Tuesday, March 31, 2009

Best story 4ewaH (<3... :p... :D): Pois kotoota muutto ja muuton jälkeistä "sälää" B)!


Uskomatonta, mutta hyvinkin totta :p, muutto kotoota sitten tapahtui jo 25 vuoden kohdalla *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D... *SYDÄN*, eikä yli 30v:n mikä oli vähän tavoite :p, tai ennuste enemmänkin :x... :/... :'(... :p... :D! Joo siinä se huone nyt sitten on entisessä, hyvin HYVIN ahtaassa :|... |O... :/... :'(... :p... :D, tilassaan :), ei muuta kun "tyhjentämään" se uuteen asuntoon *SYDÄN*...


Nonih, tietkissa sitten lähti ekana "ulos lähtö jonoon" :saint:... :p... :D, ihan kivahkot pölyt paljastu sieltä alta (niiden, pölyjen, lentäessä kameran linssiinkin oikein urakalla) :o... :/... :'(... :p... :D, uudessa asunnossa voisi siivota ehkä pikkasen useammin :saint:... :/... :'(... :p... :D, mikä helposti käynee kun ei ole energiaa vievää tekijöitä häiritsemässä =), vaikka, no onhan se välillä kivaa :), mutta ei joka helve'etin ikinen hetki :|... :/... :'(, I need my FUCKING space :|, jota on nyt (tulevaisuudessa, tällä hetkellä :p....) yllin kyllin *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B) B) B), joopS :p... :D!


Sitten olikin TV:n vuoro :saint:, pölyä senkun vaan löytyessä lisää ja lisää =), odottakaa kun päästään sängyn alle *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEeeeeee :D!


Mutta sitä ennen lähikuvaa tosta taideteoksesta =), on khyl komeaH *SYDÄN*, EHEHEHEEEEEEeeeee :D! Sieltä välistä vaan ilosuin poimimaan talteen otettavia tavaroita :saint:, onko vapaaehtoisia =), EHEHHEHEEEeeeeee :D!


Sitten olikin Kolkin yms (Toppyn, DVD tallentimen jne...) aika lähteä paikoiltaan :saint:, mimmonenkohan pölykasa tuoltakin on oikein paljastuakseen :x... *SYDÄN*, EHEHEHEHEEeeee :D!


ssssssssssssssssssssssssssssssssss


Nyt vähän skipaan ku haluu nopeemmin päästä tänne uuteen asuntoon =), blogaillaan sitten myöhemmin vanhemmat tapahtumat tästä välistä (kuten uudetkin :x, koska nopsaan vaan nekin :saint:, niin tekstit :p, kuvat on tärkeimmät B)...)!

Joo siinäpä se huone on jo lähes valmiina lähtöä varten =), niin ihan kaikkea en jaksanut raahata :/, pienet sälät (DVD:t yms...) sai jäädä myöhemmin haettavaksi :)!


Rakas TV:hän se siinä menee =), niin rakas että "unohtu" sensuroida rakas pärstävärkki :'(, noh, shit happens :D!


Sitten ollaankin jo uudessa asunnossa vetämässä pizzaa rankan urakan päätteeksi =), Hulkin rohmutessa kolme pizzaa kerrallaan :o :o :o... :p... :D!


Kunnon "Hulkmaisella otteella" tietenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Siinäpä se mun huone nyt sitten on tavaroineen =), täydellisessä kaaoksessa :'(, TSII-SUS CHRIST :|?!?!? Noh, työstämään vaan sitä =), moneksi moneksi päiväksi :|... :/... :'(... :p... :D!


PASKAT mitään työstämään :|... |O, niin siis "kokonaisuutena" :p, TV:lle vaan äkkiä joku väliaikanen tila ja leffat käyntiin =), FUCK YEAH B)!


Uusi paistinpannu sitten "testikäyttöön" :saint:, mutta :'(... :|... :x, noh...


...sehän (tai sen kansi) sitten hajosi samantien :o (minkä tarkkasilmäisimmät näki jo edellisestä kuvasta, samalla hajosi kun itselaukasimella kesti laueta :x, ois nyt samaan aikaan hajonnu ku toi räksähti =), hieno ilme kun ois tullu kameralla :saint:... :'(... :p... :D), TSII-SUS :|?!?!? Joo liian tiukkaan sitten taisin vääntää ton kiinni :/, mutta, no onneksi on kuitti vielä tallella :) (sillä joka ton osti, ite tommosia ostele :|... :p... :D, tai no joskus myöhemmin sitten ehkä :p...), joten...


No pitihän paistinpannun hajoamisen pettymys saada jotenkin pois :)... :'(, joten, no leffaa vaan päälle =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ja hemmetin hyvä leffahan tuli valittua =), Hellboy II: The Golden Army -niminen sellainen nimittäin =), oli khyl hemmetin kova B)! Varsinkin kun surkeahkon ykkösen jälkeen odotti että tää on samanlaista huttua |O, mutta, no täähän oli just LOiSTAva B)! Oisi khyllä melkein voinu leffateatteriin mennä kattomaan =), mutta sen takia vaan melkein koska oli tää jotenkin semmonen "oudohko leffateatteriin" :x... :'(... :p... :D, mutta, no tuskimpa ois kaduttanu =), DVD:ltä katsominen kun ei kaduttanut yhtään =), ihan hemmetin komea elokuva B), kuten myös hyvä muine juttuineen (juonet, hahmot yms...) :p!


