Thursday, January 4, 2007

Päivän mies/miehet ei anna valvoa :'(...



Joo meinas tosiaan unohtua päivän mies//miehet) :o... :x, TSII-SUS :|... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo mutta noi nyt kieltää valvokisat ja sen sellaiset ja PAKOttaa mut menee nuQ että jaksan huomenna mennä töihin :'(, joten en voi ottaa kisaa vastaan vaikka haluaisin :(, NOOOOOOOOOOoooooooou :'(...


Ilkeä miehet :|... :/... :'(... :D!

FloppiH sitten ostettiin :o... :x... :'(... <3... :D!


Joo pitihän toi nyt ostaa :), vaikka eurolla lähtee parin kuun päästä :/... :'(... :D, mutta khyllähän toi tollakin hinnalla kelpasi =), mutta ei muille :x, mutta mikäs siinä kun halventaa ton mua varten pälli touhullaan <3... =)... B), EHEHHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo sit tuli myös ostettua tommosia pallojaH <3... :D, JOOH! No mutta kohta mennään South Parkin ääreen napostelee noita ja sit nuQ :'(, mutta eipä haittaa oikeastaan yhtään :x... :o, no huomenna alkaa viikonloppuH <3, TOD LOiSTavaaH!


Flopatkaa jo <3...>

Nakkis ryntäs ku pa5ka kärpäseen <3... =)... :D!



Joo tosiaan tuota tarkoitan ;)... <3... =)... B), hintaa khyllä löytyy :/, ehkä liikaakiin :'(, mutta saapa TOD LOiSTavuutta <3... =)... B), ehkä :/... :'(... :D! No mutta sitä tuolla ketjussa kysytään/kysyn, mutta eiköhän ole hyvä kun kerran 5 tähteä repäs Pheliltä =)... Joo ja olenhan mäkin halvoilla pelannut B)... :/... :'(... :D, itseasissa tuolla lojuu yksi semmoinen <3... B)... :ashamed:... :'(, mutta siinä on ikivanha kiinnitys (mikä lie printteri shitti...) että eihän sillä mitään tee enään :'(, tai ainakaan nytm ehkä sitten uudessa koneessa on paikka sille (tai semmoisen voi helpolla hankkia, esim. joissain äänikorteissa on se paikka :o... :x... <3... :D)!


I WANT A STEERING WHEEEEEEEEeeeeeeeeeeeel <3...>

Pallis ihan kujalla :D...


No mitäpä voi odottaa semmoiselta joka ei ilman vanhempiaan saa Pokemoniaan :|, BUAHAHAHAHAAAAAAAaaaaaaaaaa :D! Joo eli siis lähetät ne vanhemmat ostamaan sen (niinku sanoit jo...) tai sitten mulle rahaa ja mä ostan ;), itselleni tavaraa <3... =)... B)... :D! Mutta kokeilet vaan montaa kassaa jos ei heti tärppää, mutta khyllä jossain vaiheessa kun kaikki myyjät ei ole niin pällejä :|... :D, that simple...


Tai sit odotat sen 2V että olet se 12V ;), EHHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeee :D!

No respect no more :o... :x... :|... :/... :D!


Palliksenhan piti olla huumeita vetävä karski mies <3... =)... :D, mutta se onkin vain pikkulapsi joka ei saa jotain peliä :o... :x... :|, WFT?!?!?, EHHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D! No mutta onhan palliksella pari mahdollisuutta, joko vanhemmat lähettää ja mulle rahaa ;)... <3... B)... :D! Tai onhan se paras, jos joku myyjä ei myy niin seuraavalle vaan, khyllä mä 16V:nä oon ostetellu K-18 tuotteita joko ekalta kassalta tai enintään 4:ltä, eipä ole ikinä tavinnut mennä 5.kassalle <3... =)... B)... :/... :'(... :D, mutta enäänpä tommosista ei tarvitse huolehtia B)...


Just a kid who wants his Pokemon :o... :x... :|... :D!

Floppi karkkeja satelee <3... =)... :|... :D!


Siinähän ne näkyy <3... =)... :|... :D, mutta kohta näkyy Idols joten selostukset jää nyt väliin :o... :x... :ashamed:... :'(... :D, mutta myöhemmin sitten selitellään <3... =)... B)... :D!


IDOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooools =), RATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =), AWESOMEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee <3...

------------------------

Joo tosiaan Pätkis sitten sai tommosen oman pussinsa :x, joka khyllä TOD kelpaa mulle <3... =)... B)... :D, mutta ei suurimmalle osalle jostain ihmeen syystä :x... :|... :'(... :D, mutta sehän TOD kelpaa mulle koska pussia tulee kohta saamaa eurolla <3... =)... B), YEAH! Joo toinen floppi on sitten toi Fazerin sini-valkoinen, kuka nyt noita jaksaa :|, edes floppi hinnallakaan huvita ostaa :/, mutta enköhän nyt ainakin kerran =)... Hinta on varmaan 3 patukkaa 1€ :), tai sitten jopa 4 patukkaa =)... <3... B)... :D!


Floppausta odotellaan <3...

TOD nättiH rattiH <3 <3 <3... =)...



Siis toihan on TOD TOD TOD saatava <3 <3 <3... =)... B)! Ja kun juuri olen ajatellut ostaa yhteistä rattia PC:lle ja PS2:lle niin suoraan sanottuna TÄYDELLISTÄ <3... Ainoa, AINOA että siihen pitäis yks toinen laite saada mukaan :/, Xbox360 nimittäin (jonka varmaan hankin...) <3... =)... B), mutta sille sitten oma rattinsa <3... B)... :/... :'(... :D!



AWESOME <3...

Uutta Metro asemaa olin ihailemassa <3... =)... B)... :D!



Joo aika perus tylsä :/... :'(... :D, mutta kohta alkava ohjelma EI TOD sitä ole =), nimittäin IDOOOOOOOooooooooooools <3 <3 <3... Siis ihan V|TUN hyvä ohjelma khyllä <3, varsinki ne ekat jaksot =), eipä enään niitten jälkeen paljoa kiinnosta :/, mutta alku TOD TOD TOD <3... =)... :D!


Tylsä asema :/, päinvastainen ohjelma =), kunnes se etenee :/... :'(... :D!

Mitäpä tohon lisäämään...


Joo vähän liian läpällä oltiin khyllä menty tekemään :|... :/, totisempaa oltais TOD kaivattu B)...


PS.Ompas TOD komea toi sydämmen sisällä <3... =)... B), EHEHHEEEEEEEEEEeeeeeeeee :D!


Mutta ihan OK leffa silti :), vaikka :|... :D...