Wednesday, January 31, 2007

Uusimman Phelit lehden kautta nuQ =)... :'(... :D!


Joo tosiaan uusi Phelit lehti sitten pamahti tänään luukusta <3... =)... B), YEAH :D! Löytyy mielenkiintoista (mun mielestä) juttua PS3:sta, Lost Planetista, Resistance: Fall of Manista, Full Auto 2: Battlelinesista, Virtua Tennis 3:sta, Call of Duty 3:sta jne <3... =), khyllä kelpaa =), YEAH :D!


Lukemisen kautta nuQ =)... :'(... :D!

Tuli vähän mokattua :/... :ashamed:... :'(... :D!


Joo tuli vähän ryssittyä ton Kirkan kuvan kanssa :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta khyllä Kirkalle varmaan Sharonin haarat kelpaa ;)... :p... :D, ehkä se siellä taivaassa saa ketä/keneltä haluaa koska haluaa <3... =)... :p... :D!


Älä nyt Kirka itteäs h3lvettiin sentään pane :x... ;)... :p... :D!

Päivän "Basic Instinct 2" leffa 2/2!


Nonih, tulipa sitten tämäkin haarojen lzvittely (:D) leffa nähtyä <3... =)... B)... :/... :'(... :D! No joo, eipä nyt mikään kovin hyvä ollut :/, mutta ei mikään ihan huonokaan :), vaikka huonon puolelle menee jos pitäisi valita :'(... :D, mutta sinne vähän alle keskikastin tämä raina menee... Joo juoni nyt oli mitä oli, mutta kuka nyt siihen keskittyy ku Sharon Stone ja muut (nais)sivuhahmot nakuilee <3... =)... B)... :D! Joo ja nakuilua oli ihan mukavasti, Sharoniltakin jonka tissit vilahteli lähes kokoajan <3... =)... :D, tai ei nyt kokoajan, mutta sillon ku oli "tilaisuus" (pano tai, ööööööö, pano :D) niin khyllä ne näky lähes aina <3... =)... :D! Mutta eiåä sitten tullut ykkösessä ollutta LOiSTavaa jalanvaihtoa :/... :'(, mutta tuli sentään toi kuvassa oleva "asento" <3... =), mutta ei tossa mitään näkynyt :/... :'(... :D! Mutta joo, ihan katottava leffa :), kiitos nakuilun =), mutta empä nyt hirveästi kuitenkaan suosittele :/, mutta vastaankaan en ole :)... :D (paitsi jos tosissaan hyvää leffaa hakee, mutta kuka nyt tätä sillon...), kutonen pamahtakoot, joopS!


Mun arvosana:
6.6/10

IMDb:n arvosana:
3.7/10


Boing BOING =)... :D!

Kirka kuollut :o... :x... :/, RIP 52V 1950-2007!


Joo alkaa olemaan jo vanha uutinen :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta onhan nyt omaanki blogiin mainittava Kirkasta <3... =)... B)... :'(... :D! Joo eli meni sitten Kirka kuolemaan jo 52V:nä :o... :x... :/! No eipä se nyt hirveästi haittaa/vaikuta :/, mutta khyllä nyt jonku verran sentään, olihan se BumtsiBumissa monta kertaa <3... =)... :'(... :D! Joo mutta tuolla Palliksen (:D) ketju siitä/tosta :), mun kun kerran menty #&%£$!* poistamaan :|, MITÄ VIT :|?!?!?

PS.Eipä toimi linkitys keskellä tekstiä joten pistetään se Palliksen (:D) ketju tähän eli tuolla...


Kirka ja ketjuni on poissa :|... :/... :'(!

Hulkilla lainaamassa leffoja!


Joo siinäpä ne lainaamani leffat sitten näkyy hiAnossa paremmuus/eniten kiinnostavuus järjestyksessä <3... =)... B)! Joo tosiaan voisi kertoa jokaisesta jotain ja linkittää IMDb:hen :), let's start <3... =)... B)... :D:

Final Destination 3: Joo khyllähän tää SELVÄSTI eniten kiinnostaa <3... =), mutta tarkoitus khyllä olisi Matskun kanssa (ja ehkä Hulkinki jos on siinä lähettyvillä :)... :D) kattoa tää :), mutta enhän mä kestä :/... :ashamed:... :'(... :D, tää katotaan perjantai leffana =), YEAH :D! Joo mutta innolla odotetaan hiAnoa mättöä, hidastuksia, kolareita, verta, K-18 matskua (;).. :D) jne =)... Olisipas jo perjantai <3...


