Tuesday, January 30, 2007

Aika mennä nuQ :'(... :D!


Joo ja en khyllä jaksa huomennakaan (tai eihän tänään edes pitänytkään...) mennä sitä USB jupakkaa hankkimaan :o... :x... :ashamed:... :'(... :D! No sehän TOTTAKAI (:D) haetaan perjantaina muiden (lähinnä herkku sellaisten <3... =)... B)... :D) ostosten kanssa ;)... B)... :D, oo nyt puoltapäivää tuhlaamassa yhen "ei niin tarpeellisen" jutun takia, ei tää hiiri nyt ihan kokoajan katkeile sentään :)... :whistle:... :'(... :D! Joo mutta nyt nuQ että se perjantai USB juttuineen, herkkuineen ja viikonloppuineen lähenee nopeammin <3... =)... B), YEAH :D, OUT!


Olispas jo perjantai <3...

Päivän "Hulk" elokuva!


Joo tällä kertaa luvassa Hulk leffa :), MatoApinako sellainen <3... :D! Joo pari kertaa on tullut tämä nähtyä, leffateattereissa ja videolta Hulkilta (:D) lainattuna :)! Ihan hyvä leffahan tämä :), vaikka pienoinne pettymys khyllä olikin :/, mutta ihan katottava kuitenkin :)... Joo eipä kai sitten muuta, jos haluaa hiAnoa (mutta vähän tylsää :/...) toimintaa niin ihan hyvä valinta on ;), seiskan arvoinen sellainen :)!


PS.Tosiaan voisi leffalipun tunkaista niihin/näihin kuviin mitkä on leffateattereissa nähnyt :), kuten tein Eight Legged Freaksille ja Unbreakablelle <3... =)... B)... :D!


Mun arvosana:
7.1/10

IMDb:n arvosana:

5.9/10


Hyvä toiminnallinen leffa siis :), vaikka pienoinen pettymys oli liika tylsine kohtineen :/...

Päivän "BMW" auto B)!


Joo siinähän se komeilee =), nättiH <3... =)... B), vaikka :'(... :D! Eipä kai sitten muuta, paitsi että khyllä TOD kelpais =)...


ÖÖÖÖÖÖÖöööö :p... :D, joo kelpais =)... :D!

Parran "8.vaihe" kasvu <3... =)... B)... :D!


Parta senkun jatkaa kasvamistaan <3... =)... B), joopS :p... :D! Jätetään taas höpinät pois ja aikasempia kuvia kehiin <3... =)... B)... :D:

KUVAT: 1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva ja 8.Kuva!


Kohta ollaan jo entisissä mitoissa =)... B)... :whistle:... :ashamed:... :'(... :D!

Päivän mässyt <3... =)... B)... :D!


Joo sehän on tiistai :), mässypäivä =)... :x, eiku ei :p, joka päivähän on mässypäivä <3... =)... B)... :D! Joo eipä kai sitten muuta :/... :'(... :D, tai voisihan noitten mässyjen nimet mainita <3... =)... B)... :D, eli Aarrearkku ja Fazerin punainen suklaapatukka tuli sitten ostettua <3... =)... B), YEAH :D! Joo khyllä kelpaa mässytellä <3... =)... B)... :D, varsinkin hyvän ohjelman kera sitten illemmalla :), mikä voisi olla The Shield <3... =), vaikka tulisihan sieltä Prison Breakeki =), mutat se on jo nähty :/... :'(... :D, mutta silti katsotaan :), ilman mässyjä vaan :/... :'(... :D, tai ehkä pari :p, EHHEHEEEEEEeeeeeeeeee :D!


PS.Vai että kävi Snorlaxi taas (but not in here B)...), HUOH |O...


Tietty mässypäivä mukamas, BUAHAH B)... :D!