Tuesday, March 20, 2007

Päivän mies <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo vähän myöhässä tulee :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta TOD pääasia että tulee <3... =)... B), EHHEHEEEEEEeeeeeeee :D! Joo Hulkki tuolla muistutteli päivän miehestä ja tässähän se sitten on =), komeaH <3... B)... :D!

Joo kokokuva vielä paketin avaamisesta =), saisipa avata uudestaan <3, tai voisihan sitä paketoida ton ja avata uudestaan <3... =)... B), EHEHHEEEEeeeeeeeeeeeee :D!

Joo mutta tämä nyt oli päivän viimeinen blogaus :/... :'(... :D, pitää mennä niQ että jaksaa shitti (:D) työtä :'(, TSII-SUS :|... :/... :D! No mutta joo, läheneepä viikonloppu taas <3...


Paketoida ja avata uudestaan =)... B), EHEHEHEEEEEeeeeeeeee :D!

Mässyostoksil <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo mässyt alko uhkaavasti loppumaan :/... :'(... :D, joten ostoksille vaan =)... B), FUCK YEAH :D! Joo tosiaan tuli ostettua Fazerin punainen (se tuttu virsi tähän |O... :'(... :D, kun on kyllästynyt siniseen niin tätä jaksaa ja toisinpäin <3, FUCK YEAH :D) ja Rainbow NamuMix (ihan OK mixihän tää :), vaikka salmiakkia IHAN LIIAN VÄHÄN ja vain yhtä laatua :'(, GODDAMN hedelmäfrutti pussi :|... :/... :'(... :D)! Joo eli ihan OK ostokset siis :), vaikka salmiakin aika vähäset :/... :'(... :D!


Kaippa tästä pitää kohtapuolin lähteä hakee kilon salmiakki laatta =)... B)... :/... :'(, FUCK YEAH :D!