Thursday, May 10, 2007

Arvosanat "kierretty" näkymään <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Ai miteinkö :x, no kuvahan jo kertoo lähes kaiken ;), mutta sanotaan se nyt selvästi kaikille #&%£$!* :lle (:D), eli uusi tili tehtiin jonka voting historaa käytän arvostelemattomien leffojen listana <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ai miksi joku "_cars" :x?!?!? Noh, siinä toinen kauan tekeillä ollut projektin alku :o, tarkoitus olisi tehdä autoille oma "blogaaja" bloggeriin B), koska aika nopeasti se giga kuluisi 3Mt:n (x2, edestä ja takaata...) digiautoihin autoihin :/... :'(, TSII-SUS :|?!?!? Joten uusi "blogaaja" vaan mukaan ja autot järjestykseen malleineen (Picasaankin...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja onhan tässä pari muutakin projektia B)... :'(, mutta niistä sitten myöhemmin :)... :/... :'(... :D, koska nyt lähdetään nuQmaan että saadaan viikonloppu aluille <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

PS.Not reviewed movies, jet...


ViikonloppuH kolkuttaa jo ove... mahaan herkkuineen =)... B), FUCK YEAH :D!

Suomi vs USA (veikkaukset)!


Joo tänään siis pamahtaa ruutuun Suomi vs USA peliH =), josta tulee 3 - 2 voittoH B), FUCK YEAH :D! Tässä muitten (ja omakin =)... B)... :D) veikkaukset:

----------------------------

Voitot:

Jethro: 1 - 0


Renegian: 2 - 0


MatoApina: 2 - 1


Jani-6: 3 - 1
game92: 3 - 1
Pähkinä93: 3 - 1
BHD: 3 - 1
Cannibalize: 3 - 1


Sir Tontsa: 3 - 2
Alkeksi: 3 - 2


IFK: 4 - 1
amaru: 4 - 1
Stalker: 4 - 1
Anghorn: 4 - 1


Vaan: 4 - 2
Deadzer: 4 - 2
MatoApina: 4 - 2
Blacklist1: 4 - 2


Koivari: 4 - 3
Tragedy: 4 - 3


Mansikka: 5 - 2
Veku: 5 - 2


CuJo: 5 - 3
The play: 5 - 3


H3nkka: 16 - 14

----------------------------

Häviöt:

Magma: 1 - 3
Hummer H90: 1 - 3


jazka94: 2 - 3


The Game: 2 - 4


----------------------------

Ihan hyvältä näyttää :), paitsi muutama mätä omena (:D... :|, joihin voisi khyllä laskea mukaan ton 16 mikä lien...) pilaa joukkoa :|... :'(, vaikka luultavasti totta onkin (paitsi 16...) :/.... :'(, mutta kuitenkin :|... :'(, joopS :p... :D!


Come on Suomi, U CAN DO IIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiit =)...

Tänään siis lätkää luvassa <3, mutta...


Mutta eipä ole kovin isot odotukset/toivot voittoon :/... :'(, mutta khyllä se viedään vaikka sitten PAKOlla (:D) jos ei muuten <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mässyä tuli taas ostettua (kuten näkyy :p... :D), floppi Lordi shittihän (:D) se <3, mutta normaaliin (1,49€...) hintaan khylläkin kun ei jaksanut mennä "floppi" (:D) kauppoihin :/... :ashamed:... :'(... :D! No mutta, noita sitten mässytellään kattoen lätkää <3... =), niin 3 - 2 voitto sellaista B), vaikka empä siihen hirveästi usko/luota (niin voittoon, puhumattakaan tuloksesta...) :/, mutta..., joopS :p... :D!


Lordia lässyttämällä Suomi voittoon =)... B), FUCK YEAH :D!