Saturday, January 6, 2007

Päivän leffa ja mies <3... =)... :D!


Joo päätimpä sit Constantinen katsoa pitkästä aikaa kun tuli se hankittua :)... :'(... :D! Joo eipä nyt niin hirveästi olisi kiinnostanut tota hankkia :/, mutta Matsku sitä tupla levyään himoitsi ja me Hulkin kanssa ostettiin yhden levyn versio joten :/... :'(... :D! Joo mutta nyt se/toi sitten on kaikilla <3... =)... B)... :D! Joo ja päivän mies se siinä samalla itkee yhden levynsä/levymme perään :'(... :D, ihmeen ruma khyllä edellisiin verrattuna :x, EHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeeee :D!


Constantine mättää turpaan <3...

Olipas urakka päivittää :|... :/... :'(...





Mutta nyt se on tehty, musakisa on päivitetty =), YEAH B)! Joo mutta kuhan nyt jaksan jatkossa sitten aina päivittää kun ratkeaa enkä tee tämmöstä läjää niin H3LVETIN hyvä :)... :D, mutta saa nähdä :/... :'(... :D! Joo mutta Nellyn uusimmalla osallistuin, tossahan se ylhäällä on ;)... B)... :D!


Voitto kiitoksia tänne <3... =), TOD B)... :/... :'(... :D!


Lepoa TOD tarvitaan :|... <3... =)... B)... :D!

TOD LOiSTavaaH =) =) =)...

Joo TOD innolla odotetaan kuvia ja juttuja =), varsinkin kuvia <3... =)... :D! Joo mutta kuhan ne tällä kertaa jäis sinne sit pysyvästi ;)... :|... :'(...


Oispas jo huominen =)... :D!

Teipillä se saatiin ja pari muutakin <3... =)... B)... :D!


Joo siinäpä ne näkyy sitten <3... =)... B), löytyy WoW:ia (aika tylsä khyllä :/, mutta olkoot :)...), South Parkin "You will respect my authority" (eiköhän tää oo se hienoin <3... =)... B)... :D), Unrea Tournament 2003 (joo tuli GameWorldistä repäistyä B)... :D, ihan hieno :)...), Chromea (GameWorldistä myös, aika tylsä :/...) ja tärkeimpänä Stuntman (V-Rally 3:sen kanssa tuli tämä paras <3, mutta ei hienoin :/... :'(... :D), nättejäH <3... =)... B)... :D!


Juliste seinämä =)... B)... :D!

No teippiä hyvinkin <3... =)... B)... :D!



Jos tolla ei saada niin millä sitten :x... :/... :'(... :D!


Teipillä me korjaamme sen =)... B)... :D!

No khyllä hajos :|... :/... :'(... :D!


Kahtia meni ku mikäkin pälliH :|, TSII-SUS?!?!? No mutta eiköhän toi saada korjatuksi eräällä apuvälineellä ;)... =)... B)... :D!


Eiköhän :)... :/... :'(... :D!

No hyvinhän se lähti irti =)...



Joo siinä se nyt sitten komeilee <3... =)... B)... :D, mutta pieni reikä näytti tulevan :/, GODDAMN :|... :D!


Ei kai vaan...

Siinä se juliste sitten on :|... :/... :'(... :D!



Joo Tilttiläisetkin on tosta höpissy Phelit lehti ketjussa, aika V|TUN ärsyttävä suoraan sanoen ku ei vielä helpolla irti saa :|, mutta sentään saa =), vai saako :/... :'(... :D!


Phelit FUCKED it :|...

Vai meni sit Play4ever lopettaa :o... :x... :'(...



No miksi ihmeessä :o... :x :x :x... :'(... :D?!?!? No mutta kai tästä nyt jotenkin selvitään :/, kait :'(, NOOOOOOoooooooou... No mutta sentään sain päivitettyä kisan ja tota virhettä ei ole OLEMASSAKAAN =)... B), YEAH :D!


Comebackia TOD odotellaan =), mutta tuleeko semmoista :/... :'(...

Kuvakisa päivitetty ja lisäilty juttua <3... =)... B)... :D!



Joo kisa on päivitetty ja lisäsin voittajakuvat noihin ihQ boxeihin (:D)! Idea laittaa kuvat noihin lähti musakisasta (joka pitää vielä myös päivittää :/... :'(... :D), koska siinä ei saa laittaa voittaja biisejä enään uudestaan ja hullukaan muista mitkä on jo käytetty joten pitää aina käydä vanhat läpi hirveällä klikkausella :/... :'(, mutta se hoidetaan tolla tavalla =)... B)... :D! Joo mutta uutta aihetta siis odotetaan MatoApinalta =), raketit se taitaa sitten olla kun Hulkkikin suostui :)...


Pari tuntia meni tohon päivittelyyn :|... :/... :'(... :D, mutta vielä musakisa edessä :/... :'(... :D!

Ohoh ku venähti :x... :/... :'(... :D!



Joo tein vähän "hommia" (;)... :D) ja pelailin tossa Stuntmania ja FlatOuttia <3, joihin sitä rattia TOD tarvitaan <3... =)! Joo ja olisihan tommonen littu TV:kin ihan hyvä :), tai aika HEMMETIN hyvä <3... =), mutta menee vähän ohi miksi hankkia digiversio jos oli jo tallentava digiboxi :x, mutta kai sitten varalle tai jotain, mutta halvemmalla ois pelkkä littu lähtenyt :/... Joo mutta aika mennä nuQ, huomenna sitten riehutaan taas <3... =)... B)... :D!


Mullekki littu TV =), sekä tietenkin ratti, uus kone, tallentava digiboxi, Xbox360, Wii, PS3, kajari sydeemit, läjä pelejä jne <3...