Thursday, August 9, 2007

Viikon "ilta Lost satu" ketju!


Joo taas vähän venähti :/... :ashamed:... :'(, mutta parempi joskun en ei ollenkaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli Lost ketjuhan se saa tällä kertaa olla =), TOD LOiSTavan ansaitusti sellaisesti =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeee :D!

Viikon "Lost" ketju -linkki!


Jaa lupasinko jonku iltasadun vai :x, no kai on sitten PAkKO :'(... :p... :D! TSII-SUS :|?!?!? Noh, "olipa kerran saari...

"Olipa kerran saari" Lost -kuva!


...josta Tontsa ei välittänyt shittiäkään vaan meni äkkiä nuQmaan että viikonloppu alkaisi VIHDOIN ja VIIMEIN taas =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeee :D!"

Ostoksilla taas :), UUSI näyttö <3, TAAS :o, FUCK YEAH B)!

Ai miksi ihmeessä :x?!?!? No kuten eilen sanoin:


"No reso ainakin voisi olla isompi, koska eipä pääse tällä shitillä (:D) kun 1200x800 :/, maximin (1440x900) jäädessä kauas :'(, kuvan ollessa vähän epätarkka :/, tai itseasiassa aika hemmetin epätarkka :'(, TSII-SUS :|?!?!?"


Joo aika hemmetin karsea se khyllä oli silmille :/, TOD :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta :p... :D, mitä nyt tommosia ajattelemaan kun nyt on näyttö oikeassa suhteessa (1280x1024) =), FUCK YEAH B)! Joo ja pitäähän nyt Lockekin mainita kun se kerran kuvassa näkyy (ja muutenkin) =), on se vaan niin TOD LOiSTava =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Uusi näyttö, TAAS :o?!?!? -kuva!


Joo ihaillaampa nyt läheltäkin tota uutta näyttöä =), on khyllä nimittäin sen verran komeaH että huh-huh =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeeee :D!

Uusi näyttö läheltä -kuva!


Jaa mitäpä tässä muuta höpisemään :saint:...

...paitsi että uusia modeja haetaan =), johon no TOD munassa (=)... B)... :p... :D) haetaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!