Friday, January 12, 2007

Päivän mies siinä <3... =)... :'(... :D!


Joo vei sitte voiton musta tällä kertaa (ja näköjään parista muustakin vihollisesta <3...) :'(, "V for Voitto" niin sanoakseni :/... :'(... :D! Joo eli HEMMETIN hyvä leffa khyllä oli =), mutta ei ehkä niin hyvä mitä muisteli :/, tai siis oli ehkä parempi mitä muisteli mutta ei niin hyvä ku ekalla kerralla leffateattereissa (yllätys YLLÄTYS...) :p... :'(... :D!


Joo eli tosiaan leffateattereissa tämä käytiin MatoApinan kanssa ja hyvillä paikoilla kun pronaH oli varannut liput aikoja sitten <3... B)... :D! Joo mutta EHDOTTOMASTI kuuluu kokoelmiin <3... =)... B), TOD! Joo ysiä vaan kehiin :)...


Mun arvosana:
9.0/10

IMDb:n arvosana:
8.3/10


Joo mutta kohtapuolin vois mennä nuQ :o... :x, no huomenna sitä rattia heti aamulla hakemaan ;)... <3... =)... B)... :'(... :D!


V sitte vei voiton musta :(, YHYYYYYYyyyyyyyyyyyy :'(... :D!

PerjantaibiisiH <3... =)... B)... :D!




Joo milläs muulla on parempi aloittaa perjantai kuin Prodigy - Firestarterilla <3... =)... B)... :/... :'(... :D! Eipä sitten muuta, V for Vendetta jatkukoot <3...


Eiköhän ois jo aika voittaa :|... B)... =)... :/... :'(... :D!

Leffailta alkakoot <3... =)... B)!



Joo khyllä TOD kelpaa <3... =)... B), paitsi että äiti varmaan tulee kesken leffan takas :/, mutta sillon on jo syöty joten ei haittaa B)... :/... :'(... :D!


Kuusikin siellä vielä =)... :D, mutta nyt leffaa ja herkkui <3...

Päivän "Jaguar" auto B)!



Siinäpä se takaata <3... =)... B), mutta nyt valmistelee leffailtaa <3...


Edelleen voi painua... :|... :D!

Päivän "Jaguar" auto B)!


Joo siinähän se komeilee <3... =)... B), YEAH :D! Mitäpä muuta tosta sanomaan, hiAnohan se, mutta nyt keskityyn leffan aloittamiseen ja huomiseen ratin saantiin <3... =)... B), YEAH!


Jaget menköön... :|... :D!

Tämmöistä eilen <3... B)... :D!






Joo tommoiset kuvat piilostin eilen Tilt blogauksiin <3... B), EHEHEHEHEEEeeeeeeeeeeeee :D! Joo mutta tämmöinen oli siis lopputulos <3... B)... :D:





Joo eli noitten jämiä (:'(... :D) vedetään tänään sekä ostamiani ranskalaisia ja nugetteja with V for Vendetta with big screen TV <3... =)... B)... :D, YEAH!



Khyl kelpaa =), varsinkin huomenna kun saa sen ratin <3...

Päivän/viikonlopun mässyt <3... =)... B)... :D!


Joo tommoiset tällä kertaa <3... =)... B)... :/... :'(... :D, mutta mitä ihmettä, tossahan on vaan jotain ihmeen jämiä eikä limua mailla halmeillakaan :o... :x... :'(... :D?!?!? Ja jämiä mistä :x, ai kotiintulo matkalta :o... <3... B)... :D, no ei sentään :'( (<---hikipisara :D), selitys tulee seuraavassa blogauksessa <3... B)... :D!


Mä muka pärjäsin jollain limuttomilla jämillä :D, BUAHAH :|... B)... :D!

Ei rattia sitten tänään :(... :'(...


No mutta hätä/itku EI TOD tämän näköinen :x, no ratti pamahtaa huomenna mulle <3... =)... B), TOD LOiSTavaa! Joo mummilta pitää sitten lainata :/... :'(... :D, muka mikä lainatessa ku tommosen TOD komeuden saa <3 <3 <3... =)... B)! Joo eli huonohkosti viikonloppu alkoi :/, mutta tulee olemaan TOD LOiSTava ratti ja ajopeli painoinen TOD LOiSTavuus <3... =)... B)... :D!


Olisipas jo huominen <3...