Saturday, January 20, 2007

4.Vaihe: sinne lähti veX :'( :'( :'(...


Voi tätä tuskan TUSKAA :'(, olen ruma kun, ööööööööööööööö, ei edes löydy sanaa :'(... :/... :D! Joo khyllä se TOD komeuS parta kasvatetaan takas ja HETI <3 <3 <3... =)... B), hiuksettomuus nyt haittaa :/, paitsi sekin samantien <3... =)... B)!


I WANT U BAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaack <3...

1.Vaihe: siinä se TOD komeaH parta vielä oli <3 <3 <3...


Mutta nyt se on tipotiessään :(, YHYYYYYYYYyyyyyyyyyyyy :'(... Joo mutta nyt on aika jatkaa parrankasvu blogausta <3... =)... B), vai varastetaanko kamera taaskin :|... :/... :'(, GODDAMN! Joo mutta linkitellään sit myöhemmin niitä kuvia jne... koska nyt on muuta puuhaa liittyen rattimaiseen kapistukseen :x... :p... <3... :D!


PS.Joo tosiaan aikamoinen pomppaus tehtiin :o... :x... :/... :ashamed:... :'(... :D:

1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Vaihe ja 7.Vaihe!


Oli khyllä TOD komeaH <3...

Games and movie <3... =)... B)!


Joo tosiaan se toinen meno (enkö jotain maininnut, kait :/... :'(... :D, no mutta...) oli mennä Rocky Balboa mummin "ylimääräisellä" leffalipulla =)... Joo eipä nyt hirveästi huvita/huvittanut mennä :/, mutta kun tään kuun lopussa meni umpeen niin khyllä toi oli paras vaihtoehto :)... :/... :'(... :D! Joo mutta hyvä vaihtoehto se olikin :), parempi mitä odotti =), vaikka ei nyt niin hyvä ollut :/, mutta kuitenkin :D... Joo ihan hyvä oli se lopputaistelu :), vaikka aika lyhyt khyllä :/... Mutta paras oli khyllä ku se tuttuakin tutumpi harjottelumusa pamahti oikein kunnolla (eka kerta tosiaan leffateattereissa), AIVAN MAHTAVA oli <3... Joo khyllä se Rocky osas vielä vetää, 7puol :), mutta kun puolikkaita ei anneta :|... :'(... :D, niin täyden kasin arvoisesti =)...


Mun arvosana:

7.7/10

IMDb:n arvosana:
7.6/10


Se musa =), AIJAI <3...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Joo mutta kuten näkyy, pari peliäkin tuli ostettua <3... =)... B), yllätys YLLÄTYS autopelejä rattia varten :o... :D... <3... Joo Midnight Club 3:set täällä jo pauhas/pauhaa (pikkuveli tuolla kiroilee :D, tai siis tossa :x, pitäähän nyt rattia vahtia :|... B)... :'(... :D)! Joo kieltämättä HEMMETIN hyvä peli mitä nyt pari kisaa testasi <3, muokkausta khyllä löytyy AIVAN LIIKAA :|... :'(... :D, mutta ehkä se on vaan hyvä ;)... <3... :/... :'(... :D!


Joo sit tuli NFS: Hot Pursuit 2:nenki ostettua :), no joo :/... :'(... :D, kivaa poliisitakaa-ajamista :), mutta parempiakin khyllä löytyis :/, kuten/lähinnä Most Wanted mutta se kun on jo PC:lle niin khyllä toi taisi paras olla <3... :/... :'(... :D, no hyvä ainakin =), mutta aika vähälle jää varmaan Midnightin ohella :/, mutta kuitenkin =)... :'(... :D!


Games and movie =)... B), YEAH!

3.Vaihe: sinne lähti :'(, KAIKKI :o :o :o... :x?!?!?


NOOOOOOoooooooooooooooou :(, YHYYYYYYYyyyyyyyyyyyy :'(, ZIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiii-SUS :|, EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee :D! No mitäpä höpisemään :/, sinne lähti KAIKKI :'(...


PS.Joo ja mä lähen jäädyttämään pääni tonne pakkaseen :'(... :D, OUT!


Ai ihan kaikki :o... :x... :p... :D... :'(!

2.Vaihe: siistimisen aika ennen lähtöä :o... :'(... :D!


Joo mummille tosiaan ollaan lähdössä syömään joten kaippa toi parta on sit ajettava :o... :x, NOOOOOOOOOOoooooooooooou :'(...


Voihna ZII-SUS CHRIST sentään :|... :'(... :D!

Leffat katottu, musakisat päivitetty, nuQmaan jne :'(... :D!


Joo hyvä leffa Texasin moottorisaha murhat kieltämättä oli :), vaikka toistamiseen jo näki :/, mutta kuitenkin :)... :/... :'(... :D! Joo musakisa käytiin sit päivittämässä B)... :D, enään ton kuvan tunkeminen snapshottiin ja sit nuQ =)... :'(... :D! Joo mutta huomenna sitten mummille syömään ja sen jälkeen yhteen paikkaan <3... B)... :D, mutta niistä sitten huomenna, nyt snapshotin kautta nuQ B)... :'(... :D!


Kolahtiks tuolla olkarissa joku moottorisaha tai joku semmonen :o... :D!