Wednesday, August 22, 2007

BioShockiiiiiiiiiiiiii <3... :p... :D!


Joo en khyllä vieläkään jaksa arvostelua väsätä :/... :ashamed:... :'(, mutta pääasia että sanon jotain siitä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tosiaan aika putkimainen oli demo :/, mutta kokkari sentään on sitten kunnon vapaa maailman paras peli System Shock 2:nen B), kait :/, no eiköhän =), kattoo sitten :saint:, joopS :p... :D! Joo mutta tosiaan toi inventaarion puuttuminen khyllä vaivas aika paljon :/, mikäs sen kivempaa ku valita mitä kantaa ja selailla siellä kaikki tavaroita ja aseita kunnon SS2 tyyliin B), mutta, noh, eipä ole tällä kertaa mahdollista :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta...

BioShock chat -kuva!

PS.Romano näköjään sitten repäs luettelonsa :saint:, joopS :p... :D!


...muna pystyssä odotellaan edelleen =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEHEEEEEEeeeee :D!

Parrankasvu "Fifteenth Step" Edit.3!


Jahas, taas on näköjään aika tullut blogata..., u know/see what ;)... :p... :D! Joo taaspa on kuvattu, noh, paljastetaan se isojen kuvien jälkeen B), vasta :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeeee :D!

Parrankasvu "Fifteenth Step" Edit.3 -kuva!

"Myyrä" juna -kuva!


Joo tosiaan junassa toi on kuvattu :), myyrä sellaisessa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Jaa-a, mitäpä muuta sitä höpisemään :)... :'(... :p... :D, paitsi että...

KUVAT: 1.Kuva (isona), 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva (isona), 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva (1.paikasta ja 2.paikasta), 9.Kuva, 10.Kuva, 11.Kuva, 12.Kuva ja 13.Kuva (1.paikasta, 2.paikasta), 14.Kuva ja 15.Kuva!


...kasvais jo ne teurastusmiekat noitten hammastikkujen tilalle =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEEeeeee :D!

Päivän "Meze" auto!


Joo MatoApina (:p... :D) kun taas hoiti muistuksen =), niin ei muuta kun "panemaan" (:D) autoa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

NättiH MersuH edestä -kuva!

NättiH MersuH takaata -kuva!



Joo tommonen auto kun ois niin sitähän menis jatkuvasti kerjäämään töitä kaikkialta B), FUCK YE..., ÖÖÖööö, noH :x, no ihan #&%£$!*rallia sitä vaan ajelis 24/7 =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEeeeeee :D!


Meze ja #&%£$!*ralli here I come =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEHEEEEeeeeeee :D!

Päivän mies <3, FUCK YEAH B)!


Joo MatoApina (:p... :D) tuolla (Tiltissä ja Bloggerissa) muistutti laittaa päivän miehen tällä kuvalla =), joten ei muuta kun laittamaan =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeee :D! Joo siinähän sitä ollaan Särkkiksellä =), FUCK YEAH B), mutta mitä ihmettä mä oikein teen :x?!?!? Koko kuvaa TOD kiitos :saint:...


Päivän mies - (puoli)kuva!


Päivän mies kicking ass - (koko)kuva!


Vai että tollaista peliä Särkkiksellä :$, FUCK YEAH B), EHEHEHHEEEEeeeeee :D!


Raukka pingwiin... mikä lie ötys (:p... :D) parka :'(, u pig :$, TSII-SUS :|, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeee :D!

Vai että unen sijaan oikeata se oli :x... :p... :D!


Tuttuakin tutumpi lause: "mitä tohon lis...", joopS :p... :D! Joo tosiaan (toi ei sitten vai ole tuttu :p...), niin :p... :D, yöllä..., tai siis näköjään (:p... :D) aamulla salamoi oikein KUNNOLLA =), mutta mä päätin jatkaa "uniani" kuvaamisen jäädessä unholaan :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|, joopS :p, EHEHHEEEeeee :D! Joo olis khyllä tullu varmaan TOD hyviä kuvia =), mutta :'(..., noh, ens kerralla sitten herätään B)... :whistle:... :ashamed:... :'(... :p... :D!

Tilt chat -kuva!

PS.Sisällysluetteloja tekemään :), TSII-SUS :|, ei jaksais :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Edit. (Sir) Tontsa (84) B)... :p... :D...

Edit. Joveli...

Edit. nazza...

Edit. Revolver Ocelot...

PS.Tuolla...


GODDAMN lazy ass Prinsessa ruusunen unikeko TSII-SUS FUCKING CHRIIIiiist :|... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEHEEEEeeeeee :D!

