Saturday, February 17, 2007

Vuosi sitten "17.2.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:

No jotain taitoa alko jo löytymään <3... =)... B), YEAH :D! Joo 24:sen typeryyksistä siellä/tuolla pölistiin <3... =)... B)... :D, tosiaan Chloe tuli 8min CTU:hun :|, meikattuna vielä :x, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D?!?!? Joo mutta hyvä sarjahan toi :), mutta typeryydet khyllä vähän pilaa :/... :'(... :D! Joo ja mässyä oli kunnon läjät ja Häiritsevää tekijää katottiin <3... =)... B), MAHTAVAA :D!

PS.Tässä se toinen mässyläjä <3... =)... B)... D!


Khyllä se taito oli jo tolloin =)... B)... :D!

Matskullakin ihan hyvät herkut ;)... :)... :p... :D!


Joo mutta sinne se leffa sitten loppui :'(, peukalot khyllä ansaitsi <3... =)... B)... :D, juuri ja JUURI :/...


Three wise mans with their thumbs =)... B)... :ashamed:... :'(... :D!

Joo ihan hyvät herkutkin oli <3... =)... B), YEAH :D!

Tai no samoja mitä eilen eli jämiä :/... :'(... :D, mutta khyllä kuitenkin TOD kelpasi <3... Joo mitäpä noihin muuta lisäämään :/... :'(, khyllä kelpas <3...


Joo ja olihan Matskullakin ihan hyvät herkut, mitäpä noihin sanomaan, paitsi floppi/floppaavia Pätkiksiä sit meni ostaa :o... :x... :p, EHHEHEEEEeee :D! Mutta Hulkilla ei sitten ollu mitään :o :o :o... :x... :'(... :p... :D, emmä vaan semmoseen pystyis :|... B)... :ashamed:... :'(... :D!


Hulkki se vaan vetää ilman mässyjä :o... :x... :'(... :D!

Joo ihan katottava leffa oli :), vaikka...


Joo eli vaikka ei hirveästi tolta odottanut :/, niin khyllä kuitenkin enemmän :|, aika surkea/mielenkiinnoton perhe leffa se khyllä oli :/... Toi kuvakin kiinnostaa enemmän <3... =)... B)... :whistle:... :'(... :D! Joo eli huonohko/tylsähkö oli :/, vaikka khyllä muutama hauska kohta löytyi :), kuten äksy vanha vartija (yksi kolmesta), apina oli ihan hauska, tähdet (lähinnä Owen Wilson ja Robin Williams) oli hyviä ja khyllä toi ylipäänsä ihan hauska/hyvä oli :), mutta mielenkiinto oli lähes nollassa kun eipä pahemmin hahmot kiinnostaneet ollenkaan :/, Ben Stillerkään, varmaan huonoin rooli tähän mennessä (johtuen khyllä leffan huonoudesta varmaan)... Joo mutta silti ihan katottava kuitenkin oli :), mutta en khyllä leffateatteriin menis/suosittelisi (enkä olis mennytkään ellei noita kohta vanhaksi meneviä vapaalippuja olisi lojunut...), kutoseen saa tyytyä...


Mun arvosana:
6.2/10

IMDb:n arvosana:
6.4/10


Karvas pettymys khyllä oli :|, vaikka odotuksia ei ollut lähes yhtään :/, mutta kuitenkin...

Leffa sit tosiaan mentiin kattoo :), Anttilan kautta <3... =)...B)... :D!


Joo Snakes on a Plane siellä kiilsi komeasti <3... :x... :p... :D, no tosiaan kun/koska se on tarkoitus täällä kattoa kotiteatterin ja pizzojen kera tässä lähiaikoina <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta kiilsi siellä myös toinen leffa, mutta oksettavasti :x, no joku ihmeen jatko-osa Vihollisen keskelle joka ei varmaan liity miteinkään edelliseen :|, mutta vaikka liittyisikin niin varmaan semmosta kuraa että HUH-HUH |O... En khyllä tajua miksi joku ton haluaisi nähdä... Joo mutta museo odotti katsojiaan =), vaikka hirveästi ei odotuksia ollutkaan :/... :'(... :D!


Snakesia odotellaan kotiteatterin ja pizzojen kera =)... B), YEAH :D!

Mummi sit syötiin (:D) ja leffassa käytiin <3... =)... B), YEAH :D!


Joo hyvää oli ruoka(/mummi :D) =), khyllä TOD kelpas <3... Joo leffa ei nyt niin erikoinen ollut :/, mutta erikoista ei odottanutkaan joten ;), mutta khyllä enemmän ois TOD pitänyt olla :|... :/... :'(... :D! Joo mutta leffan jälkeen mentiin sit Hulkille ja muutama leffa tuli taas lainattua (niistä ehkä myöhemmin...) <3... =)... B), YEAH :D! Joo ja katottiin sit Transporter 2 :), hyvähän se oli uudelleenkin katottuna =), viakka tehosteita khyllä TOD kaipasi <3... =)... B)... :'(... :D! Joo mutta tehään kohtapuolin/jossain vaiheessa arvostelun tynkäistä Museo käynnistä :), joopS!


Ruoka kelpas =), leffa ei pahemmin :/, mutta Hulkilla käynti ja Transporterin 2 (uudelleen...) katsominen hoiti leffakiintiön täyteen =)... B), YEAH :D!

Hummeri LOiSTailee (:D) <3... =)!


Joo tämä vielä ennen lähtöä <3... =)... B)... :D, noin sitä TOD pitää ;)... <3... =)... B), EHHEHEEEEEEEEeeeeeeee :D!


PS.Khyllä tärisee paikat <3... =)... B), EHHEHEEEeeee :D!


Peukalo tosiaan vaan puuttu :/... :'(... :D, MOOOOOOoooooooo...

Mummin syömisen kautta leffaan <3... =)... B), YEAH :D!


Joo tosiaan pari suunnitelmaa oli viikonlopuksi ja nehän on mummille syömään ja sit leffaan :), eikä sovi unohtaa kotiteatteria <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta ei kai sitten muuta, tästä alan nyt lähteilemään :), tai vielä yksi kisa Midnight Club 3:ssa =), on se kivaa kun sohva tärisee <3... =)... B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeeee :D!


Vielä yhet tärinät =)... B), EHHEHEEEEEEEEeeee :D!