Saturday, January 12, 2008

Eilisten shittien (:p... :D) läpikäynti <3...


Tai no "tavallaan" (:p... :D) noi on khyllä tämän päiväisiä shittejä (:p... :D) :x, koska blogaus venähti tämän päivän puolelle :'(, puhumattakaan siitä että tänään noi vasta blogaan :ashamed:, mutta..., joopS :p... :D! Joo täytyy khyllä heti hehQttaa tota Advance Scarttia =)... :x, vaikka tosiaan paljon parempaa liitintä, eli komponenttia, käytän pelaamiseen B), WAHT :o?!?!? No tosiaan pelaamiseen ;), tota käytän pelivideoiden kuvaamiseen =), FUCK YEAH B)/noH :x, no 30€ pitää niinQ (:p... :D) siitä maksaa :|, kun ei ton mukana tullut köyhimys (:p... :D) scartti osaa nauhottaa (tai sen kautta ei voi nauhottaa, paitsi jos suttuinen kuva ihan omilla väreillään kelpaa :p... :D) :'(, huoh |O... Niin ja ei sovi unohtaa että aikaa menee hemmetisti niiden videoiden tekoon :'(, mutta, noh, sehän on hemmetin kivaa =) (niin videoiden teko B), ei ajan menettäminen :'(... :p... :D), varsinkin kun nyt saa kunnon kuvaa kehiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta yhen videon ehin jo sössimään huonolla kuvan laadulla :'(... :x, no digikameralla nauhotin yhen videon :saint:, joka on melkein jo valmis (editoinnit ;)...) B), mutta kuva vaan kusee aikalailla :/, mutta, noh, video on aina video =), FUCK YEAH B)/noH :'( (sen videon huonolle laadulle :(...), joopS :p... :D! Joo mutta enpä ole täällä sitä videota mainostamassa :'(... :x, WAHT :o?!?!? No tän päivän jälkeen mennään taas "laiskottelu tauolle" :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Mutta khyllä mä sitä muualla tietenkin mainostan =)... :saint:... B)... :p... :D, ehdottomasti nyt tietenkin MatoApinalla =), mutta ei sovi unohtaa mun englannin kielistä blogiani B), jolla blogaan..., no lukekaa sieltä ;)... |O... :p... :D, jos edes ymmärrätte (tarkoittaen lähinnä mun huonoa enkkua...) :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo uuden blogin myötä jaksoin sitten VIHDOIN ja VIIMEIN "tehdä" (no onhan mulla se vanhakin :), mutta se on ihan "sotkussa" :/... :ashamed:... :'(, joten uusi tänne kiitos B), joopS :p... :D) Picasa Albumin kaikille blogikuville B)... Joo tonne sitten meneekin kaikkien blogauksien kuvat aikanaan :saint:, mutta tosiaan aikanaan :x, no ikuisuushan noihin kaikkien blogauksien siirtoon menee :'(, mutta..., joopS :p... :D! Eikä sovi tietenkään unohtaa kaikkien blogauksien listaa =)... :saint:... B), joka tulee khyllä siirtymään :'(... :x, niin toi päivä missä toi lista on :saint:, eli toi edellinen linkki johtaa jonku ajan päästä, noh, ei minnekkään (tai no khyllä johonkin sentään johtaa tyhjyyden sijasta :), mutta...) :'(, joopS :p... :D! No mutta :p, mitäs jos mentäisiin tästä pa5ka puheesta sinne kunnon asiaan =)... :/... :ashamed:... :'(, eli ostosten selostamiseen :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D!


Pikaliimaa: Joo alkaa paikat jo hajoilla käsiin :'(, joten :saint:..., joopS :p... :D! No ei :x, tai khyllä :o, no khyllä ne paikat hajoilee käsiin :'(... :p... :D, mutta niitten takia nyt pikaliimaa ostettu |O... :p... :D, vaan sen takia että yks "juttu" (:p... :D) hajos :'(, mutta joo, ei siitä sen enempää :|... :'(, joopS :p... :D!


