Sunday, July 22, 2007

Khyllä, SE ON OHI :|... :'(?!?!?


Voihan herranpieksut sentään :|, viikonloppu on ohi :'(, TSII-SUS :|?!?!? Jaa-a, ei kai tässä sit muuta kun nuQmaan vaan :'(, odottaen ensi viikonloppua yhtä epätoiveikkaasti kun, ÖÖÖööö, no tuleehan se sieltä kohta taas eli mitään epätoivekkaita olla <3, FUCK YEAH B)... :p... :D! Joten ei muuta kun...

Shit -kuva!


...sen odottelemisiin =)... :/... :'(, joopS :p...

Tarinasedälle tehtiin sisällysluettelo <3...


Joo teinpä sitten VIHDOIN ja VIIMEIN tarinoille sisällysluettelon =), FUCK B), joopS :p... :D! Joo onhan Tilttiinkin tehty jo aikoja sitten :), mutta ei sitä ole jaksanu päivittää :ashamed:... :'(... :p... :D, vähän "hankala" kun sinne on mennä :/, täällä kun pääsee oikealla olevasta linkistä helposti ja nopeasti B), FUCK YEAH :D! Joo eli tuolta vaan bongaamaan LOiSTavia tarinoitani B), just pistin sinne lauantain tarinan (Tiltissä ja Bloggerissa) =), joopS :p... :D!

Tarina sedän tarinat -kuva!


Noitahan voisi myydä kadulla B), TOD =), FUCK YEAH B), EHEHEHHEEEEeeeeee :D!

Vähän komediaa "työnteon" keskelle <3... :'(... :p... :D!


Joo kuitteja oon täällä kaivellu laitelistaa varten =), joten samalla päätin sit tulostaa ne "turvaan" :), TSII-SUS :x, no ikuisuus siinä meni :'(, vielä aika turhaan varmaankin :/, koska tuskimpa nyt ehtii alkuperäset kuitit kulua mahdolliseen hajoamiseen mennessä, puhumattakaan itse koko hajoamisesta... No mutta ainakin on nyt "turvassa" kuitit =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta sen verran meni aikaa ja energiaa tohon hommaan :/, että tuskimpa jaksan tehä listaa loppuun tänään/tänä viikonloppuna :'(, mutta ensi viikonloppuna sitten ainakin :), joopS :p... :D! Joo mutta itse otsikkoon :p, YouTubea sellaillessa löyty Top Secret in 10 minutes pätkä =), FUCK YEAH B)! Ihan v|tun hauska :D, niin leffa (joka TOD pitää DVD:lle hommata) =), mutta olihan toi pätkä/pätkätkin ihan hauskoja :), mutta khyllä se nyt kokonaan pitää nähä että..., joopS :p... :D!

Top Secret YouTubessa kommentteineen -kuva!


Vai Top SecretinKO/KÖ voimalla laitelista loppuun/kuntoon =), FUCK YEAH B), jaa-a :/... :p... :D!

Venähtänyt juttu: Irciin pistettiin uusia/uudet kuvat B)!


Joo sinne sai nyt mennä läjä uusia kuvia, kun kerran taas siellä käväisi pitkästä aikaa :), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo "piti" mennä sinne kattomaan Anghornin kuvaa (ai millä nimellä, jaa-a :p... :D) kun se kerran sen sinne meni pistämään :o... :x... :p... :D, niin ja kommentoimaan sitä :), jonka kautta alkoi koko yön pituinen chatti vanhojen ja uusien Tilt "tuttujen" kanssa :), aikaa mennen #&%£$!* :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Joo mutta nyt TOD...

Läjä uusia kuvia Ircciin -kuva!


...nuQmaan :)... :|... :'(... :p... :D, TOD!

Pelinurkkaapa pitkästä aikaa taas =)... B)!


Joo mutta venähti yks juttu pikkasen :/... :'(... :p... :D, joten selostukset, tai lähinnä HEHKUTUKSET =)... =)... B)... :p... :D, saa jäädä väliin :'(... Mutta voisihan sitä etukäteen pikkasen jo pamauttaa =)... B)... :p... :D:


Ihan #&%£$!* TOD upean hiAnon komeaH unelmien peli poikamies (:D) uber nurkka hyber..., joopS :p... :D!

Pelinurkkaus jääkaappeineen -kuva!

-------------

Jaa-a, mitäköhän tohon hehkutukseen nyt edes lisäämään :/, ihan V|TUN hiAnoH khyl =), TOD B)!


Khyl kelpaaH =)...