Basic Instinct 2: No joo, eiköhän kaikki tiedä miksi tätä odotetaan ;), mutta sanotaan varmuuuden vuoksi: haarojenvälit <3... :p... B)... :D! Joo ja kai tässä nyt jotain muutakin järkevää :)... :/... :'(... :D, mutta ei sellaista khyllä edes kaivata, kuhan haarojenvälit vilkahtelee <3... =)... :p... :D! Joo mutta tänään tän voisikin jo heti sitten katsoa <3... =)... B)... :D, vaikka Final Destination 3 kiinnostaisi enemmän =), mutta jätetään perjantaille se parempi leffa :), tai eihän tätä edes voisi harkitakkaan kattoa perjantaina ku on noi muut, viikonloppuhan siinä menee herkkujen kera pilalle ton surkeuden takia :|... :/... :'(... :D, mutta tällein "hupimielellä" (:D) vähillä herkuilla kun kattoo niin eiköhän kelpaa <3... :)... B)... :D!


King Kong: No kerranhan tää on jos nähty ja ei edes hirveästi ole aikaa :/, mutta uudestaan vaan ku oli sen verran hiAnoa mättöä <3... =), YEAH :D!


Boogeyman: Joo alamäki sitten lähti leffoissa (tai jo vähän edellisessä kun nähty on jo...) :/... :'(... :D, eipä nyt hirveästi mitkään Boogeyman haamumies Buhuugayman Buhuugaymiehet (:D) kiinnosta :|... :/... :'(... :D, mutta eiköhän toi nyt ihan katottava ole :), vaikka :'(...


Elektra: Alamäki senkun jatkuu :/... :'(, vaikka onhan tää nyt varmaan ihan kivaa mättöä :), mutta suurimmaksi osaksi varmaan ihan tylsää BS:ää (<---Bull Shittiä ;)... :'(... :D) ja juoni tuskin kiinnosta kiviäkään :|... :/... :'(... :D, mutta eiköhän nyt silti ihan katottava ole :)... :whistle:... :/... :'(... :D!


Stealth: Alamäki kohtasi huippunsa :'(... :D, vaikka khyllä tää varmaan parempi on kun noi kaksi ylempää (ja nähty King Kong "tavallaan" :p... :D), mutta eipä oikein kiinnosta yhtään mikään Stealthi lentely :|... :/... :'(... :D, mutta sitten kun kiinnostaa/ei ole muuta :'(... :D, niin eiköhän tää ihan katottava ole :), mutta saa nähä koska on "valmis" :/... :'(... :D!


K-18:ta, haarojenvälejä, hiAnoa mättöä, kelpo kauhua, katottavaa toimintaa ja ihan katottavaa kuhan on "valmis" =)... B), YEAH :D!

Hulkilla lainaamassa leffoja!


No sitten lähdin suuntaamaan kotiinpäin :), mutta jotain khyllä puuttui vielä :x... :/... :'(... :D, no päivä/leffamässyt TIETENKIN <3... =)... B)... :D, joten suuntasin matkalla olevaan Lidliin ostamaan Salmiakki numeroita, Crazy Candy Frogseja ja sinistä suklaata (mutta ei Fazerin vaan jotain halpis #&%£$!* :/... :ashamed:... :'(... :D), khyllä kelpas/kelpaa <3... =)... B)... :D! Joo ja leffatkin näkyvät siinä puoliringissä :), mutta otetaan vielä erikseen kaikki irrallaan että saadaan selvempi kuva mitä lainasin/valitsin <3... =)... B)... :D!


Khyl TOD kelpaa =)... B)... :D!

Hulkilla lainaamassa leffoja!


No annoin sit pari leffaa takas ja Hulk ei enään vastustellut :), EIPÄ :x... :/... :'(... :D, kahella kättä pidemmällä vaan riehu heittäen mut ulos :o... :x, THAT PIG :|... :/... :'(... :D! No ei, ihan hyvillä mielillä oltiin :), ainakin minä B)... :D!