Nappi karkkeja: No eipä ole paljoa lisättävää edelliseen selostukseen :saint:... :/... :'(... :p... :D, joka meni suunnilleen näin: "hyviä on :), joopS :p... :D", joopS :p... :D... :ashamed:... :'(!


Irtarit: Häh :x, WAHT :o?!?!? No eihän näistä pitänyt enään blogata :|, mutta pitkään aikaan kun ei ole blogannut :'(, niin :saint:..., joopS :p... :D! No joo, eiköhän tämä sitten ollu viimenen naula irtareiden arkkuun :'(... :x, no eipä ole noista mitään sanottavaa :|... :ashamed:... :'(, niin paitsi se TUTTU ja TURVALLINEN (:p... :D) että on noi khyllä hemmetin hyviä =), joopS :p... :D!


Amerikan pastilleja: Joo on nää khyllä hyviä suklaita =), vaikka ei ihan kokonaan khyllä sellaisiksi voida laskea :/, mutta..., joopS :p... :D! No mutta, nämä kelpaa siis MAINIOSTI *SYDÄN*...


Purkka+hammasharja: No tämä voi ihmetyttää vähän :x, mutta, noh, ilmaseksi sai ton purkkapussin hammasharjan mukana ja vanha hammasharja alkaa/alko (B)... :p... :D) ole jo entinen :'(, niin, no VARMA kauppahan tämä oli =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Pizzaa: Joo kahtaa eri pizzaa oli tällä kertaa =), puoliksi toista ja puoliksi toista (äitin kanssa) =)... :saint:... B), joten, ÖÖÖööö :p, joopS :p... :D!


Pringles Original: Joo eipä ole pitkään aikaan ollut leffateatterikäyntiä tai leffailtaa :'(, joten sipsiä teki taas mieli =)... :x, no niihin kun nykyään vaan, tai "vaan" (:p... :D) ostan sipsiä ettei siihen kyllästy niinku yhessä vaiheessa tapahtu :'(, erikoisia näiden pitää olla :saint:, joopS :p... :D!


Limua: Joo löytyy kahta eri Colaa, yhtiä huonoinpia (no Classic Cola taitaa olla se huonoin |O, unohtamatta Pirkka yms shitti Colia :|... :'(... :p... :D) ja sitä parasta =), sekä Mountainia joka on nimetty (täältä päästä :p... :D) parhaimmaksi limuksi *SYDÄN*, eli, noh, khyllä kelpaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Advanced SCART AV Cable: Joo eiköhän tosta höpisty jo ihan tarpeeksi :saint:, korkealaatuiset (kuvaltaan, laadultaan en sitten tiedä :/... :'(... :p... :D) nauhotukset odottavat omistajaansa =), FUCK YEAH B)/noH :x, no aikaa menee :'(, mutta senkun menkööt :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo ja "pieni" (:p... :D) maininta vielä kajarisuojista :saint:, ne otin taas käyttöön "uudennäköisyyden" takia =), FUCK YE..., joopS :p... :D! No mutta :p, siinäpä ne herkut nyt sitten oli tältä erää =)...


Eiliset shitit (:p... :D) B) -kuva!


...mitäpä sitä muuta sanomaan kun että khyllä TOD kelpaaH *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Viikonloppu päivän "The Island" elokuvine ja herkkuineen <3!


Joo kaippa sitten on PAkKO (:p... :D) blogaista jotain pitkästä aikaa :saint:... :'(... |O, vaikka vanhoihin blogauksiin pitäisi khyllä keskittyä *SYDÄN*... No mutta en mä nyt jaksa noista tavararoista pölistä :|... :'(... :x, no päivän elokuvan arvosteluun tästä suoraan vaan =), sälät hoitaen sitten huomenna :saint: (tai tänään :p...), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo haluisin nähdä Letters from Iwo Jiman khyllä yhdestä syystä =), ei kun ei sittenkään :'(, väärä tummaihoinen (:p... :D) olikin kyseessä, WAHT :o?!?!? No ei muuta kun arvosteluun (kuvan kautta) selvittämään :saint:...


