Tuesday, May 29, 2007

Aika mennä nuQ :'(, kone kuumottaen <3... B), FUCK YEAH :D!


Joo kone senkun lähenee lähemistään =), alle viikko varmaan täytyy enään odottaa <3, niin korttia, jota jos ei tule niin käteisellä vaan B), paitsi aika hölmöä ois khyllä ostaa käteisellä kun omakokoama olis paljon parempi ja halvempi :/, mutta hirveä työ olisi tutkia :|, varsinkin tohon verrattuna ku ton vaan kipasee hakee kaupasta sen kummempia säätöjä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No mutta TOD mielummin ostetaan kortilla, jo sen takia että jää rahaa tilille (kunnolla...) ja eipä pahemmin huvita tommosia käteisellä ostaa :|... :'(... :D, mutta kortti kun on lähes selviö niin mitä tässä miettimään |O... :D, FUCK YEAH B)!


Joo ja mitä kuvaan, khyllä käy pikkukoululaisia (:D) kerrankin kateeksi :'(, paitsi rahaahan heille ei tipu yhtään (paitsi jos menee kesätöihin, mutta sitä nyt käy lähes yhtään kateeksi, tuhlata nyt semmoseen lomaa...), FUCK YEAH B), EHEHEHEEeeee :D! No mutta...


...kone mielessä nuQmaan =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!

Viikon ketju tosiaan <3...


Joo eipä hyvin sit käynyt edelliselle ketjulle :/, mutta ei ihmekkään kun eihän täällä osata keskustella kunnolla :|... :'(... :D! No toivottavasti tälle käy paremmin :), lähinnä siis "menestyy", lukkoa nyt tuskin tulee näkemään...

Viikon "BioShock" ketju!


Joo tosiaan väsäsin joskus vuonna nakki ja kala (:D) ton :), TOD innolla odotellaan =), vaikkakin enemmän uutta konetta <3... =)... B), sekä GTA IV:tä <3, Crysis taitaa jäädä ton kanssa kakkoseksi :/... :'(... :D, siinä ja siinä, koska khyllä toi nyt vähän sekavalta näytti :/, varsinkin teleporttipelleilyt :|... :'(... :D?!?!? No mutta, TOD innolla siis odotellaan tota peliä =), vaikkakin uusi kone ja GTA IV vie voiton <3... :'(... :D!


Sais jooooooooooooooooooH <3...

Kajarit tilaukseen <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo lähti sit tilaukseen, Logitech Z-5400 sellaiset <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Joo säkäri ja tekstiviesti tulikin sitten aika nopeasti ton jälkeen =), mutta ei viestiä että voisi jo noutaa :|, varastossa noita kun nimittäin ei ole :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!?

No mutta, eipä tässä mikään kiire ole :), vielä <3... B), mutta kohta alkaa olee :/... :'(, vaikka khyllähän niillä näytön omilla pärjää nyt jonku aikaa (semmoset kun löytyy...) :), mutta pari tuntia max :|... :'(... :D!


So we are closing in the NEW (powerfull) computer FINALLY =), FUCK YEAH B)!

There it is <3, officially B)...


Joo eiköhän tohon ratkasuun nyt päädytä <3... =), aika h3lvetin hyvä ratkaisiu ellen itse sanoisi B), paitsi rahanmeno tosiaan aikamoista :/, mutta khyllä kaksi huippukonetta (tai siis hyvä ja TOSI hyvä <3, uber hyber sellainen B)... :D) kelpaa <3... =)... B), TOD!


Soldattia (3.kuukautta) :x, BUAHAH :D!

Anttilan kone hankitaan <3, ilman matkaa :o... :'(?!?!?


Joo uusimpana "ideana" olisi että olisin avannut jonku Visan yms... millä voisi ostaa koneen mistä haluaa =), niin ja mennä sinne matkalle sillä :) (joka on lähes välttämätön koska jotkut/monet paikat eivät hyväksy käteistä jostain syystä :x, TSII-SUS :|...)?!?!? Mutta, MUTTA eipä tosiaan tullut mieleen millaiseen H3LVETINMOISEEN (:D) velkashittiin (kone, matka, kannettava DVD, uusi kamera sekä varmaan vielä littuTV:kin...) jäisin :'(, TSII-SUS :|?!?!? Joten SE SIITÄ SITTEN :'(, EN TOD ala mitään velkakasaa ottamaan :|, varsinkin jos loukkaantuu/kyllästyy työhön tai jotain muuta sellaista tapahtuu ja ei tule enään rahaa mistään (paitsi ehkä sitä säälittävää työttymyysrahaa, jolla tee lähes mitään jos noitten yllä mainittujen velkoja pitää sillä maksaa :|, eikä khyllä muutenkaan...)! Eli jäi nyt sitten matkat väliin :'(, ainakin multa :/, ensi vuonna sitten kunnon säästöillä laitteet omistaen <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!


Joo ja mitä koneeseen <3, Anttilan sellaiseen :x, noh, kyllähän se hankitaan :o, myös B)... :o... :x... :D! Joo toi ostetaan heti kortin (tai sitten seuraavan palkan) tultua eli parin viikon päästä =), johon sitten hommataan mahdollisimman nopeasti (varmaan jonku kuukauden päästä =)...) se kunnon 3D-kortti (ja ilmeisesti virtalähdekkin...), jotka sitten laitetaan siihen uber hyber (:D) koneeseen joka taas hankitaan jonku 3 kuukauden päästä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ai mitä tolle Anttilan shitille (:D) sitten tapahtuu :x, noh, se lentää roskikseen :o, a.k.a. "perheen" käyttöön toiseen huoneeseen ;)... :)... :'(... :D!


Matka PERUTTU :'(, Anttilan kone hankitaan silti :o... :x, kunnon 3D-kortti (ja ilmeisesti virtalähde) n.kuukauden päästä (jotka menevät uber hyberiin B)... :D), uber hyber (:D) kone sitten n.3 kuukauden päästä =)... B), FUCK YEAH :D!