Saturday, December 1, 2007

1. "Kinder" luukku <3...


Joo ei sovi tietenkään unohtaa Kinder kalenteria =), joka on, noh, khyllä se on se paras kalenteri tällä kertaa =), FUCK YEAH B)/noH :o, no khyllähän omatekoisen pitäis olla se paras AINA =)... :/... :'(! Mitä se khyllä "tavallaan" onkin :saint:, mutta tavallaan ei :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta, oli paras tai ei :saint:, niin paras "suklaa" sieltä ainakin pamahti =), Kinder (suklaa :p... :D)muna nimittäin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo khyllä TOD kelpas =), varsinkin sen MAHTAVA lelu =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

1. "Kinder" luukku =)... -kuva!


Vai että heti yritettiin vakuuttaa kalenterin hyvyyttä antamalla parasta =)... :saint:... B), joka ei khyllä kelpaa :x, WAHT :o?!?!? No en khyllä aio ens vuonna tätä ostaa :|... :'(, 15,90€ muka tommosesta |O, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

1. "Omatekoinen" luukku <3...


Joo tarkemmin kun katsotaan omatekoisen kalenterin avaamista =)... :saint:... B)... :p... :D, niin sieltähän paljastui punainen Marianne =), joka khyllä TOD kelpas =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eipä kai sitten muuta kun...

1. "Omatekoinen" luukku =)... -kuva!


...huomista avaamista odottamaan kieli pitkänä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

1. "Kaikki" luukut <3...


Joo tulipa sitten kaikki luukut pamautettua auki samaan aikaan =)... :saint:... B), vaikka "normaalin" avasin jo aikoja sitten :x, WAHT :o?!?!? Taikuuttako vai B), jaa-a :saint:, joopS :p, EHEHHEEEEeeee :D! No mutta hyvältä näyttää =), lähikuvia odotellessa =), paitsi erästä "taikuus" (:p... :D) luukkua joka avattiin jo 00.00 :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

1. "Kaikki" luukut =)... -kuva!


TalenttiinKO/KÖ tässä pitäis mennä avaamaan luukkuja alle minuutissa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

1. "Normaali" luukku <3...


Can u believe it, CAN U FUCKING (:p... :D) BELIEVE IT :o :o :o, joulukuu muka alkoi jo =) =) =)?!?!? No khyllä TOD TOD TOD kelpaa *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D! Joo eipä kai sitten muuta kun selostamaan mitä luukusta tuli =), vaikka kuvastahan sen sokeakin näkee ;), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo veturi sieltä sitten pamahti tuhatta ja sataa päin näk... ei kun suutapas (:p... :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ei muuta kun innolla vaan odottamaan...

1. "Normaali" luukku =)... -kuva!


...seuraavaa luukkua =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!