Kirkan/Piano Manin tapaista LOiSTavuutta <3... =), normaalin hevi shitin sijaan :|... :/... :'(... :D, TOD! Joo ja viikonloppukin lähenee uhkaavasta <3... =)... B), TOD AWESOMEh! Joo mutta nyt tosiaan aika mennä nuQ :/... :'(... :D, ihailkaa vielä hiirtä (ja karkkeja <3... :D) johon alkanut jo tottumaan/oppimaan käyttämään <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


AWESOMEh =)... :D!

G5 loppukaneetti <3... =)... B), FUCK YEAH :D!



Joo no mitäpä lisäilemään, ihan kävetä paino systeemi tossa tosiaan on :), mutta tuskimpa pahemmin jaksaa säädellä (paitsi ottaa koko homman pois...)! Joo ja onhan toi hiiren nopeus säädinkin hiiressä ihan hyvä :), vaikka aika nopeasti saa ton hiiri valikon auki josta voi säätää tarkemmin (3 asetusta vaan tossa hiiressä...), varsinkin kun mukana tuli ohjelma :), joka ei nyt kovin kummoinen ole :/, mutta ihan kätevä (parempi ku Windowsin oma sentään...) :)... :D! Mutta vähän on vaan vaikea totutella/käyttää tätä hiirtä :/, mutta eiköhän aina alussa ole ja eiköhän tän käytön "opi" aikanaan TÄYDELLISESTI <3... B)... :/... :'(... :D! Joo mutta ihan hyvä hiiri siis tuli siis ostettua :), vaikka olisihan niitä parempiakin voinut olla :/... :'(... :D, kuten yksi vaihtoehto nimeltään Razer "nice name" DeathAdder (jonka vois sit taas hommata pöytäkoneeseen ja vuorotella tän kanssa) <3... B)... :D:



Joo mutta tämä kun nyt niin kiilsi tossa niin hiAnosti ja kaapista löytyy G25 ja G15 tullaan hankkimaan niin olihan tää MUST valinta niiden seuraksi =)... B), FUCK YEAH :D!


Nyt vaan sitä uutta konetta johon tämä ja G15 =).... B) (joka khyllä kävis tähänkin, mutta pöytä pitää vaan hommata ensiksi :'(... :D), FUCK YEAH :D!

Täyttö is BACK <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo no eilenhän se jo jatkui illalla kun heitin Rainbow NamuMixin tonne (en vaan jaksanut blogata :ashamed:... :'(, EHEHEHEEEEEeeeeeeeeee :D)! Joo mutta tänään se siis jatkui, näillä...


Aakkoset:


TV Mix:


Eli noi vaan vaan sekaan =), G5:n töllöttäessä ihmeissään <3... =)... B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo ja Fazerin punaista oli vielä jäänyt :)... :o... :x... :D! Ainoa vaan että siellä on on HotMixin yms... shitit vielä pilaamassa muita :/... :'(... :D!



Laatikko is BACK =)... B), AWESOMEh :D, mutta likaisena vaan :|... :/... :ashamed:... :'(... :D)!

Logitech G5 <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo G5 sitten ostettiin tosiaan Logitech sarjaan <3.. =)... B), AWESOMEh :D! Joo eli avaamaan vaan pakettia Mosa/Mora mikä liellä (:D... :ashamed:)!

Joo tässähän se sitten on auki :), hiAnolta näyttää <3... :D!

No tässä kaikki on jo levällään, komeaaH <3... :D!

Joo tässäpä hiiren aika erikoinen ominaisuus :), painoa voi lisätä haluamansa mukaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo empä nyt tiedä jaksaako tolla säädellä :/, mutta ainakin saa hiirestä hetkessä kevyen ottamalla ton kiekon pois (pari kertaa jo repästy ulos kun käsi meinaa räjähtää painosta :'(... :ashamed:... :D)!

Joo ja muiden laatikoiden sekaan vaan koreilemaan <3... =)... B), AWESOMEh :D! Joo eipä kai sitten muuta, sanotaan vikassa kuvassa ehkä jotain <3... :p... :D!


KomeaH hiiri B), nätilläH painojutskallaH =), jota tuskin khyllä pahemmin käyttää :/... :'(, mutta on se nyt parempi ku ei mitään =)... B), AWESOMEh :D!

Khyl ostettiin G5 <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


No selviöhän toi oli =), ihme vaan ettei tullut aikasemmin jo mieleen :x... :ashamed:... :'(... :D! Joo mutta hiirestä myöhemmin (kuvia kun on miljoonittain <3... =)... B), FUCK YEAH :D), nyt keskitytään karkkeihin <3... =)... B)... :D! Joo eli Salmiakki Aakkoset (ohan toi ihan hyvä pussukka :)... :D, mutta kyllästyy aika nopeasti noihin samoihin :/, mutta ostaa vaan jotain muuta lisäksi niin HELPOSTI menee <3... =)... B), FUCK YEAH :D) ja Original TV Mix (joo yhtiä parhaita pusseja =), vaikka aika kyllästynyt noihin khyllä on :/, kiitos kun tämä pussi on flopannut ja on ostellut näitä liikaa :/... :'(... :D), khyl kelpaa =), varsinkin kun lähti floppihintaan 1€ kpl <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Lisää Logitechiaaaaaaaaaaaaaaaa =), erityisesti G sarjaa (G15 SELVÄ ostos =)...) B)... :D!

ÄHÄHÄHÄHÄHÄÄÄäääääää :D :D :D!!!111


Ei EI EI EI :p... :D, voiko sitä enään oikeammassa ollakkaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Oli/on toi khyllä TOD säälittävä keksintö :|, marjoja suklaaseen |O, BUAHAHAHAHAAAaaaaaaaaaaaa :D!

PS.OHOH, kassin läpii näkyy jotain :/... :'(... :D!


Ai ostinko, ASSLOLLED :D... :|... |O!

Ostoksilla oltiin taas <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo nukadimpa sitten junaan ja päädyin rautatientorille <3... :ashamed:... :'(... :D, joten ei muuta kun Anttiloita kiertelemään =), FUCK YEAH :D! Joo kuva kertookin jo "mahdollisesta" ostoksesta ;), miksei ostaa jo etukäteen hiirtä uudelle koneelle (tälläkin kun se myös toimii) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja sopivasti kuuluisi G25:ni seuraksi <3... =)... B)... :D:

Kuten myös tulevan ostokseni G15:n (tota tosiaan on harkittu :), eiköhän se nyt varmistunut <3... =)... B)... :D:

Niin jos sen/ton hiiren nyt ostin :/... :'(... :D), Logitech perhue uuteen koneeseeni siis <3... =)... B), AWESOMEh :D!


Vielä näyttö, kajarit (no ne varmaan sit onkin...) yms Logitechia niin onkin jo ydinperhe =)... B), EHEHHEEHEEEEEEEeeeeeeee :D!