Nonih :p, nythän alkaa huone jo ole aika hyvässä kunnossa =), mutta, no eipä ole vielä valmis :(, itQ :'(, joopS :p... :D!


Joo eipä näkyny missä tietsikka sijaitsee :/... :'(... :p... :D, nyt näkyy :saint:, yeah B)!


Vähän niinku Matsku blogas :saint:, niin mihin sitä muka Hulluja Päiviä tarttee :x... B)... :p... :D! No karkkii tietenkin *SYDÄN*, mutta, no eipä sieltä muuta pahemmin tarvi =), peliä nyt ainakaan kun L4D koukuttaa ihan kybällä *SYDÄN*, joka khyllä ostettiin jo "vanhan kodin aikaan" :)... :/... :|... :'(... :p... :D, jonka todistaa (ihan niinQ mun tarttis todistaa :|... :p... :D)...


...tämä, vanhanssa kodissa otettu :p, kuva =), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo ihan mukavat...


...69,95€ sain tosta maksaa :/, plus Live :|, mutta, no ainakin sain tommosen koiran kaupanpäälle :saint:, ei kun ei :/... :'(, mähän sain sen Mäkistä lastenaterian (with cheese) "kaupan päälle" :saint:, vaan :/... :'(, joopS :p, EHHEHEEeeeee :D! No mutta :p, enpä kadu yhtään =), tostahan vois satasen maksaa B), ainakin jos sillon sais koiran kaupan päälle *SYDÄN*, EHHEHEEEeeeeee :D!


Joo perus DVD soitin tuli ostettua B), ettei :x, no ettei kalliit laitteet (Kolkki ja tallentava DVD) hajoa kun leffoja tulee nyt katottua niin paljon *SYDÄN*... :'(, joopS :p... :D! Aikas hienos taiteellines kuvas :saint:, eikös =), BUAHAH :D!


Joo teräsharjahan näkyi tossa yhdessä aikasemmassa kuvassa :saint:, koska :x, no tossa näkyy miksi ;), EI TSII-SUS CHRIST missä kunnossa noi pellit on/oli :x, melkein MacGyveria tarvittais :saint:... :|, BUAHAH :D!


Menitte siat (:D) sitten vaatimaan :x, noh mutta, no eipä edellisessä kuvassa nyt niin pahemmin liat näkyneet :/, mutta, no nyt näkyy claud and clear (mitein toi sana nyt menekään :x, niin eka vihreä :p...) :saint:, TSII-SUS CHRIST?!?!?


Noh, eipä siinä kauaa mennyt kun noi oli jynssätty :saint:, EIPÄ :|... :/... :'(... :p... :D, lopputuloksen ollessa...


...sanoinkuvaamattoman siisti :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeee :D!


Kerran oli ahkeroitu siivoamisen kanssa :saint:, niin khyllähän sitä piti juhlia limukesteillä *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D! No eih :p, kuhan vaan alko kertymään noita pulloja tonne (pari tyhjääkin :D), kertymyksen vaan kasvaessa (tulevaisuudesta viestin mukaan :D)! Niin ja avaamaton mehukin tuolla jossain :D, saa nähdä koskakohan sekin on auetakseen :x... :'(, EHHEHEEEeeee :D!


Sitten olikin aika ruveta tekemään ensimmäistä kotiruokaa uudessa kodissa =), khyllä kelpas *SYDÄN*, TOD B)!


Joo hyvinhän se valmistui =), tuoksuthan oli aivan mahtavat *SYDÄN*, varsinkin kun oli hirveä nälkä B)! Joka (hirveä nälkä) näkyy aika hyvin syömäkulhojen koosta :saint:, HUGEEEEEeeeeeeeS B)... :p... :D!


Ja sitten vaan luukut, jätti sellaiset B)... :p... :D, auki ja...


...BON APPETIT *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!



Ja sitten nykyhetkeen (kuva otettu pari min sitte) :saint:, Hulluilta Päiviltä on haeskeltu jo jonku verran mässyä ja, Ööööh :p, limut on ihan muualta :saint:! Mutta huomenna sitten taas hakemaan lisää =), kuten MatoApinan "viimeisen" jäsen eli Matskun liittymään leffojen katsomiseen eli leffailta siis kutsuu huomisesta eteenpäin Team MatoApinaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja sängyn sain vihdoin kasattua kokoon (pari mutteria oli kateissa joiden tilalle piti ostaa uudet), joten...


...no sänky kutsuu väsynyttä tarinasetää =), että huomenna jaksaa riehua Team MatoApinan kanssa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Nonih, nyt on herätty ja käyty suihkussa tämä iltaista varten alkavaa leffa/peli-iltaa varten *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo sängyn sitten sain kasatuks :saint:, isoja tuoppeja ostetuks =), mehuakin jopa ruvennut alkamaan juomaan :x... :o... :p... :D! Pyh, kuhan feikkasin kuvaa varten :saint:, muah :D! No mutta :p...


...kohta hulluttelee Hulluihin Päiviin jonka jälkeen tänne TOD HULLUTTELEMAAN *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEeeeeee :D!