Sunday, June 3, 2007

Jaa vai että nuQmaan :'(, ku kolkkia pitäis tutkia <3...


Joo tosiaan pitäisi päättää/miettiä hankkiiko "alkuperäisen" tommosen laturin vai ihan vaan patterinlataajan (tai siis ladattavia pattereita, pari laturia kun jo löytyy B)... :D)! Joo pistetäämpäs tähän vähän molompien puolia <3... :p... :D:


Quick Charge Kit (Xbox 360): No toihan on ton oma joten luulisi olevan parempi... Mutta näitä olis vähemmän ku pattereita (ellei hanki montaa, mutta aika kalliiks tulis, varmaan, paljos maksaa akku...?), mutta isompina nää ei "katoais" eikä nää menis muihin laitteisiin kuten patterit...


Ladattavat patterit: Nää ois/on halvempia ja näitä olis enemmän, mutta sitten taas näitä lojuis joka puolella ku vaihtamisen jälkeen heittää vaan jonnekkin ja sitten ei tiedä mitkä on käytettyjä ja mitkä ei :'(... :D! No mutta onneksi on patterinmittajaa, eli eiköhän sitten pattereilla lähdetä, ellei jollain ole kokemusta molemmista patteiden ollessa paljon (pieni ero ei nyt haittaa) huonompia...?


Joo tiukka valinta :)... :p... :D, saa nähä kumpaan päätyy =)... B)... :p... :D!

Näin ne suunnitelmat vaan vaihtuu :x... :'(... :p... :D!


Joo pari viikkoa tässä ollaan etsiskelty konetta ja nyt sitten yht'kkiä etsitäänkin konsolia :o, WAHT :x... :p... :D?!?!?


No aika selvä tämä oli kun tän "keksi", uudet pelithän tässä on ollut niitä tärkeimpiä joten miksei vaan hanki uutta konsolia ja pelaa sillä kunnes on ne rahat koossa siihen kunnon (itsekoottavaan) koneeseen =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja kolkkiinhan niitä pelejä löytyykin kuten Gears of Wars, Dead Rising, Saint's Row, Virtua Tennis 3 yms =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta sen kunnon TV:n khyllä vaan TOD tarvii :/, mutta mikäköhän se seuraava ostos koneen jälkeen (jota ei nyt ostetakaan...) olikaan, no littuTV sellainen (olkkarin TV:n tullessa mun huoneeseen =)...) B), FUCK YEAH :D! Joo eli nyt sitten vaan odotellaan sitä korttia, vaikka kolkki ostetaan käteiselle B)... :D, eli varmaan "joudun" (:D) jonkun aikaa pelaamaan pikkushitillä :|... :'(... :D, mutta riippuu nyt kauan kestää etsiä/ilmaantua sopivan Xbox360+peli (varmaan Gears of War, eipä ole noista muista oeleistä paketteja näkynyt, muita pelejä on khyllä, mutta eipä pahemmin kiinnosta Carbonit tai Änärit, PC:lle ku se jo hankittiin =)... B)... :'(... :D) tarjouksen =), mutta tuskimpa kovin kauaa menee :), sehän voi jo löytyä tällä viikolla =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli odottelemaan vaan, "sopivaa" tarjousta ja Anttilan korttia =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, odottamiselle :|... :(... :D!


Sais joooooooooooooooooooH <3...

Anttilan kone HYLÄTTIIN :o, kolkki tilalle <3...


Joo siksi aikaa kunnes hankkii sen kunnon (omakokoaman)koneen <3... =)... B), tai jäähän sekin (Xbox360) sitten tohon :), mutta lähinnä vaan pölyyntymään uber hyberin höyriessä täydellä teholla <3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEeeee (pölyyntymiselle) :D!


Mutta nyt sitä 24:sta =), Z-5400 kera B), FUCK YEAH :D!

Lostin GRANDE FINALE katottiin (Z-5400:llä) <3...


Joo olihan se HEMMETIN hyvä <3 <3 <3, paitsi aika vaisu/tyhmä khyllä loppujen lopuksi :/, mutta jos vertaa muihin sarjoihin niin niillä nyt ole MITÄÄN toivoa kilpailla <3... :'(, paitsi Prison Break pääsee aika lähelle :), mutta khyllä Lost vie 100-0 <3... :o... :x... :D, tai no 10-7 :)... :p... :D!


Joo ja mitä äänipuoleen =), AIJAI mitä TOD herkkuaH <3 <3 <3... =), FUCK YEAH B) B) B)... :D! Siis AIVAN MAHTAVAT jytinät <3, vaikka ei käytä edes kaikkea "tehoaan" (taka -ja keskikajari ei toimi ja khyllä noi toimivat kuulostaa paremmilta kunnon äänikortilla <3, kait :/... :'(, no eiköhän B), vaikka voiko tosta enään parantaa :x... :p... :D), joita kohta päästään käyttämään uuden koneen merkeissä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja kuten kuvasta näkyy, "siirrettävät" kajarit noi on (koneelle ja telkkarille) <3, tai siis semmosina niitä käytän :)... :p, FUCK YEAH B)! Langattomat ois khyllä kivat =), tai parashan ois molemmille omat kajarinsa <3, joka on siis tavoite/teko B), FUCK YEAH :D!


Joo mitä huoneen siivoamisjärjestykseen ja sen tarinaan, kesken on molemmat vielä :/... :ashamed:... :'(.... :D, mutta eiköhän ne tämän päivän aikana tule :), ainakin uusi järjestys/sen viimeistely (lähes valmis kun toi on jo...) =), tarina saattaa jäädä myöhemmäksi :/... :ashamed:... :'(... :D!


No mutta, kaippa tästä sitten lähdetään järjestelemään :), chattien kautta tietenkin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Just playing awesomeH =), vielä kun sen koneen saa B), AIJAI <3...