Friday, July 20, 2007

Uniikit jutut senkun jatkuvat <3...


Joo uniikksi jutut senkun jatkuvat =), suoraan chatista taas tähän B), joopS :p... :D!


"Joo mitä koulunäytelmiin, luulempa että olen ainoa joka on näytellyt vaan pikkurooleissa eikä yhtäkään isoa B), jonkalainen viimeisen piti olla (ai miksi, D'oh...), mutta EN TOD suostunu :|! Pummia sit näyttelin joka ei sanonut sanaakaan <3, khyl kelpas B)!


Joo ja mitä päiväkoti "pedofiliaan" :D, melkein voin kumota :x, mutta en ihan :'(... Joo asia oli vaan toisinpäin (päiväkodissa kuitenkin), mä esittelin ja typy hiplas <3, FUCK YEAH B)! Niin ja se oli vielä pari vuotta mua vanhempi :saint:! Kaikkea shittiä (:D) sitä tekikään sillon, kuten, ÖÖÖööö, ei tuu nyt mieleen :/, mutta myöhemmin sitten varmaan =)..."

Lisää uniikkeja juttuja -kuva!


Voi herranjumala (:D) mitä pedofiili porno paikkoja noi päiväkodit on :x, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

ViikonloppuH alkoi mässyineen <3...

Joo sepä nyt sitten VIHDOIN ja VIIMEIN alkoi taas =), FUCK YEAH B)! Joo aika normi shitti (:D) ostoksia taas jälleen kerran :), vaan :/... :'(, E-HEH :D, paitsi uusi reppu sentään vähän erikoisempi =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeee :D! Joo vähän aikaa pitäny jo ostaa uusi kun alkaa jo hajoilee toi edellinen ja vetskari on ihan säpäleinä välillä :'(, mutta eipä ole jaksanut ettiä sopivaa :ashamed:, kunnes nyt =)... B), joopS :p... :D! Joo ja yks "tarina" liittyy tohon :), mutta kerrotaan se vasta myöhemmin :/... :ashamed:... :'(... :p... :D! Joo mutta ison kuvan kautta selostuksiin =)...

Viikonloppu ostokset uusine reppuineen -kuva!


DumBle (:D, ehkä jo vähän vanhentunut vitsi jo :/... :'(, mutta vielä menkööt =)... =)... B), joopS :p... :D) Mix: Joo...


...EN TOD nyt jaksa :|... :ashamed:... :'(... :p... :D, mutta myöhemmin sitten :), joopS :p... :D!

-----------

Jatkukoot =)... B)... :p... :D:


"DumBle (:D, ehkä jo vähän vanhentunut vitsi jo :/... :'(, mutta vielä menkööt =)... B), joopS :p... :D) Mix: Joo...", joo hyvähän toi toi :), sanoisiko jopa hemmetin hyvä =), mutta hinta tosiaan aika kallis :/, mutta semmoset haittaa yhtään B)... :whistle:... :/... :'(... :p... :D! Kyllästyminen tossa vaan haittaa :/, eipä taas jaksa muutamaan viikkoon :'(, joopS :p... :D!


Toffo Lakritsi: Joo taaspa tätä TOD LOiSTavaa klassikkoaH =), mutta kyllästyminen alkaa jo pahasti iskemään myös :/, mutta khyllä toi vielä menee =), ainakin jonku aikaa :), mutta :/... :'(, joopS :p... :D! Talteen tota tosiaan pitäis ostaa iso läjä =)... B), mutta..., joopS :p... :D!


Irtareita: D'oh :p... |O... :'(... :D!


Namelli lakunappi: Joo nääkin kuuluu klassikoihin =), niin siinä mielessä että näitä veti lapsena B), tai siis lapsenakin, koska irtareina noita saa lähes joka paikasta =), joopS :p... :D! Joo eli hyviä klassikoita siis =), mutta ehkä vähän liikaa tossa pussissa :/, mutta ainakin kestää =), joopS :p... :D!


Uusi reppu: D'oh :p... :D! Joo, noH :p, kaippa tosta voisi jotain selitellä :), mutta näääH :'(... :p, reppu mikä reppu :), joopS :p... :D!


Limut: Joo muut meni paitsi yksi Cocis =), joka jäi/jää ensi viikonlopulle :), joopS :p... :D! Joo mitäpä Colista selittelemään :), parhainta ja melkein huonointa (no khyllä se Classic taitaa viedä sen, ainakin hintalaatu suhteelta :|, mutta khyllä se siltä maultakin :'(, joten..., joopS :p... :D)! Parhaimmassa limusta =), Mountain Dewistä B), voisi jotain selittää :), mutta näääH sillekkin :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, parasta se on B), mitä muuta tarttee sanoa :), joopS :p... :D!


Lidl 3x Salami pizza: Mitäpä nyt tähänkään :/, yhtiä parhaimpia pizzoja =), niin kiitos hintansa :), mutta ei se makukaan mikään paha ole =)! Itsesiassa sehän on aika h3lvetin (:D) lähellä niitä parhaimpia =) (Grandiosa ja, ei nyt muista sitä toista :ashamed:... :'(... :p... :D! Edit. Niin Ristorantehan se :), joopS :p... :D), mutta ei ihan :'(, mutta kun hintaa katsoo niin..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Khyllä kelpaa mässytellä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!