Tuesday, August 28, 2007

Sarjoja taas jatkuu <3...


Joo näköjään Bladestakin on tehty tv-sarja :x, mutta mikäpäs..., joo ketjusta (mun tekemä =), viikon ketjun arvoinen sellainen =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEeeeeeee :D) mielipiteet vaan suoraan tähän B)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Searching, SEARCHING... Founded B)... :p... :D!

No enpä osannu tämmöstä odottaa :x, mutta mikäs sen kivempi yllätys =)... Joo eli Bladesta on tv-sarja joka tulee tänään (ja jatkossakin) 23.00! Mutta näköjään vaan 12 kertaa, eipä ole sen enemmän jaksoja tehty... No enpä ihmettelekkään kun ei "alkuperäistä" Wesley Snipesiä saatu mukaan (jos edes yritettiinkään), joku ihmeen Sticky Fingaz on Blade tällä kertaa... No mutta, ihan mielenkiinnolla odotellaan mimmonen toi on ja eiköhän loppuun asti katota kun kerran vaan 12 jaksoa on tehty :), ellei toi ihan karsea ole, saa nähä...


Joo eli suht koht innolla odotellaan =), vaikkakin "oikeata" Bladea kaivattaisiin B), mutta..., joopS :p... :D!

Blade ja Prison Break -kuva!


Joo ja PAkKO katottava Prison Breakekin jatkuu tänään =), siitä nyt tuskin mitään tarttee selostaa B), mutta...


...selostan silti... EN :'(, "PAkKO katottava" kertonee kaiken B), joopS :p, EHHEHEEeee :D!

Mässyostoksillapa hyvinkin <3... :p... :D!


Joo tuttuun tyyliin taas eilen ostettiin shittii (:p... :D), jota ei jaksanut blogata :|... |O... :ashamed:.... :'(, joopS :p... :D! No sokerikorpuista ois khyllä voinu jotain pölistä B)... :saint:... :p... :D, mutta tänäänkin kun voi niin..., joopS :p... :D!

Tän päivän mässyt ja eiliset korppu jämät -kuva!


Joo tänään sitten tosiaan ostettiin paremmat ostokset =), joista jaksaa blogata B), eli kaippa sitten vaan suoraan selostuksiin :saint:... :p... :D!


Makeiskimara 1kg (jämät :'(, VIELÄKIN :o... :p... :D): Joo edelleen on noita hedelmä shittejä (:p... :D) jäljellä :x, saa nähä pääseekö niistä ikinä eroon :'(?!?!? Niin syömällä, roskikseen ne menee hetkessä jos alkaa epätoivoiselta näyttämään :ashamed:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEeeeeeee :D!


Sokerikorppu: Joo IKUISUUDEN (:p... :D) kestäviä (mini)rinkeleitä oli taas tarkotus ostaa =), mutta nämä sitten pistivät silmään :), TSII-SUS :|... :x... :p... :D?!?!? No kuten näkyy, lähes kaikki meni heti ekana päivänä :ashamed:... :'(, TSIIIIIiiiiiish :|... :p... :D! Noh, heti kun noi loppuu, eli huomenna :|... :ashamed:... :'(... :p... :D, niin sitten ostamaan niitä (mini)rinkeleitä :), jotka kestävätkin koko loppuviikon =), FUCK YEAH B), toivottavasti :/... :ashamed:... :'(, eiköhän :), joopS :p, EHEHHEEEEEeeeeee :D!


Namelli nappeja: Joo nää on khyllä hyviä =), mutta, kuten on todettu: samoja vaan eli kyllästyy nopeasti eikä edes kunnolla korvaa salmiakkia :/... :'(... :p... :D, mutta khyllä kelpaa silti :), joopS :p... :D!


Namelli suklaa & toffee: Taas näköjään namut (:p... :D) on Namellin :x, merkkikö jostain :saint:... :p... :D?!?!? No enpä tiedä :/... :'(... :p... :D, mutta sen tiedän että nää on hemmetin hyviä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ainoa vaan että hemmetin nopeasti menee tämmönen pussi ja hintaakin (1,69€) kun on aika paljon kokoonsa ja kestäävyytensä nähden niin :/... :'(... Noh, khyllä näitä välillä voi ostaa =), vaikkakin :'(..., joopS :p... :D!


Ei kai noi hedelmät vaan vainoa mua koko loppuelämään :'(, TSII-SUS :|... :p, EHEHHEEEeee :D!