Wednesday, September 19, 2007

Khyllähän nyt mässyjäkin <3... B)... :p... :D!

Joo ei sovi unohtaa mässyjä =), mitein sitä olisi muuten jaksanu mitään nikkaroida :x, ei edes aseella uhattunakaan :|... :'(, joopS :p... :D!

Nikkarointi mässyjä -kuva!


Kitkat Chunky: Joo ihan OK patukka :), mikäs tätä ahmiessa nikkaroinnin ohella =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Lakritsisekoitus: No mikäs nikkaroidessa näitä(kin) louskuttaessa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Aika kyllästyttäviä vaan :/, varsinkin noi normi lakut |O, mutta khyllä ne nyt ihan helposti menee :), ainakin jos vertaa hedelmäshitteihin :|, joita on muuten vieläkin jäljellä :x... :p... :D!


What would I do without candy :x, DIE :|, YHYYYyyy :'(, joopS :p... :D!

VK ja päivän mies nikkaroi <3... B)... :p... :D!


Joo "pitipä" sitten kääntää toi nettijohto toisinpäin kun eräät vain piti sitä lattialla astuen sen päälle rikkoen sen :|, TSIIIiiish... Tosiaan toisinpäin se sentään pysyy :), niin huonompi pää jaksajassa, khyllähän nyt ehjä pää tietenkin pysyy koneessa :saint:... :p... :D! Mutta saa nähä kauanko se pysyy ehjänä :/, pari kuukautta :x, huoh |O... :p... :D! Joo alussa jaksoin pari kertaa sanoa että pitäkää nyt siitä huolta, mutta se näköjään meni toisesta korvasta sisään ja toisesta..., joopS :p... :D! No ehkä nyt oppi :), no ainakin seuraavalla kerralla kun kukkaro hupenee 25€:llä :|! Mutta jos ei vielä sillonkaan :x, niin menkööt taas kivikaudelle ilman nettiä |O... :p... :D! Niin tai olisihan tämä nykyaikakin kun voisi hoitaa ton langattomasti :saint:, mutta siihen nyt luota lähes pätkääkään :|, ongelmia varmaan ilmenee kokoajan |O... Eli mielummin nikkaroin puolen vuoden välein kun joka viikko säätelen jonku langattoman shitin (:D) kanssa :saint:, joopS :p... :D!

Päivän mies nikkaroi -kuva!



Joo ja samalla hoidetaan viikon ketju tähän =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D, mutta se myöhemmin koska nyt kutsuu lepohetki TV:n kanssa rankan urakoinnin jälkeen =)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tässäpä se viikon "uusavuttomuus" ketju sitten on :), josta ollaan TOD kaukana B), kuten..., noh, suoraan chatista vaan :saint:...

"Uusavutonta nähnykkään B), kuten en myöskään entisavuttomuutta, khyllä se vasarointi sujuu helposti :saint:... :D! Tai khyllä joskus on ongelmia joidenkin monimutkaisten ohjelmien kanssa :/, mutta se menee nörttiyttämättömyyden puolelle, khyllä noi perus koneiden, konsoleiden, digiboxien, videoiden yms laitteiden asentaminen sujuu silmät kiinnikkin B)... Eli kaukana ollaan uusavuttomuudesta, kuten myös siitä entisavuttomuudesta :saint:..."

Joo mitäpä sitä lisäilemään :), paitsi että...


...damn I'm good =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeee :D!

Shitpilen (:D) merkit senkun jatkuu <3, FUCK YEAH B)!


Joo eiköhän asia ala olla jo AIVAN SELVÄ B), jos kerran jotku/joku muu on ton hankkinu ja kehuu sitä vielä niin..., FUCK YEAH B)/noH :o, no satasen halvemmalla kun on ilmeisesti saanu :|... :'(... :p... :D! Ja eikä toi tosiaan mulle nyt niin erikoinen ole :/, vaikka onhan se paljon parempi kun tää =), mutta eipä toimi ne tärkeimmät eli uudet pelit :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta väliakainen toi vaan on :saint:, jolla toimii sentään ihan OK pelit :), tällä kun voi lähinnä vaan pelata jotain GTA 2:sta :'(, Mafiankin nykiessä LOW:lla :ashamed:, TSII-SUS CHRIST :|?!?!? No mutta kohta hyrisee Mafiat ja muut paremmat pelit =), kuten, no kopsataan koko eilinen lista :saint:... :ashamed:... :p... :D: Far Cry, Mafia, Breed :D, SoF 2, Matrixit, XIII, Call of Duty, Severance: Blade of Darkness, MOHAA:t yms B)..., Far Cryn khyllä ollessa siinä ja siinä :/, mutta tiedä sitten vaikka se toimis täydellisesti =), FUCK YEAH B)/noH :x, no ei pitäisi nostattaa turhia toivoja koska pettymys on vaan suurempi :|... :'(, eli tuskin toimii Far Cryt :/, YHYYYYYyyyy :'(... :p... :D! No mutta...

Stefu LOiSToilee -kuva!


...koneen hankintaa vaan odottelemaan ja selvittämään mitkä toimii :saint:, vai toimiiko edes mitkään :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!