Friday, June 15, 2007

Huomenna tosiaan sit littuTV <3... =)... B)!


Joo huomenna sitten se kauan kaivattu littuTV hakemaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja kun MatoApinan kanssa se haetaan ja kattellaan/pelaillaan sillä =), niin eiköhän pizzat tilata <3 (vaikka yksinkin sen voisi khyllä tehdä :p... :D), FUCK YEAH B)... :D! Joo eli, niin, sitä tilaa/uutta järjestystä tekemään litulle <3... =)... B), joka toivottavasti on "parempi" kun kuvassa oleva :|... :'(... :p, FUCK YEAH :D!


"Kauan kaivattu" :o, eikö sitä vasta olla pari päivää :x (niin "virallisesti" :p... :D), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

Viikonloppu mässyineen ja hymiöineen <3 <3 <3... B)... :D!


Mitään hymiöitä ole hylkäämässä <3 <3 <3... =) =) =)... B) B) B), hullujako te vai olette :o :o :o... :x :x :x... :| :| :|, EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeeee :D :D :D! Joo mutta se (viikonloppu) on taas täällä VIHDOIN ja VIIMEIN <3 <3 <3... =) =) =)... B) B) B)... :D :D :D, kuten näkyy hymiöiden kera vielä <3 <3 <3, FUCK YEAH B) B) B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeee :D :D :D! Joo ja huomennahan haetaan sitten se littuTV <3 <3 <3... =) =) =), TOD FUCK YEAH B) B) B)! No mutta taas käytiin tuttuun tyyliin ostoksilla B), selostukset heti perään tuttuun tyyliin =), DAMN I love this smileys <3, FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEEEeeeeeeee :D!


Irtareita: Jatketaan tällä jo tutulla D'oh linjalla <3... =)... B)... :/... |O... :ashamed:... :'(, EHEHHEEEEEEeeeeeeee :D!


Super Mix: Joo (1€:n) floppipussihan tämä <3, jota on pitänyt ostaa/maistaa jo aikoja sitten B), mutta eipä ole jaksanut/innostanut oikein toi pussi :/... :'(... :D, mutta sitä se teki nyt :), viikonlopun ja sen hymiöiden kunniaksi sitten varmaankin <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeee :D! Joo ihan OK pussihan toi :), mutta aika tylsä/pahahko :/, joten tuskimpa tulee enään ostettua :|... :/... :'(... :D, mutta khyllä se näin kerran ainakin menee :)...


Pringles Original: Joo eipä ole pitkään aikaan näitä tullut ostettua :/... :'(... :D, joten taas maistuu :), joopS :p... :D!


Nugetteja ja ranskalaisia: Joo eipä ole pitkään aikaan tätäkään tullut syötyä :/... :'(... :D, mutta nyt taas pienen tauon jälkeen pitäisi maistua :), siis maistuu =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeee :D!


DumBle (:D... :/... |O... :'(... :D) Original: Näitäkään ei ole taas pitkään aikaan tullut ostettua :/... :'(... :D, joten..., joopS :p... :D!


Digital Coaxial Interconnect: Joo tulipa sitten Play "Gay (:D)" Station 2:kin hommattua tässä äänijohto (huomenna sitten Kolkkiin...) B), ainoa vaan että väärä tuli sitten valittua :x... :|... :ashamed:... :'(... :D, mutta toi johto käy myös Logitech Z-5400:aan jonka kautta se menee ton liittimen paikkoihin (kuten DVD) =), joten pidetään se säilössä jos joskus tulee tarvitsemaan B), DVD:hen kun tosiaan toi ainakin käy :), ainoa että semmosta ei pahemmin tartte kun on Kolkki ja GayStation (:D) sekä tietokone B) (jonka saa littuun monella tavalla B), kuten vaikka perus VGA:lla :), joka on khyllä ainoa tapa kannettavassa :/, ainakin tässä :ashamed:... :'(... :D), mutta khyllä tota joskus varmaan tulee käyttämään :), ainakin testattua B), joopS :p... :D! No mutta huomenna sitten haetaan se oikea johto :), kuten myös Kolkin johto =), puhumattakaan itse littuTV:stä <3... =), FUCK YEAH B)!


Mountain Dew x2: Joo tätäkään..., joopS :p... :D! Joo kuten on todettu, parasta limua on <3... =)... B), paitsi sillon kun juo/on juonut jolloin tekee mieli toista :'(, mutta sama toisinpäinkin joten ;), Mountain Dew on PARASTA <3, FUCK YEAH B), EHEHEEEeee :D!


Pepsi: Toiseksi parasta Col..., joopS :p... :D! Joo khyllä maistuu =), vaikkakin se alkuperäinen on sitä <3...


Joo eli ihan mukavat eväät tosiaan =), nyt vaan sitten leffat pyörimään noitten kanssa :), eiku ei :x, no huomenna aikasin hakemaan littua ja uusi järjestys pitää tehdä sille B), pitää nyt vaan "tyytyä" pariin ohjelmaan (jotka vie vähemmän aikaa :), ainakin yleiseen leffan kestoon verrattuna ;)... :p... :D, mutta Indyhän olisi ollut tarkoitus kattoa joten reilusti voitetaan aikaa B)... :D, eikä "tarvitse" tehdä arvostelua ;)... :)... :'(, joopS :p... :D), jonka jälkeen alkaa työstämään uutta järkkää ja..., no sitten varmaan jo nuQmaan :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta khyllä tässä väleissä blogaillaan ja chattaillaan :), mitään kuolleita sentään olla :|... :'(, EHEHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo mutta nyt vaan syötävää uuniin ja ohjelmat päälle <3... =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!


Khyl kelpaaH B), varsinkin hymiöt =), EHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

Vai että hymiöitä "voi" tänään/jatkossa, FUCK YEAH...


No jo oli todella aikakin, mutta, noh, jaksaako niitä enään ku irti jo pääsi, WAHT?!?!? Noh, pitää miettiä tarkkaan, mutta..., no eipä sanota vielä mitään...


Vai että hymiöistä "jouduttiin"/päästiin eroon, WAHT?!?!?