Thursday, June 7, 2007

Kolkki Nakkis Virtual Tennis voittoH chatten -tarina 1/2!


Joo "hommat" kun oli tehty, niin oli aika ruveta pelaamaan sitä MAHTAVAA Virtua Tennis 3:sta, Kolkki chatin kautta tietenkin... Joo Nakkishan se siellä oleskeli, kuten lähes aina 24 tuntia päivässä 24/7, heh! Joo chatit (zoom) sitten vaan päälle ja vähän aikaa kun oli chatattu tuli tiukka kysymys eteen: pelatakko (zoom) vai kiusatakko Nakkista, HMMMmmm, vaikea valinta, LOL! No pelaaminen sitten valittiin (zoom), itQ, LOL! Joo eli pelit vaan käyntiin, hyvältä näytti! Mutta ei kauaa, turpiin oltiin saamassa ja kunnolla, itQ! Joo ja ei se ihan jäämiseen vaan jäänyt, vaan TURPIIN TULI, TOD itQ! No sitten ei voinut kun lähettää yksäriä että liian hyvä on mua vastaan (zoom), ashamedii... No se sitten ehdotti että jos vaihtais hahmoa (zoom), johon mä no okei (zoom), vaikka aika säälittävää ajatella/toivoa että se auttais, mitään toivoja kun ei ollut... No hahmoa sitten vaihtoon, mutta empä sit löytäny enään samaa tyyppiä joten haastoin sit jonku toisen, mutta siitä nyt tullut YHTÄÄN sen parempaa tulosta, RYKÄLE TAPPIO otettiin taas, TSII-SUS?!?!? Joo toivot oli jo lähes nollissa seuraavaa/seuraavia pelejä kohtaan, mutta mitäs MITÄS, meni sitten kaksi kaverusta haastamaan mut ja Kolkki tietokoneen vastaansa, mikä virhe, BUAHAH! Suunnitelmat oli kristallin selvät, Kolkin kanssa kostamaan mun häviöt ja TYYLILLÄ! Joo peli sitten alkoi, vai sanoisiko RYKÄLE MURSKAUS voitto sellainen mulle ja Kolkille, FUCK YEAH! No mitäpä sitä kiertelemään ja kaartelemaan, HELPPO VOITTO tuli, 6-1 vietiin (jossa se yksi piste oli ihan vaan säälistä, BUAHAH...), FUCK YEAH! Joo sitten oli aika mennä hehQttaa Nakki"24/7"Kalalle voitosta (zoom), FUCK YEAH! Joo hehkutus senkun jatkui Nakkiksen olessa ihan pihalla (zoom), heh! No sitten ku se vihdoin tajusi "tilanteen", niin tyhmäksi touhuksi (zoom) vain haukkui, WAHT?!?!? Toihan oli ihan HEMMETIN järkevää/kivaa, FUCK YEAH, LOL, ashamedii... No mutta sitten sain selitettyä sen pällien syyksi (zoom) ja Nakkiskin tajusi/ymmärsi sen haukkuen ne ihan lyttyyn, niin sitä pitää, whistlee, kai (niin haukku...), tai sitten ei, itQ, LOL! Joo mutta meni sitten toi pelikysymys ohi hehkuttaessani, mutta eipä siihen paljoa ole vastattavaa, Gears of War kun vaan löytyy ton lisäks, itQ... Niin nyt/vielä, eiköhän noita kohta ala olemaan enemmän kun laki sallii, FUCK YEAH!


Joo mutta tähän nyt loppui tarinan 1.osa, vaikka suurin osa tässä jo olikin, ainakin ajallisesti (n.2 tuntia meni tohon...), chattia kun loput vaan on (johon n.30min...), mutta sen blogaamiseen/järjestelyyn/alleviivauksiin yms... khyllä tulee menemään paljon enemmän aikaa kun tähän, joten saa jäädä myöhäsemmäksi, itQ, lol!


Joo mutta nyt taas pelaamaan (chatin kautta varmaankin...), ilman kuvia todellakin khyllä, TOD! Koko elämääni nyt tuhlaa sen blogaamiseen mihin sen tuhlaan, WAHT, lol!


U dont wanna mess with me and my Kolkki, no THE HELL u want, COOL, lol!

Jälleen kerran ostoksilla <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo "tärkeinpänähän" on Virtua Tennis 3 <3... =)... B), joka khyllä makso ihan v|tusti :'(, 69,90€ :x, TSIIIIIIIIIIiiiiiiiiiish :|?!?!? Noh, eiköhän toi ole sen arvoinen :), mikäs sen kivempaa kuin huiskia palloa =), sisällä tietenkin <3... B), FUCK YEAH :D! Joo Livessähän tota on HEMMETIN kiva pelata, mutta onhan se yksinpelikin ihan kiva :) (kait :/, eihöhän =)... :whistle:... :'(... :D)! Home Cinema Audio/Video selector piti myös ostaa omaan huoneeseen, koska eipä tosta pikkushitistä ole yhtikäs mihinkään :'(, TSII-SUS :|... :ashamed:... :'(... :D! No mutta nyt sitten toimii, niin ilman johtojen vänksläystä :) (vänkslätä piti nimittäin aikasemmin :|... :'(... :D...)! Lisäpattereita tuli myös hommattua Kolkille :), eikä ihmekkään imee ku sika mutaa :|... :'(... :D?!?!? Demolition Man tuli myös ostettua VIHDOIN ja VIIMEIN <3, kauan tota on nimittäin harkinnut =), mutta monta kertaa nähty ja..., se niistä selityksistä, se on nyt mun B), FUCK YEAH :D! Joo ja mässyä tietenkin myös <3, mitä ilman sitä tekisikään :x... :'(... :D?!?!?


Joo proiTa pieksee uusien pattereiden kera mässyttäen mässyä =), mastaH proH kun olen =)... :whistle:... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!