Saturday, September 15, 2007

Postal 3:sta pyörittävä konevaihtoehto <3... B)... :p... :D!


Joo tässäpä (Matskun löytämä) vois olla ehkäpä (:D) yks konevaihtoehto pyörittämään Postal 3:sta =), FUCK YEAH B)/TOD noH :x, no 5500$ kertonee varmaan kaiken ;), WAHT :o?!?!? Joo ja ei lisävarusteissakaan ole myöskään yhtään säästelty:

30 tuuman näyttö 1399$ (kuvana)!


24 tuuman näyttö 649$ (kuvana)!


kajarit 399$ (kuvana)!

TSIIIiiish :o?!?!? Eli hemmetin kalliita noikin :$, tai kajarit on khyllä ihmeen halvat :x, niin kun vertaa noihin muihin ;)... :p... :D! No mutta khyllähän ton vois laittaa korvan taakse B)...

HP Blackbird 002 kone -kuva!



...pahimmissa painajaisissani :x?!?!? Hirveä velkakasa kun olis kituuttamassa elämämistä :'(, joopS :p, EHHEHEEEEEEeeee :D!

Vai että Postal 3:sta pukkaa :x...


No mikäpäs siinä :), ainoa vaan että, noh, aika pa5kalta khyllä näytti tän videon perusteella :/:

FIRST Postal 3 Footage -linkki!



Jotain third person shittiä (:D), khyllähän tommonen älyttömyys pitää first personina hoitaa =)... B)... :p... :D! Tai no khyllähän toi kuvakulma toimii Dead Risingissa LOiSTavasti =), jolta toi vähän näyttikin... No mutta mitä mä nyt samoja höpisen ku chatissa :x, sieltä vaan suoraan tänne selostus :saint:... B)... :p... :D:


"Aika jännä kissa mikä lie ase khyllä tossa :D... Joo mutta eipä miltään kovin kiinnostavalta khyllä näyttäny :/, varsinkin kun toi on muutettu takaatapäin kuvatuksi, khyllä 1.persoonan kuvakulma sopis paremmin, varsinkin kun edellisessä oli se... Mutta ykkösessähän taas ei ollu, eli neloseen sitten vai joku, jaa-a :x... :p... :D! Mutta eiköhän ton nyt alelaarista vois poimia :), kuten kakkosenkin kuhan sen koneen saa ensiksi hommatuksi, ellei sit konsolille hanki tota, kattoo... Konsoleista puheenollen tuli aika paljon tosta mieleen Dead Rising, varsinkin kun toi ampu siellä ravintolassa... No kattoo mitein tolle käy, tällä hetkellä ei khyllä paljoa kiinnosta edes alelaarit, aika kökön näkönen ku toi khyllä oli :/... Mutta kattoo ku uudempia trailereitä ja niitä arvosteluita tulee :)..."


Joo saa nähä mikä kuvakulma neloseen laitetaan :x... :p... :D! Joo mutta väliin varmaan tosiaan jää :'(... :p... :D, ellei sit alelaarista poimi :saint:, PC:lle vai konsolille :x, jaa-a :p... :D! No PC:tä ei khyllä edes vielä ole joten :'(, mutta eiköhän se kohtapuolin jo hommata =)... B), voisikin blogata seuraavaksi yhden "vaihtoehdon" jonka Matsku bongas B)... :p... :D!

Postal 3 chat -kuva!



Vai että kolmatta osaa jo pukkaa :x, no mikäpäs siinä :), joopS :p... :D!

Darlaa ja trailerishowta =)...


Joo Darla sitten ollaan B), mutta vasta maanantaina :x, jaksa mitään muokkailla täksi tai huomiseksi :|... :ashamed:... :'(, kun taas tänään ja huomenna jaksaa muokata maanantaiksi ;)... B), joopS :p... :D! Joo ja Matskultakin tuli uutta videota, tai trailereitä :), tuolta vaan kattomaan sitä showta ;)... <3... B), joopS :p... :D! Joo eli...



(2.kertaa :p... :D): Darlaa ja trailershowta :)... -kuva!


...kolmas kerta toden sanoo: Darlaa ja trailershowta =), joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!