Sunday, August 19, 2007

Jahas, se on... :'(, TSII-SUS :|, huoh |O?!?!?


Joo viikonloppu hurahti sitten sinne sekunnissa :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? No mutta tulipa ainakin paljon tehtyä =), "uusimpana" mielessä BioShockin videot B), mutta khyllä se Särkänniemi oli TOD paras =), vaikka herkut taisi ehkä sittenkin olla tai..., joopS :p, EHHEHEHEEEeeeeee :D! No mutta, nuQ kuolemaan vaan kuvassa olevien BioShock örvelöiden tapaan =), FUCK YE... mitä VIT... (:D) mä pölisen :x, nuQmaan khylläkin kituen kaukana noiden "hienoudesta" (:D) kuolemasta :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEHEEEeeeee :D, huoh |O?!?!?

"Hienoudet" kuolleena -kuva!

PS.Joo Matskun kommentista huomenna blogausta :x, unohtu nimittäin yks juttu sanoo noista videoista :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


YHYYYYYYYYYyyyyyyyy :'(, WAHT :o?!?!? Jaa :saint:, joopS :p, EHEHHEHEEEEEeeee :D!

Parrankasvu "Fourteenth Step" Edit.3!


Mitäs mitäs, taas on aika kuvata/blogata parrankasvun vaiheta =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEHEEeee :D! Joo eipä ole tosiaan pitkään aikaan tullut blogattua :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, mutta kuvattua khyllä on :), joka khyllä vaan meinaa että rästissä on parisen tusinaa kuvaa :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, mutta ainakin on blogattavaa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEHEEeeeeeee :D! Joo paikka "perinne" elää vieläkin :saint:... :p... :D, tällä kertaa...

Parrankasvu "Fourteenth Step" Edit.3 -kuva!

Nurmikko -kuva!


No nurmikolla maaten kuvattuna =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ei sitten YHTÄÄN ihmiset katellu ku mä vaan makasin yksinäni keskellä nurmikkoa kuvaten omaa naamaani sentin päästä salaman räpsyessä 3 sekunnin välein B), eihän ne :saint:, TSII-SUS mitä töllötystä :|... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHHEHEEEEeeeeee :D! No mutta...

KUVAT:
1.Kuva (isona), 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva (isona), 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva (1.paikasta ja 2.paikasta), 9.Kuva, 10.Kuva, 11.Kuva, 12.Kuva ja 13.Kuva (1.paikasta, 2.paikasta) ja 14.Kuva!


...ÖÖÖööö, mitä tahansa blogin eteen =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEeeeee :D!

BioShock(it) on VIHDOIN ja VIIMEIN purkitettu <3...


Joo eihän tässä sitten yhtään kauan kestäny :saint:... :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, mutta pääasia että joskus kun ei koskaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta tässäpä ne (tosiaan kahteen erään meni, demon "speedruneja" menis taas kaks yhteen :p, jonka aion varmaan tehdäkkin B), niin ihan yhen vaan :D...) nyt sitten on B):


BioShock Demo Gameplay Part 1!

BioShock Demo Gameplay Part 2!


Joo hemmetin kova peli khyllä B), joka tulee kohtapuolin kauppoihin =), FUCK YEAH B)! Joo nyt vaan...


...ruususen unille että toi tulee mahdollisimman pian =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEeeeeee :D!

Eilen tosiaan Särkkikseen <3, FUCK YEAH B)!


Joo tosiaan Pokemonin aikoihin heräiltiin (kuten eilen sanottiin, mutta sisällysluettelolle meni sekin päivä :)... :'(, yllätys YLLÄTYS :p... :D), aika hemmetin tuskaa khyllä oli :'(, niin kuunnella noita Pokemoneja :|, heräämisessähän ei mitään vikaa ollut kun tiesi mitä on edessä =), vaikka olikin :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEEEEeeeeee :D!

Hattaraa Hulkin kanssa -kuva!


Joo ja teimpä sitten huvipuisto ketjunkin (digi kuvana B)... :p... :D) "uuteen Tiltiiin(kin)" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta hemmetin hauskaa siis oli =), kuvia ja videoita tullee pian =), minä kirkumassa laitteissa kun pikkutyttö :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEHEEEEEeeeeee :D!


Huomen... siis tänään vaan uudestaan =), FUCK YEAH B)/noH :x, no EN/EMME TOD jaksa :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEHEEEEEeeeee :D!