Päivän "The Island" elokuva muine sälineen =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


***Joo pikkasen tässä spoilataan :/, mutta ei mitään tärkeää :), itsestäänselvyyksiä lähinnä vaan :saint:, joopS :p... :D!***


Jaa mä kun oon aina, tai "aina" (:p.... :D) luullu että Djimon Hounsou, jonka nimi ei khyllä sano mitään :|... :'(, mutta ulkonäkö ja ääni sitäkin enemmän B)... :p... :D, näyttelee tossa kirje shitti (:p... :D) elokuvassa :saint:, mutta eipä se näköjään (:p... :D) sitä teekkään :'(, harmi :(... :x! No koska on toi sen verran "kiva" (:p... :D) näyttelijä että sen/ton takia ois voinu "uhrautua" (:p... :D) kattomaan tommosen draama pa5kan :)... :'(... |O, mutta kerran kun toi "kivuus" (:p... :D) ei siinä näyttelekkään niin, noh, screw you guys, I'm going home :|, joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D! No on meidän Hyvä, Paha ja Ruma (:p... :D) Clintimme näköjään jossain tekemisissä ton kanssa sentään =), mutta se ei riitä :|, I'm still going home :'(, joopS :p... :D! No mutta :p, jos palataan sinne päivän leffaan takas :D, vaikka siellä khyllä oltiin jo :saint:... :x, no Albert "Djimon Hounsou" Laurent on khyllä yhtä leffan parhaimmistoa =), just "kiva" (:p... :D) ja cooli tyyppi :saint:, lisää ton elokuvia kiitos =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ei H3LVETTI :x, nyt REPES :D... :o?!?!? No toihan näyttelee Le Boulet - Lottoralli -nimisessä elokuvassa josta muodostoi jo pienoinen vitsin poikanen kun mä ton menin ostamaan jollain eurolla alelaareista :D, jota en varmaan edes ikinä tule kattomaan :'(, vai oliko tämä merkki että se pitää kattoa :saint:?!?!? Äääh, screw you guys, I aint watching that shit for a million years :|... |O... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p, eiköhän siirrytä leffan muihin alueisiin :saint:, itQ :'(, joopS :p... :D!


Joo on tähän khyllä keksitty HEMMETIN hyvä maailma, tai maailmat (kaksi kun löytyy), toisen ollessa laitos "maailma" ja toisen oikea maailma :), mutta tulevaisuudessa jossa on lentäviä autoja yms shittiä (:p... :D) :saint:, joka näyttää khyllä hyvin uskottovalta =), niin/näin sitä pitää tehdä B), eikä, noh, eipä tule nyt mieleen mitään surkimusta :/... :'(, mutta semmosia khyllä löytyy :saint:, kait :/, no mutta pääasia siis että tästä löytyy HEMMETIN hyvä tulevaisuuden kuva maailma =), sekä tietekin se hiAno laitos maailmakin :), joopS :p... :D! Eli hyvä ja hiAno se siis on ulkoisesti :), mutta entä sitten sisäisesti :saint:...? Noh, ihan sairas pa5kahan (:p... :D) se on sieltä :|, lähes kirjaimellisesti :x, koska ne jotka "asuvat" laitoksessa ovat vain "sieluttomia elimiä" oikean maailman ihmisille :o, sanalla sanoen TOD SAIRASTA :|?!?!? No mutta onneksi tämä on elokuvaa :saint:, mutta kuitenkin :|... :'(, joopS :p... :D... :|! No itsestäänselväähän (:p... :D) se on että päähenkilöt karkaavat tosta laitoksesta ja aikovat tuhota sen =), niinku TOD pitääkin B)... :|, mutta mitein siinä sitten käy :saint:, se teidän täytyy itse selvittää ;), itQ :'(, joopS :p... :D! Se täytyy khyllä mainita että HEMMETIN hiAnon näköstä se khyllä on kun noi "pääsee" (:p... :D) tuolta pois B), kuten on myös sekin kun, noh, kattokaa ite ;)... :'(, joopS :p... :D!


