Sunday, January 14, 2007

Jaa-a, on se vaan aika mennä nuQ :'(...


No mutta läheneepä viikonloppuH taas <3... =)... :/... :'(, EHEHHEEEEEeeeeee :D! Joo eipä tässä kait sitten muuta, paitsi että Nellystä nähdään hyviä unia <3... =)... B)... :D, mutta huomenna nähään sit taas joskus ;)... :p... :D, OUT!


Another weekend behind :'(, NOOOOOOOOooooooooou...

Tarinoita saatu valmiiksi <3... =)... B)... :D!


Joo aika HEMMETIN hyviä tarinoita khyllä <3... =)... B), TOD :D! Joo mutta nyt Idolssia kehiin :), jonka jälkeen 24:sta <3.... =), YEAH!


Khyllä mun tarinat noi TV ohjelmat PIEKSEE =)... B)... :whistle:... :/... :'(... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No selvisihän se sitten, Hulk otti pari ylimääräistä ja lähti röyhkeästi keskisormea näyttäen pois :o... :x, THAT MOTHAFUCKING :|... :/... :'(... :D!

PS.Joo Hulk ei pöllinyt mitään :'(... :D!

THE END!


Whatta story that was =), an Oscar winnaH B)... :/.... :'(... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No sillä aikaa kun katsoin Nelly ja *kröhöm :D* <3... =)... B)... :D, niin Hulk alkoi pakata leffojaan, vähän epäilyttävästi :x...


Mitä se Hulkki suunnitteli/suunnittelee oikein :x... :|... :/... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No khyllä se Hulk vieläkin jatkoi :o... :x... :'(... :D, mutta Nelly pamahti ruutuun uudella musalla...



...joten Hulkin ilmeilyt sai jäädä siihen ja housut alas ja käsi u know ;)... B)... :D!


NELLYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


Ja vieläkin :o... :x, WFT?!?!?, EHHEHEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeee :D!


Sorry, lost cause, SORRY :/... :p... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


Hulkin sekoaminen senkun jatkui <3... :D!


Get a grip od urself for crying out loud :|... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


Joo mentiin sit mun huoneeseen riehumaan ja kuten näkyy ;), EEHHEEHEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!


Hulk has losted it :x... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


Joo HEMMETIN hauska leffa khyllä oli =)... :D, varsinkin pa5kova kissa <3... =), EEHHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo mutta leffa oli nyt sitten ohi :/... :'(, mutta sehän vain meinasi että uutta tekemistä oli luvassa =), YEAH :D!


Toi kissa =), EHEHHEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!



No sieltä se piristys sitten pamahtikin <3, Date Movie nimittäin =), YEAH! Joo heti khyllä unohtu jotku häviöt samantien ku alko keskittymään tissien näkemiseen <3... =)... B), EHHEHEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee :D!


Thank u Date Movie ;), and ur boobs =)... B)... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No voihan -PIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiip- :|, häviö sitten tuli :/... :ashamed:... :'(, NOOOOOOOooooooooooooooooooooou :(, I'm gonna kill myself :|... :o... :x... :'(... :/, ellei tule jotain piristystä ja HETI :|... B)... :/.... :'(... :D!


How in the FUCKING HELL is this possible :o... :x... :/... :ashamed:... :'(... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No vaikka Hulkilla ihan hyvin meni :), niin olihan The Ultimate ProH Sir "Shiraz" Tontsa84 aika tarttua rattiin ja näyttää h3lvetin portit alamaisilleen <3... =)... B), EHEHEHEEEeeeeeeeeeeeeeeeee :D! On khyllä niin komeaa menoa että HUH-HUH <3... =)... B), EHEHHEEeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D!


Whatta GODDAMN mothafucking ultimate mastaH <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No se siitä ilo pitkästä tikusta (vai mikä lie :D... :ashamed:... :D), Hulkki sai auton hallintaan :|, YHYYYYYYyyyyyyyyyy :'(, EHEHHEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee :D! Joo khyllä tosta Hulkista sittenkin olisi mothafucking PROksi ;)... :/, YHYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyy :'(, EHEHEHEEEEeeeeeeeeeeee :D!


Way to go Hulk ;)... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!



