Monday, May 28, 2007

Kaukosäädin viidakkoon uneksimaan <3... B)... :p... :D!


Joo pitihän nyt kaikki pistää yhteen pinoon kun lähes joka puolella taloa noita näkee <3... =)... B), FUCK YE, ööööö, joopS :p... :D! Joo kieltämättä khyllä aika h3lvetinmoinen läjäH <3... =), joka senkun vain tulee kasvamaan littuTV:n (ja mahdollisen Media Center PC kaukosäätimen...) kanssa B), FUCK YEAH :D! No mutta, maanantain on siis jo ohitse =), mutta liian monta päivää khyllä viikonloppuun :|, puhumattakaan koneeseen :'(, joka aika ei ole khyllä MITÄÄN verrattuna siihen kauan tässä on jumalauttaH (:D) joutunut odottamaan :|... :'(, mutta kuitenkin liian pitkä aika on :'(, HETI pitäisi saada :|... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Drown on that suckaaaaaaaaaaaaaaaaaH =)... B), FUCK YEAH :D!

Maksullisem "ohjelmat" kanavat <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Joo ihan mukavat ohjelmat/leffat näyttää tulevat =), varsinkin Teen Dreams 8 ja Les Bitches <3... =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEeeeeeeeee :D! No ei :x, tai joo :p... :D, nauhalle/kovolle nekin <3... B)... :D, mutta "tärkeimmäksi" voisi sanoa Silent Hillin (jota ei ole siis vielä nähty ja ikuisuus jo pitänyt nähdä...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja tulee sieltä näköjään myös The 40 Year Old Virgin =), mutta nähty on jo vähän aikaa sitten joten :/, noh, kaippa sen voisi kovolle ottaa ainakin B)... Joo ja South Parkiakin näyttää tulevan =), mutta hakuajaan onko noi uusia vai vanhoja (Suomeen nähden...) :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta kovolle nekin :)...


Khyl TOD kelpaa =)... B), paitsi aikaa menee ja kahen viikon päästä jo loppuu koko rumba :/... :'(, mutta se nautitaan täysin sydämmin =)... B), FUCK YEAH :D!

Maksulliset kanavat tuli ilmaseksi mukaan <3... B), mutta...


Joo maksulliset kanavat (Canalit, TV1000:set yms...) tuli tosiaan mukaan ilmaiseksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D, mutta vain kahdeksi viikoksi :'(, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :D?!?!? Noh, tästä kahesta viikosta otetaan sitte kaikki irti kybällä <3... =)... B), sen jälkeen itketäänkin sitten nurkassa viikkokausia :/, YHYYYYYyyyyy :'(... :D! Joo seuraavaksi vaan blogaamaan tämän päivän ohjelmia/leffoja (jotka, tai siis hyvät nauhalle) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS.Alkuperäinen boxi sängyllä kuva (josta poistin kortin ettei keksitä mitään B)... :|... :'(... :D)!


AWESOMEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeH =)... B), paitsi kahen viikon päästä :|... :'(, paitsi 4 Megan netti =), YEAH :)!

No MITÄÄN ostanu :|, ku ilmatteeks <3... B), FUCK YEAH :D!

Mä muka ostaisin jonku digiboxin vaan :x, huoh |O, EHHEHEEEEEeeeee :D, ihan ku joku niin olisi luullutkaan :)... :'(... :D! No mutta antaa kuvan selittää <3:

Joo eli ilmaiseksi sai kun nopeutti/nopeutin netin 4 Megaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli kaksi kärpästä saatiin yhdellä iskulla =): ilmainen digiboxi ja nopeampi netti <3... B), FUCK YEAH :D!

Joo mutta ei tossa ihan kaikki vielä ollut :x, loput selviää kohta <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


3 kärpästäkö yhdellä iskulla =), no lähes B), 2 ja puol ainakin <3...

Digiboxi "ostettiin" <3... =)... B), FUCKING YE...WAHT :o... :x... :D?!?!?


Joo digiboxi mentiin sitten hankkimaan <3... =)... B), ai miksi #&%£$!* (:D) :o... :x, noh, se selviää seuraavassa blogauksessa ;)... B)... :p... :D!


Digiboxi :x, WAHT :o?!?!?