Monday, February 5, 2007

ManneQueen72 wish come true ;)... :p... :D!



Joo pääsipäs sitten ManneQueen72 kärkitaistoon kuten halusikin ;), dream commed true :p... :D! Joo mutta mut sitten jätti imemään pölyjään :|... :/... :'(, YHYYYYYYYyyyyyyyyyyyy :D, mutta vielä on khyllä yksi päivä jäljellä ottaa kaikki kiinni ja mennä ohi <3... =)... B)... :whistle:... :'(... :D! Joo mutta nyt on sitten aika mennä nuQ, ei mitään höpinä löpinöitä :|... :/... :'(, OUT!

PS.Joo voi lisätä lukijalistaan ;), ihan Tontsa84 vaan <3... =)... B)... :D!

PPS.Kuten MatoApinankin ;)... B)... :D!

Edit. Hups, siis lemu petteri :ashamed:, EHHEHEEEEEEEEeeeeeee :D

PPPS.Niin ManneQueen72 ei ehtinyt mukaan :/... :'(... :D!


Loppukirillä ohi =)... B)... :whistle:... :'(... :D!
Joo Abesihän se siinä viime jaksosta kaatamassa keittoa (vai mitä lie mönjää...) "vihollisten" päälle <3... =)... :D!


Joo mutta paras oli ku johtaja (vai kuka lie :D... :ashamed:...) tuli kyselee näkikö kukaan mitään ja Abebisi vaan veti haarukallaan pudistaen päätään "näääh" <3, vähänkö REPESIN :D :D :D...


Joo mutta tänään luvassa tälläistä <3... =):

Julmia ja epätavallisia rangaistuksia. Cudney uhkaa kertoa vankilanjohtajalle O'Reilyn puuhista, joten O'Reilyn on turvauduttava Kosyginin apuun. Keller jatkaa keskustelujaan sisar Peter Marien kanssa. Beecher pyytää Saidilta henkistä tukea.


TOD LOiSTavaaH =)... :D!

It's done <3... =)... B)... :D!


Siellä ne kuukauden "Karvis" sarjis kalenterit sitten kiiltää <3... =)... B), YEAH :D! Mutta tosiaan ton hinta :/, ei TSII-SUS CHRIST sentään :|... :ashamed:... :'(... :D!


No ohan toi sen/ton arvoinen hauskoine kuvineen =)... B)... :whistle:... :/... :'(... :D!

2.Kuukauden "Karvis" sarjis kalenteri <3... =)... B)... :D!


Is it this time again :o... :x, OH YES it is <3... =)... B)... :D! Joo eli (2.)kuukauden karvis sarjis kalenteria vaan kehiin jossa siis "tärkeät" tapahtumat kirjotettuna etukäteen (kirjottelen myös kaikkea muutakin, mutta sitä siis teille EN TOD näytä :|... B)... :D)! Joo mutta tosiaan IHAN YLIKALLIS tämä oli :|, mutta hintaa en paljasta :ashamed:... :'(... :D, paitsi ehkä sitten jouluna kun sehän on antamisen aikaa <3... =)... :D, sekä viimeinen kuukausihan se on samalla tälle kalenterille :/... :'(... :D, mutta sehän merkitsee vain uutta tilalle <3... =)... B)... :D, ylikallista taas varmaankin :/... :ashamed:... :'(... :D! No tässä kuussa sentään on pari ihan hyvääkin tapahtumaa :), nimittäin Mat-------- (kukakohan, tai kumpikohan :p... :D) nimipäivät =), no ei :x, tai siis onhan nekin :), mutta tärkeimpä on mun SYNTTÄRIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiit <3... =)... B), YEAH :D! Joo 23v sitten pamahtaa laskuriin <3, siis kaksikymmentä kolme vuotta :o... :x, sehän on kolminkertainen luku tämän paikan keski-ikään B)... :p... :D! No joo, aika sama paljon täyttää (niin enään, khyllä se 18 oli ihan kiva K-18 tavaraa varten <3... =)... B)... :D), mutta tärkein on että lahjoja satelee ku jouluaattona <3... =)... B)... :whistle:... :/... :'(, YEAH :D! Joo ja onhan sitten toi blogin 1v päiväkin <3... =)... B), YEAH :D! Ja eipä se nyt yhden päivän jutuksi jää vaan aion ruveta joka päivä kertaamaan vuosi sitten tapahtunutta päivittäen samalla tota sisällysluetteloa <3... =)... B), YEAH :D! Aluksi ajattelin painttiin leikata joka päivän talteen <3, mutta vähän luettuani niin ei kiitos :x, no siihenhän menisi 5 tuntia (:D) joka päivä :|... :/... :'(... :D! No mutta tekstillä kertaan tapahtuman :), mutta tärkeimpänä kuitenkin sisällysluettelon päivitys =), tarinat varsinkin <3, mutta khyllähän ne mässyarvostelutkin on kiva linkittää B)... :D! Niin ja voisi tehdä sisällysluettelon näille kuukausille tapahtumineen <3... =)... B), YEAH :D!


Mitä tekisinkään ilman sinua Karvis sarjis kalenterini =)... B)... :D, vaikka AIVAN LIIAN ylikallis olitkin :|... :/... :ashamed:... :'(... :D!