Wednesday, January 31, 2007

Hulkilla lainaamassa leffoja!


Joo siinäpä ne lainaamani leffat sitten näkyy hiAnossa paremmuus/eniten kiinnostavuus järjestyksessä <3... =)... B)! Joo tosiaan voisi kertoa jokaisesta jotain ja linkittää IMDb:hen :), let's start <3... =)... B)... :D:

Final Destination 3: Joo khyllähän tää SELVÄSTI eniten kiinnostaa <3... =), mutta tarkoitus khyllä olisi Matskun kanssa (ja ehkä Hulkinki jos on siinä lähettyvillä :)... :D) kattoa tää :), mutta enhän mä kestä :/... :ashamed:... :'(... :D, tää katotaan perjantai leffana =), YEAH :D! Joo mutta innolla odotetaan hiAnoa mättöä, hidastuksia, kolareita, verta, K-18 matskua (;).. :D) jne =)... Olisipas jo perjantai <3...


Basic Instinct 2: No joo, eiköhän kaikki tiedä miksi tätä odotetaan ;), mutta sanotaan varmuuuden vuoksi: haarojenvälit <3... :p... B)... :D! Joo ja kai tässä nyt jotain muutakin järkevää :)... :/... :'(... :D, mutta ei sellaista khyllä edes kaivata, kuhan haarojenvälit vilkahtelee <3... =)... :p... :D! Joo mutta tänään tän voisikin jo heti sitten katsoa <3... =)... B)... :D, vaikka Final Destination 3 kiinnostaisi enemmän =), mutta jätetään perjantaille se parempi leffa :), tai eihän tätä edes voisi harkitakkaan kattoa perjantaina ku on noi muut, viikonloppuhan siinä menee herkkujen kera pilalle ton surkeuden takia :|... :/... :'(... :D, mutta tällein "hupimielellä" (:D) vähillä herkuilla kun kattoo niin eiköhän kelpaa <3... :)... B)... :D!


King Kong: No kerranhan tää on jos nähty ja ei edes hirveästi ole aikaa :/, mutta uudestaan vaan ku oli sen verran hiAnoa mättöä <3... =), YEAH :D!


Boogeyman: Joo alamäki sitten lähti leffoissa (tai jo vähän edellisessä kun nähty on jo...) :/... :'(... :D, eipä nyt hirveästi mitkään Boogeyman haamumies Buhuugayman Buhuugaymiehet (:D) kiinnosta :|... :/... :'(... :D, mutta eiköhän toi nyt ihan katottava ole :), vaikka :'(...


Elektra: Alamäki senkun jatkuu :/... :'(, vaikka onhan tää nyt varmaan ihan kivaa mättöä :), mutta suurimmaksi osaksi varmaan ihan tylsää BS:ää (<---Bull Shittiä ;)... :'(... :D) ja juoni tuskin kiinnosta kiviäkään :|... :/... :'(... :D, mutta eiköhän nyt silti ihan katottava ole :)... :whistle:... :/... :'(... :D!


Stealth: Alamäki kohtasi huippunsa :'(... :D, vaikka khyllä tää varmaan parempi on kun noi kaksi ylempää (ja nähty King Kong "tavallaan" :p... :D), mutta eipä oikein kiinnosta yhtään mikään Stealthi lentely :|... :/... :'(... :D, mutta sitten kun kiinnostaa/ei ole muuta :'(... :D, niin eiköhän tää ihan katottava ole :), mutta saa nähä koska on "valmis" :/... :'(... :D!


K-18:ta, haarojenvälejä, hiAnoa mättöä, kelpo kauhua, katottavaa toimintaa ja ihan katottavaa kuhan on "valmis" =)... B), YEAH :D!

No comments: