Saturday, March 10, 2007

Aika lähteä herkuttelee <3... =)... B), eilen khyllä :'(... :D!

Joo tuleekohan tästä nyt sitten joku perinne että lauantaina vasta julkaisen perjantain herkut <3... =)... B)... :'(... :p, EHEHEHEEEeeeeeeeeee :D! No mutta joo :D, kalapuikkoja ja nuudeita tosiaan eilen väsäiltiin vaihtelun vuoksi <3... :D, ihan hyvää oli :), vaikka pizzat jyrääkin <3, paitsi kun on kyllästynyt kuten nyt :/... :'(... :D, tai siis eilen :p... :D, khyllä tässä alkaa jo pizza ihan hyvältä kuulostamaan eli ensi viikolla varmaan sit taas pizzaa <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta ei muuta kun herkuttelee <3... =)... B)... :D, jämiä khyllä :/... :'(... :D!


PS.Niin ja tossa kuva Hulkista <3... =)... :D, olkoot se sitten vaikka päivän mies =)... :'(... :D, eli machoilu haaste hävittiin luovutuksella :/... :ashamed:... :'(... :D!


Vai että perinne :x, droooooooooooll =)... B), EHEHEHEHEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

Päivän "Smokin' Aces" elokuva!


Joo olihan toi khyllä HEMMETIN nätti ja hiAnosti tehty elokuva =), mutta lopun ylipitkä (ainakin mun mielestä...) juonenselostus khyllä pilasi elokuvaa :/, varsinkin ku se ei hirveästi enään räiskinnän jälkeen kiinnostanut... Joo mutta tärkein toimi MAINIOSTI eli näyttävä toiminta B), jota riitti yllin kyllin =), vaikka vielä enemmänkin olisi voinut olla :/... :'(... :D! Joo tähtiä riitti vaikka muille jakaa =), kuten Ray Liotta, Ben "Assfleck (:D)" Affleck (jota ei onneksi paljoa tarvinnut nähdä :|... :), FUCK YEAH :D), Alicia Keys, Andy Garcia jne... Joo ja vilahti siellä Lostin Matthew "Jack" Foxikin =), FUCK YEAH :D! Läppääkin riitti vaikka muille jakaa =), vammainen karate poika yksi parhaimpia B)... :D! Leffa khyllä oli vähän sekava kun kokoajan vaan tuli uusia hahmoja ja juoni eteni aika vauhdilla :/, mutta eipä se nyt hirveästi haitannut kun toimintaa odotti innoissaan B)... :D! Joo eli hyviä näyttelijöitä sekä läppää piisasi ja nättiäH toimintaa =), mitä muuta sitä tarvitsee B)... :D, ysi pamahtaa =)!


Zoom to the, ööööööööööö :D, white Alien thumbs =)... B)... :ashamed:... :'(, EHHEHEEEEeeeeeeee :D -kuva!


Mun arvosana:
8.8/10

IMDb:n arvosana:
6.6/10


Oli khyllä nättiH elokuva B)... =), vaikka vähän sekava ja lopun juonen ylipitkä selostus vähän pilas :/... :'(, mutta nättiH toiminta korvas B), FUCK YEAH :D!










Joo leffassa tosiaan sit oltiin =), FUCK YEAH :D!


Joo ihan hyvä leffahan (Smokin' Aces <3...) se oli =), mutta siitä ensi blogauksessa enemmän :), vasta :|... :'(... :D! Joo mutta kuten näkyy, tuli taas ostettua leffa kokoelmaan =), FUCK YEAH :D! Joo 4,99€:llä lähti Freddy Got Fingered joten pitihän se sitten TOD ostaa =)... B), FUCK YEAH :D! Joo TV:stä toi on khyllä nähty jo :/, mutta sen verran on jo aikaa että ei muista lähes mitään :), FUCK YEAH :D!


KUNNON K-18 mättöä oli =), mitä uusin leffanikin on B), FUCK YEAH :D!

Tänään tosiaan sitten leffaan K-18 mättöä <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo siinä ne leffa shitit (:D) näkyy "tavaroineen" (:D), herkkuineen ja lippuineen <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eipä kai tässä sitten muuta :/... :'(, alkaisipa jo se leffa <3... =), TOD!


Joo, ööööööööööööööö :D, joopS :p... :D!