Joo ja kuten näkyy, ei sillä Hulkilla niin hyvin mennyt :/, BUAHAHAHAaaaaaaaaaaa :D! No joo, khyllä se ihna hyvin meni :)... :whistle:... ;), EHEHEHEHEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!


Parempi vaan mulle ojentaa se ratti ;)... B)... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


Joo vähän aikaa pelattuani oli aika antaa areena Hulkille :)... :'(... :D! Joo khyllä se ratti näytti Hulkillekkin sopivan ku Lost LOiSTava sanaan <3... :D, mutta khyllä se paremmalta mun käytössä näytti/näyttää <3... =)... B)... :D!


Hulk's a mothafucking proH :o... :x... :'(... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No kuvien oton jälkeen oli sit aika esitellä ratti, Phelitin 5 tähden arvostelun kera <3... =)... B), YEAH :D! Joo on khyllä HEMMETIN komeaH <3... =)... B)...


...rattikin ;)... B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!


No emmä sitä kameraa rikkonut :ashamed:... :'(... :D, pitihän nyt saada kuva itsestään ja Monteristaan <3... B), EHEHEHEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeee :D!


That's hanging way over, HOLY SHIT :o... :x... B), EHEHEHEEEEeeeeeeeeee :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 2/2!

Joo tarina sitten jatkukoot <3... =)... B)... :D!


Joo Hulk sitten pamahti hakemaan kamerajohtoaan kesken ajamiseni, that PIG :|... :/... :'(.... :D! Joo jääkiekko mailasta sitten sai kameran lentäessä ties minne :|... B)... :D!


Just olin voittamas kisaa :|... B)... :whistle:... :/... :'(... :D!

Sin City sitten katottiin <3... =)... B)... :D!


Joo hyvä leffahan se oli :), parempi ehkä mitä muistelikin =), mutta khyllä se yksi kohta vaan pääs taas pilaamaan :|... :/... Joo Snorlaxi sen meni poistamaan sillon (TSII-SUS mikä PÄLLI :|...), mutta tässä se nyt sitten on taas (ja menee turvalliseen paikkaan B), kahteenkin :o... :x, no pitäähän nähtyjen leffojen ketjuunkin <3... B)... :D):

Leffassa tapetaan joku pälli pahis ja ruumis on hävitettävä hänen apureiltaan/pomoilta ja mitäs MITÄS, ruumis tietenkin päätetään kuljettaa jonnekkin tulivuoreen tai minne lie (joo tervakuoppaan, ihan sama...) ja vielä auton etupenkissä, voi elämä huoh sentään, HUOH... Ensinnäkin jos se ruumis on nyt ihan pakko jonnekkin tulivuoreen kuljettaa niin takakonttiin (olikin sitten täynnä näköjään :o... :x... :/... :ashamed:... :'(, mutta silti TOD tyhmää :|, olisi jättänyt vaikka yhden niistä perspälleistä sinne...) tai jalkatilaan tai jonnekkin mistä sitä ei näy se kannattaa/pitää laittaa, mutta parashan on ilmiselvästi palotetella se ja syöttää sioille/piilottaa jonnekkin (vaikka asfaltin alle), mutta että kuljettaa se etupenkillä, no voi elämä TOD huoh sentään |O... Ja mikä vielä paras/huonoin/ärsyttävin, tyyppi vetää ylinopeutta ja poliisi pysäyttää sen (eiku se olikin rikkoutuneen perävalon takia, no samapa sekin...) |O, HUUUUUUUuuuuuuuuuuoh...


Joo ton takia leffa meni lähes täysin pilalle :|, NAURETTAVAA!


Joo khyllä toi pilasi ja PAHASTI :|, mutta hyviä juttuja oli khyllä vaikka muille jakaa =), kuten: Marv oli just kovis ja paras <3, Jessica Alba <3, Eliah oli ihan hyvä myös :) ja olihan leffan tyylikin ihan kiva/hyvä :), mutta olisi se voinut parempikin olla :/, mutta ei sentään realistinen, mutta kuitenkin parempi... Joo mutta hyvä leffa :), jonka eräs tervashitti kohta pilasi :|, mutta silti kasi pamahtaa :)...


Mun arvosana:
8.4/10 (ilman tervashittiä 9/10)

IMDb:n arvosana:
8.4/10


They blew it :|, mutta silti hyvä leffa :), mutta nyt chattien kautta TOD LOiSTavaan rattiin <3...