Tuesday, June 19, 2007

Leffailta Hulkilla kutsuu <3...

Joo taas lähenee lähenemistään yksi leffailta jälleen kerran <3... =)... B), FUCK YEAH :D/kinda noH :x, no aika tiheään tosiaan on ollut ja tulee olemaan ku ensi viikollakin on :o, mutta khyllähän noi helposti menee :), varsinkin kun koti on tyhjänä =).... No mutta, huomenna vaan sitten ostoksille B), palauttaen/vaihtaen VGA liittimen oikeaan (sekä palauttaen vahvistimen joka ei toiminut haluamalla tavalla :|... :'(... :D) :)... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Ettei vaan tuu yliannostus ja ei enään IKINÄ halua :o... :x... :/... :'(, FUCK NOh (tommosille ajatuksille) B), EHEHEHEEEeeeeeee :D!

Tulihan tietenkin karkkia (ja evästäkin) ostettua B)...


Mutta nehän nyt TIETENKIN meni minijääkaappiin <3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeee :D! Joo "ruuista" (nyt semmoseks sanois noita :|... :/... :'(... :D) en nyt sen enempää jaksa sanoa/selitellä, perus moskaahan noi :)... :/... :'(... :D, mutta karkeista voisi <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Lönkkä: Eipä oo tätä pitkään aikaan tullut ostettua :/... :'(... :D, mutta parempi joskus kun ei ollenkaan <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeeeeeee :D! Joo ihan hyvä pussi :), varsikin kun löytyy "kaikki" eli salmiakki (se TOD tärkein <3...), hedelmä ja suklaa =)! Ainoa vaan että kaikki on aika keskikastia :/, tai salmiakin ollessa ihan OK ja hedelmän hyvä ellei jopa tosi hyvä (mutta kovin tärkeä/tarpeellinen ei khyllä edes ole :/, mutta mielummin sitä hyvää kun jotain shittiä :|... :'(... :p... :D), mutta suklaan taas ollessa khyllä lähes mitätön (Milk Duds vaan :|... :'(... :D), mutta sehän hoidetaan ostamalla suklaa erikseen <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, no "turhaa" rahaa kun vaan menee :/... :'(... :D! Mutta muuta "sälää" kun tulee vielä mukana (tikkari, tarra, ööööö :/... :p... :D) niin hemmetin hyvä pussihan tämä khyllä on ja vielä kun halpa (0,95€...) B), niin parhaimpiin kuuluu <3, ainoa vaan että tohon on aika kyllästynyt :/... :'(, mutta pitää vaan taukoja tosta niin jaksaa taas ;)... =)... :p, FUCK YEAH :D!


Rainbow Maitosuklaa: Joo ihan OK suklaa :), tai sanoisiko hyvä kiitos halpan hintansa (1,19€...) <3... =)... B), mutta aika kyllästyttävää/pahaa tää khyllä vaan on :/, varsinkin jos vertaa Fazerin sini, puna, liiloihin (:p... :D) :/, mutta ei niitäkään kovin paljoa jaksa :/, mutta enemmän ku tätä =)... :'(, mutta hinta kun on lähes 2x halvempi (paitsi Fazerin saa khyllä 1,59€:llä monesta paikkaa =), mutta punanen ja liila yleensä siinä 2€:n paikkeilla :/... :'(... :D) niin <3... =)... B), joopS :p... :D!


Mitä sitä tekisikään ilman tota jääkaappia :x... =)... B), tai mitä teki ilman tota :o... :x... :'(, EHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

Ostoksilla käytiin <3... =)... B), mutta...


Mutta menin sit ostaa väärän VGA johdon (empä muistanut/ajatellut kattoa kumpi pää tossa littuTV:ssä nyt on ja se kostautui...) :/... :ashamed:... :'(, TSII-SIS FUCKING CHRIST :|... :/... :D?!?!? Noh, ei muuta kun huomenna sitten vaihtamaan :), mutta huvittaisi khyllä yhtään :/, TSII-SUS :|?!?!? Tai sitten vaan ostaa jakajakääntäjän (mitä myyjä suosittelikin, kun sanoin etten muista kumpi...), mutta huvita nyt turhasta maksaa (vaikkakin vaan joku 4€ makso :), mutta kuitenkin :|... :ashamed:... :'(... :D), mutta eipä se turhaa olis jos Hulkilla on toinen/toi liitin :), sittenhän voi ostaa sen "ilomielin" (:D) :), eli vastausta odotetaan kuumeisesti Hulkilta <3... B)... :|... :'(... :saint:... :p... :D!


No muut ostokset ei sentään pettäneet :), tai tiedä sitten tosta antennivahvistimesta (kaapelitaloutta kun se ei kuulemma yleensä paranna) :/, mutta "jatko johdoksi" (pitäisi jatkaa/siirtää sillä..., joo en jaksa selittää :|... :ashamed:... :'(... :D) toi khyllä lähinnä ostettiin B), joten..., joopS :p... :D! Mutta olisi se vahvistuskin kiva :), välillä kun tuntuu heikkona käyvän :|... :/... :'(... :D!


Pari peliäkin tuli ostettua Free Record Shopista :), 2,99€ hintaan kun lähti =), vaikka ei mitään huippupelejä khyllä oikein ole :/ (tai Severance - Blade of Darkness nyt ihan hyvä :), Pariah nyt tuskin :/... :'(... :D), mutta khyllä tohon hintaan vaikka Pasianssin ostais <3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeee :D! Joo mutta tehdäänpä pienet ennakko maistiaiset/tietoni tähän noista peleistä :), eiku ei :x, erillinen blogaus niille <3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!


Joo ja luettavaa tuli ostettua :), tai siis yksi tuli ostettua ja pari otettua ilmaseksi :), joopS :p... :D! Joo tuskimpa ilmaslehdistä "tarvisee" mitään selitellä :), varsinkaan City lehdestä B), kannen ku näki niin housuihin pamahtamisen (:D) jälkeen lehti vaan kouraan <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeeeeeee :D! Pelaaja lehdessä nyt on ehkä jotain "selitettävää" :)... :p... :D, niin kiitos 6,50€ hintansa :x... :|... :'(... :D, mutta GTA IV jo lähes riittää niin <3..., joopS :p... :D! No mutta ei se ihan riitä :/... :'(... :D, lehden selailuun se khyllä helposti riitti =), mutta sitten sieltä paljastui vaikka mitä kiinnostavaa =) (kuten littuTV kanssa sisustamista huoneeseen ja öööö, no se riitti jo <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, 6,50€ kun tuli maksamaan :|... :'(... :D), joten tänne kiitos kotona rauhassa luettavaksi (ei sitä littuTV mammuttia khyllä edes olisi "pystynyt" lukemaan missään shitissä :|, ainakaan minä :ashamed:... :'(... :D, kotiin vaan <3...)!


Joo eli ihan OK ostokset taas :)... :p... :D, vaikka VGA liitin meni khyllä täysin päin mäntyä :|... :ashamed:... :'(, mutta ehkä se oli vain merkki että pitää ostaa jakaja tulevaisuutta varten =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!