Monday, August 20, 2007

"Tripod BioShock Review Stranglehold filming Holiday" :p...


No eiköhän toi kertonut jo kaiken :saint:, eli nuQmaan vaan :), TSII-SUS :|, joo eli selostetaan sittenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEHEEEeeeeeee :D!

Tripod BioShock Review Stranglehold filming Holiday -kuva!



No joo, mitä tossa nyt on muka selostettavaa :x... :p... :D, Tripodi haetaan huomenna, BioShock (luultavasti, eiköhän) arvostellaan, Strangleholdin (luultavasti, eiköhän) peluuta kuvataan lomaillessa =), FUCK YEAH B), niin selvä se oli ;)... :saint:, joopS :p... :D!


Huomenna ALKAA LOMAAAaaaH =), FUCK YEAH B), joopS :p, FUCK YEAH :D!

Strangleholdin miinukset ja plussat!


Joo chatistä vaan suoraan tähän B), jaksa mitään uudelleen kirjotella :|... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Stranglehold chat -kuva!



Vanukki kirjoitti: Demos jätkä snaipataan haulikolla

Joo toi oli khyllä vähän naurettavaa... Haulikon kohalla pitäis tulla vaan "not available" tai jotain sellaista, mutta että sillä(kin, tosiaan pistoolillakin voi joka myös vähän naurettavaa...) voi snaipata satojen metrien päähän :x, ei kovin "hyvä", vaikka kelpaa khyllä pelatessa B), mutta...


janijokinen kirjoitti: Ainoa miinuspuoli demossa on se että pitää katsoa se pitkä traileri tästä pelistä aina kun pelaa läpi.. Tosin se on ymmärrettävää =)...

No khyllä mä vaan sen voin skipata "a" -napilla :x...


MidiSurf kirjoitti: ...taustalla lentelevät John Woon tavaramerkit (ne prkl kyyhkyset :D).

Ja vähän liikaa khyllä lentelikin :/, joku minuutin välein kokoajan jotain kyyhkysiä :x, jotain rajaa nyt |O...


No mutta se mikä kusahti eniten oli khyllä että jalkoja ja käsiä ei voinu "erikoisesti" :|, tappeluun pohjautuva peli kun toi on :x?!?!? No "normaalisti" sai sit khyllä käyttää käsiä ku luodit loppu (muuten ei voinu), mutta se oli ihan perus tylsä lyönti mikä tappo yhellä iskulla |O?!?!? Ja eihän tossa luodit päässy loppumaan, ainakaan helpoimmalla... Ja mitä helpoimpaan tasoon, ihan liian helppo khyllä oli :|, mutta kaippa se johtu että toi oli eka maa ja ehkä demo on helpompi kun lopullinen versio sitten... No mutta aika turha tommosesta on valittaa ku ite voi säätää vaikeustasoa :D, joka oli khyllä vaikemmillaan kivaa piileskelyä :), helpoimman ollessa vaan putkijuoksua ilman mitään hätää... Ja toinen mikä puuttu oli hyppy :x?!?!? Niin kunnollinen sellainen, koska olihan tossa toi dyykkaus, mutta ei sillä päässy lähelläkään kaikkien esteiden yli joten piti vaan kiertää... Eli Max Payne (jota toi jostain ihmeen syystä muistuttaa :p... :D) ilman hyppyä, ei hyvä... No mutta kivaa toimintaahan toi oli kaiken hajotessa ihan kappaleiksi =), moninpelin kuulostaessa TOD kivalta B), mutta khyllä toi käsien ja jalkojen käyttämättömyys sekä hypyn poissaolo pilaa khyllä aika pahasti :/, mikäs olis sen kivempaa ku vetää kierrepotkuja seinän kautta B)... No mutta eiköhän tää tulla jossain vaiheessa alelaarista poimimaan :), uutuuspelin arvoinen ei khyllä ole...


+ Nättiä räiskintää!
+ Moninpeli TOD kiinnostaa!
+ Vaikea oli just kiva :), mutta...

- ...helpoin oli liian helppo!
- Ei jalkoja ja käsiä!
- Ei hyppyä!
- Haulikko(kin, kuten käsiasekkin) snaippaus, "mielellisesti", ei pelillisesti :D...
- Woon merkkejä (lähinnä kyyhkysiä) liikaa...

7/10

PS.Ja hiAno kultanen asekkin löyty piilosta =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Oli khyl nättiäH B), mutta..., MUTTA miX #&%£$!* (:D) mä en arvostellu BioShockia :x, WAHT :o?!?!? TSII-SUS :|?!?!? No huomenna khyllä TOD =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Strangleholdia räiskittiin <3, FUCK YEAH B)!


Joo olihan toi aika kova :), tai hemmetin kova =), mutta vikoja löyty khyllä aika paljon :/, pahimpana khyllä ettei jalkoja ja käsiä saanu käyttää "erikoisesti" :|, tappeluun pohjautuva peli kun toi on :x?!?!? No "normaalisti" sai sit khyllä käyttää käsiä ku luodit loppu, mutta se oli ihan perus tylsä lyönti mikä tappo yhellä iskulla |O, mutta luodit ei edes voinu oikein loppua, ainakaan helpoimmalla, mikä oli/on khyllä TOD outoa (niin käsien ja jalkojen käyttämättömyys) :x?!?!? No mutta siitä ja muista seuraavassa blogauksessa :saint:, Tilt chatin "kautta" nimittäin...

Strangleholdin demo läpi -kuva!


Hemmetin kovaa menoa siis B), mutta pari vikaa vähän pilas :/, varsinkin käsien ja jalkojen käyttämättömyys :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

LomaH alkaaH <3, mutta :'(... :x... :p... :D!


Joo töissä sitten hiljeni joten lomaa pamahtaa (maanantaihin asti luultavasti) =), FUCK YEAH B), mutta vasta huomisesta eteenpäin :'(, TSII-S... no khyllähän sitä voi juhlia =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeee :D! Ainoa vaan että rahaa menee :/... :'(... :p... :D, mutta khyllä loma nyt on TOD paikallaan =), varsinkin kun olis tarkoitus kuvata BioShockia :saint:, Tripodin kera =), FUCK YEAH B). joopS :p, EHHEHEEEEEeeeeee :D!

Mr. Tontsa's Holiday -kuva!


Aika lomailla ja kuvailla Tripodilla kaikkea shittiä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

Tripod chattia <3... B)... :x... :p... :D!


Joo kuten kuva kertoo, pitäähän nyt TOD tommonen Tripod mikä lie hommata niin saa parempaa kuvaa kun ei joudu zoomaamaan =), kuten eilen joutu :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo ja samalla tolla saa partakuvatkin paremmin kuvattua :saint:... :p... :D, nurmikolle toi vaan ja *RÄPS* RÄPS* =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEeeeeee :D!

Tripod chat -kuva!


Ja mikäs sen parempi ku heti huomenna hankkia =), koska..., no erillinen blogaus B)... :p... :D!


Jälleen uusi juttu mukaan kannettavaksi edellisten avainten, lompakon, karkkiläjän (B)... :p... :D), kännyn, kameran, läpppärin, ÖÖÖööö, no siinäpä kai kaikki :), vaan :/... :p... :D, mutta selkä pa5kana kuitenkin :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHHEEEEEeeeeeee :D!