Saturday, June 16, 2007

Siinä se on B), NICEEEEeeeeeeH <3...


sss

Joo äänijohtoa ei tarvitakkaan :x... <3... B), FUCK YEAH :D!


Joo kuten näkyy (tekstistä), piti vaan painaa "effect" namiskaa niin johan pamahti äänet takaa ja keskeltä <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, no khyllä ton TOD pitäis ite se multiääni "löytää" ja laittaa eikä käyttäjän säätää sitä aina :'(, TSII-SUS :|... :/... :D, TOD! No mutta, eipä se iso vaiva ole :), varsinkin ku khyllä toi taitaa viime asetuksen muistaa =), tai siis muistaa <3, just testasin B)... :p, FUCK YEAH :D! Joo eli ihan perus AV:llä lähdetään ja Coaxial johdolla kun käyttää/tuo/hankkii (:D) DVD:n <3... =)... B), niin paitsi Kolkille vois hankkia se omansa niin saa ihan kaiken irti (vaikka eiköhän sen melkein jo saa tolla AV:lla B), kait :/... :'(... :p... :D), FUCK YEAH :D/noH :x, rahaa kun menee vähän "hukkaan" :/, tai tiedä sitten, voihan se olla paljon parempi B), no se nähdään/kuullaan kohtapuolin (ei välttämättä vielä huomenna, mutta ensi viikolla ainakin =)...), FUCK YEAH B)... :D!


Vai että ite pitää "tutkia" ja "säätää" :x, yksi napin painallus puuttui vain :x... :/... :ashamed:... :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!?

Uusi järjestys tehty <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo eipä siihen sit kauaa mennyt B), eipä :|... :/... :ashamed:... :'(, EHEHEHEEEEEEeeeeeeeeee :D! No mutta nyt se on siis valmis B), mutta näytetään nyt vain littuTV:n paikan sija :x... :p... :D, koska empä oo näyttäny vanhaa järjestystäkään vielä :/... :ashamed:... :'(.... :D! Joo siinäpä se on on <3... =)... B), tolla tyypillä oli JÄTTI cocki ohjelmassa :D, no ei :|, tai joo :x... :p... :D, pitääkin näyttää toi (kohta, ellei koko jakso :o... <3... B)... :D) MatoApinalle <3... =)... B)... :x... :|... :'(, ottaen pari kuvaa Hulkin oksentaessa <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta littuTV:n paikka siis tossa on <3... =), aika nättiH B), eiX jeeX =)... :p... :D! Joo ja ostoslista myös B), vaikka eipä se kovin kummonen ole :/... :'(... :D, äänijohdonkin puuttuessa :o... :x (siitä seuraavassa blogauksessa B)... :p... :D), mutta TOD LOiSTava sentään B), niin sen yksi osa <3, vaikka onhan se toinenkin Kolkki ohjain a.k.a. moninpeli kaverin kanssa ihan kiva =), mutta toi littuTV B), AIJAI <3, joopS :p... :D! Joo mutta nyt voisikin tästä lähteä koisimaan :)... :'(, joopS :p... :D!


Nice new ordnung =), INDEED B)... :p... :D!