*Testing* Mannekiini72 *TESTING*


Joo ei muuta kun testaukseen tätä "jokaiselle tyypille oma luettelonsa" shittiä (:D) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo Mannequeenille (:D) vaan tekemään luetteloa kun kerran tommosen TOD hiAnon bannerin meni tekemään =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

BioShock banner by Mannequeen -kuva!



Joo banneria otetaan heti käyttöön kun peli ilmestyy =)! Ai kauppoihin vai mulle :x, jaa-a :saint:... :p... :D! Joo ja voisi tehdä myös bannereille oman luettelonsa :), mutta ei nyt :x, koska...

Edit. Tuolla se o... ZZZZZzzzzzzz...


...on aika mennä nuQ :'(, kuhan ensin tekee Manne... ZZZZZZZzzzzzzz :ashamed:... :'(... :p... :D!

Label inverted <3... B)... :p... :D, sekä Stalker :x...


Joo eli "käänsimpä" noi labelit toisinpäin eli nyt linkitän niihin enkä niistä muualle pienemmällä listalla =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ai ette tajunnu hölkäsen pöläystäkään :x, WAHT :o?!?!? No en mäkään varmaan ois :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Label inverted ja Stalker -kuva!


Joo eli..., noh, eiköhän yhden esimerkin kertominen kerro kaiken =), joopS :p... :D! Joo eli ennen mulla oli tossa monelle pelille oma label (muiden sälien joukossa) josta oli aika vaikea ettiä jotain peliä :/ (tai no onhan ctr+f...), mutta eniten siinä vaivas että lista oli aivan liian pitkä :|, kokoajan pidetessä :'(, varsinkin kun haluan jokaiselle pelille oman labelin =)... B)... :p.... :D! Joo eli ennen toi näytti tältä:


*Shittiä (vaikka food)*
BioShock!
*Shittiä (vaikka autot)*
*Shittiä (vaikka, no jotain...)*
Dead Rising!
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
Halo!
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
Stranglehold!
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*


Joo ompa tuolta nyt kiva kaivaa..., no mitä peliä haluakaan! No mutta nyt tilanne on tällänen B):


BioShock!
Dead Rising!
Halo!
Stranglehold!



Joo eli jokaisella pelillä on oma labelinsä vanhaan tyyliiin =), mutta hoidan linkityksen blogauksen kautta kautta enkä pidä sitä jätti label listaa esillä, joten..., jepS B)!


Joo iso työ on khyllä edessä tehä kaikille tollein :/, tai siis HEMMETIN iso :'(, mutta khyllä se on sen arvoinen =), kait :/... :'(... :p... :D, no ainakin löytää nopeammin ja selvemmin jos jotain haluaa ettiä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo Kolkin peleille tosiaan tein jo oman :), vielä pitää tehä..., no kaikille muille :saint:, FUCK YEAH B)!


Joo eli kaikki jutut saa oman tollainen =), unohtamatta tyyppejä :x?!?!? No jokaiselle oma shittinsä (:D), Stalkerin se jo saadessa kun Tilt 2.0 luettelon tein =), helppo/nopea kun se oli :)... :ashamed:... :'(... :p... :D! No "Tilt 1.0":han on h3lvetinmoinen työ :'(, TSII-SUS :|, mutta eipä siinä kauaa mene jos joka päivä vähän jaksaa hoitaa :), niin ja uudet kun heti päivitetään =), joopS :p... :D! Joo eli...


...eli, ÖÖÖööö :p, päivittämään tätä B)... :D! Niin mihis tää nyt meneekään =), ÖÖÖööö :p... :D, no ainakin taas Stalkeriin, blogipäivitykseen (joka pitää tehä) ja ÖÖÖööö, no siinäpä ne :), vaan :'(, joopS :p, EHEHHEEEEEeeeee :D!

Tarinoita =), tarina :)... :'(... :p... :D, kerääntyi <3...


Joo sainpa nyt sitten siirrettyä Tripodin "2007 elokuussa" haku -tarinan Bloggeriin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja tarinalistat (Tiltissä ja Bloggerissa) päivitty samalla :), monen tarinan khyllä puuttuessa sieltä/niistä :/... :ashamed:... :'(, mutta nyt olis tarkotus tässä lomalla päivittää ne ja muutkin jutut (puuttuvat blogaukset kuvineen ja labelit, jotka aion "kääntää" :x... :p, FUCK YEAH B)... :p... :D), eli työntäytöinen loma sitten tulikin tästä :'(, videoitakin kun pitäisi kuvata B), TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta...

Tarina setä päivittyi yhdellä tarinalla -kuva!

PS.Ompas muuten h3lvetin hiljasta Tiltissä :/, miksiköhän :x, jaa-a :p, EHHEHHEEEEeeeeee :D!


...päivittelemiseen ja labelien "kääntelemisiin" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!