No mutta niihin päänäyttelijöihin B), sekä tietenkin sivukin =), ehkä sivusivukin :p, jaa-a :saint:, joopS :p... :D! No Le Boulet tummaihoinen coolius (:p... :D) käytiinkin jo läpi =), on se khyllä HEMMETIN hyvä *SYDÄN*... No mutta entäs sitten päänäyttelijät eli Ewan "Jedi" (:p... :D) McGregor ja Scarlett "sexy" (:p... :D) Johansson =)! Noh, hemmetin hyvinhän ne vetää =), paljasta pintaa, sen sexy Scarletin ;)... |O... :p... :D, vaan näky vähän liian vähän :/, mutta, noh, haittasihan se V|TUSTI (:p... :D) :|, eikös se jossain elokuvassa vetänyt kaiken esille *SYDÄN*... No tiedä sitten (ainakaan mä) :/, mutta tässä se ei ainakaan sitä tehnyt :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D... :|... |O... :'(?!?!? No mutta se niistä riisumisista/riisumattomuuksista :|... |O... :'(... :p... :D, on aika siirtyä Steve "pervo (Con Air ;)... :p... :D) Buscemiin :saint:, joka on, noh, HEMMETIN hyvä näyttelijä B)... Ainoa vaan että se näyttelee liian vähissä elokuvissa :/, ainakin semmosista mistä mä tykkään :saint:... :'(! No mutta aina kun se on mukana jossain elokuvassa, eli hyvin harvoin siis :'(, niin khyllä leffan pisteet nousee heti B), kuten Le Bouletin tähden (:p... :D) tapauksessakin B)... Saman noi tyypit tekee sarjoillekkin =), kuten pervomme (:p... :D) Sopranosissa ja Le Boulet tähtemme (:p... :D) Aliaksessa =), heti parani noi sarjat kun nämä herraset (:p... :D) oli niissä B), niin sitä pitää =), MAHTAVAA *SYDÄN*! No entäs sitten Jedimme ja sexy typymme :saint:... :p... :D, noh, eipä ne nyt pahemmin saa innostumaan :/, paitsi Scarlett tietenkin jos sillä on tiukka asu =), tai mikäs sen parempi kun ei mitään asua *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*! Noh, siinähän ne näyttelijät sitten alkoivatkin olemaan :)... :'(, paitsi kai tässä on nyt vielä PAkKO (:p... :D) mainita Sean "the usual villain (:p... :D) Bean hyvänä, tai "hyvänä" :p... :D, pahiksena :), taas kerran |O... :p... :D, sekä Michael "Vihreä maili" Clarke "Sin City tervakuoppa typeryys (:p... :D... :|)" Duncan ja ihan hassuhko Ethan "nobody (:p... :D)" Phillips :)! Eli hyviä näyttelijöitä siis piisaa yllin kyllin =), vaikka voisihan niitä olla vieläkin enemmän =), mutta..., joopS :p... :D!


No mutta sitten viimeiseksi, mutta EI TOD huonoimpaan osaan B)... :p... :D, itse elokuvan sujuvuuteen :saint:, jota tää teki/tekee, noh, LOiSTavasti =), varsinkin TOD hiAnot toimintakohdat B)! Joo eli siis :p... :D, HEMMETIN hyvin eteni siis tämä elokuva TOD hiAnoilla tehosteilla B), unohtamatta niitä hyviä näyttelijöitä =), joten, noh, ei tää nyt khyllä ihan sitä kybää kuitenkaan saa :/, vaikka valitettavaa ei oikein löydy :)... :'(... :p... :D, mutta joo, parempikin vois siis olla :/... No mutta SELVÄ ysin (9.3 pts.) suoritus tämä on khyllä EHDOTTOMASTI B), MAHTAVA leffa *SYDÄN*!


Mun arvosana:
9.3/10

IMDb:n arvosana:
6.9/10


Vai ei Scarlettimme sitten riisunut itseään kokonaan alasti :'(, Jedinkään sitä tekemättä ajatuksen voimalla B)... |O... :p... :D, unohtamatta tummaihoista cooliutta (:p... :D) jonka ois pitäny jyystää Scarlettia sadalla eri asennolla =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!