Wednesday, June 20, 2007

Batmanihän se <3...


Joo Batman Beginshän se sitten valittiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo nyt on karkkien/herkkujen/sipsien/limujen haku taukoH <3... =)... B)... :p... :D, joka khyllä päättyi NYT :)... :'(, EHEHEHEEeee :D!


Leffa kutsuu =)--->

Hulkilla ollaan <3...

Ja ruokaa odotetaan TOD kuumeisesti <3... =)... B)... :|... :'(, EHHEHEHEEEEEEeeeeeeeee :D! Joo mutta leffakin pitäisi vielä valita =), mikäs :)... :/... :'(... :D, HMMMMMmmmmmmmm :p... :D! No pari on jo tullut eteen, tässäpä niitä:

Batman Begins

Fun with Dick and Jane

Ocean's Twelve

The Sentinel

Kung Fu Hustle

The 13th Warrior

48 Hours

Jne...

Joo hard decicions (varsinkin kun kokoajan tulee lisää vaihtoehtoja :'(... =)... B)... :p... :D), HARD DECICION...


MAHTAVAA =)... :p, varsinkin ruuan teko mulle B), EEHHEHEEEEEEEeeeeeee :D!

Ostoksilla käytiin taas <3...


Mutta kuten kuvasta ("alkuperäisestä" paremmin ;), HEMMETIN hiAnot hiukset khyl <3, FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeeeeee :D) näkyy =), Hulkilla tosiaan ne herkut kuvattiin joka meinaa että sinne siis tänään mennään sittenkin <3... =)... B) (kannettava vaan "piti/pitää" hakea B)... :'(... :D), FUCK YEAH :D! Joo ja näkyyhän kuvastakin että se oikea VGA liitin ostettiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta nyt aletaan lähtemään =), kattoo nyt blogaako tänään enään mitään :/, varsinkin kun nyt venähti näin myöhään (C.S.I:kin jo lähes loppuessa kun saavun jolloin ois ehtinyt blogailla :), kun ei pahemmin kiinnosta se shitti :|... :'(... :D) ja huomenna on työpäivä :'(, mutta huomenna sitten ainakin =), vaikka khyllä leffailta on <3... :/... :'(, mutta khyllä nyt jotain ainakin :), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEEeeeeeeee :D!


Suostuhan se Hulkki sittenkin =), vai puhuinko yli =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEee :D!