Thanks for the movies u rage a holic ;)... B)... :D!

Hulkilla lainaamassa leffoja!


Edellisen HIRVITYKSEN jälkeen oli sitten aika ruveta keskittymään kunnon leffoihin ja niitähän riitti <3... =)... B)... :D! Jopa niin paljon että Hulk ei halunnut luopua niistä (kuten näkyy ;)... :D) ja joudun väkisin ottamaan ne sitten :|... B)... :'(... :D!


U give me what I want without resistance or I'll take e'm with force :|... B)... :D!

Hulkilla lainaamassa leffoja!


Joo sitten oli aika mennä tutkimaan niitä lainattavia leffoja <3... =)... B)... :D, mutta ei kauaa kestänyt kunnes törmäsi tohon TOD karseuteen :|... :/... :'(... :D, GODDAMN! No Hulkki sitä leffaa sitten vain puolusteli, joten oli aika kaivaa kättä pidempi esiin :|... B)... :D! Joo mutta tehäämpä tähän nyt sitten tosta arvostelun tynkänen ku kerran kuvakin on <3... =)... B)... :/... :'(... :D!


Joo eiköhän ole jo aika selvä että tästä leffasta en pidä :|, melkein vihaan :o... :x... :'(... :D! Ai miksi, no kiitokset kuuluvat pääosa esittäjä juntille :|, Lucas "Sean Boswell" Blackille... Siis mitäköhän ohjaajan päässä liikkui ku ne ton puhetaidottoman (:D) otti pääosaan :x, no ei paljoa näköjään :|, HUOH |O... Mutta ei leffa pelkästään tohon junttiin sentään kaadu vaan aivan surkeaan ja mielenkiinnottomaan juoneen (josta voi khyllä kiittää tota junttia, Vin Diesel olisi saanut tosta mielenkiintoisen =), mutta mistäpä ei <3... =)... :D, tai no tuttisoturi :|... :/... :'(... :D)! Leffan muutkin päähahmot ja sivuhahmot ovat täyttä #&%£$!*, ei näin, EI TOD näin! Mutta vitosen saa säälistä, nelonen khyllä olisi lähempänä totuutta...

PS.HiAnon kuvan Hulk tehnyt itsestään (mun käden ja Hulkin välissä) <3... =)... :D!

PPS.Se onkin Hulkin jonkun serkun piirtämä :x... :'(... :D!


Mun arvosana:
5.1/10

IMDb:n arvosana:

5.3/10


What a disappointment, WHAT A DISAPPONTMENT...

Hulkilla lainaamassa leffoja!


PAKOttamis (:D) kuvanoton jälkeen oli sitten aika mennä koneella <3... =)... B)... :D! Ja mitäs, MITÄS, no v|ttupää Snorlaxi taas oli käynyt syömässä blogauksia, VOI ELÄMÄ HUOH SENTÄÄN |O, HUUUUuuuuuuuuuuuuuoh... On khyllä niin No-Life tyyppi että HUH-HUH |O, sietäisi saada vähän isän kädestä, kättä pidemmällä, kuvasta voi valita kummalla vai molemmillako :|... B), HUOH |O...


Harvinaislaatuinen No-Life PÄLLIh :|...

Hulkilla lainaamassa leffoja!


Joo Hulkki sitten esittele uusia ostoksiaan innoissaan :), vaikka aika väkinäiseltä näyttää :/, etten vaan taas PAKOttanut PAKOlla :/... :ashamed:... B)... :D! Joo ihan hyvän kaksikon Hulkki sitten meni hankkimaan :), pitääkin joskus lainata =)... B)... :D!


PAKOttamalla väkisin PAKOtin B), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!

Hulkilla lainaamassa leffoja!


Joo Hulkille päätin sit lähtee lainaa vähän uusia leffoja kun ei jaksa noita ostamiani jo nähtyjä kokoajan katella :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo siellä se Hulk coolisti vain oleskeli huoneessaan, niin coolisti kuin vain voi <3... =)... :p... :D!


PS.Joo vahinkokuva tuli otettua :ashamed:... :(... :D!


Cool as( :D) it can be =)... :p... :D!