Sunday, June 3, 2007

Lostin GRANDE FINALE katottiin (Z-5400:llä) <3...


Joo olihan se HEMMETIN hyvä <3 <3 <3, paitsi aika vaisu/tyhmä khyllä loppujen lopuksi :/, mutta jos vertaa muihin sarjoihin niin niillä nyt ole MITÄÄN toivoa kilpailla <3... :'(, paitsi Prison Break pääsee aika lähelle :), mutta khyllä Lost vie 100-0 <3... :o... :x... :D, tai no 10-7 :)... :p... :D!


Joo ja mitä äänipuoleen =), AIJAI mitä TOD herkkuaH <3 <3 <3... =), FUCK YEAH B) B) B)... :D! Siis AIVAN MAHTAVAT jytinät <3, vaikka ei käytä edes kaikkea "tehoaan" (taka -ja keskikajari ei toimi ja khyllä noi toimivat kuulostaa paremmilta kunnon äänikortilla <3, kait :/... :'(, no eiköhän B), vaikka voiko tosta enään parantaa :x... :p... :D), joita kohta päästään käyttämään uuden koneen merkeissä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja kuten kuvasta näkyy, "siirrettävät" kajarit noi on (koneelle ja telkkarille) <3, tai siis semmosina niitä käytän :)... :p, FUCK YEAH B)! Langattomat ois khyllä kivat =), tai parashan ois molemmille omat kajarinsa <3, joka on siis tavoite/teko B), FUCK YEAH :D!


Joo mitä huoneen siivoamisjärjestykseen ja sen tarinaan, kesken on molemmat vielä :/... :ashamed:... :'(.... :D, mutta eiköhän ne tämän päivän aikana tule :), ainakin uusi järjestys/sen viimeistely (lähes valmis kun toi on jo...) =), tarina saattaa jäädä myöhemmäksi :/... :ashamed:... :'(... :D!


No mutta, kaippa tästä sitten lähdetään järjestelemään :), chattien kautta tietenkin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Just playing awesomeH =), vielä kun sen koneen saa B), AIJAI <3...

No comments: