Monday, January 22, 2007

Kysymysten kautta nuQ :'(... :D!


Tai siis vastausten blogauksen jälkeen koska vastattu on jo <3... B)... :D! Joo eipä kai sitten muuta :/, joo ei :D, ÖIT!


Olis jo melkein 6000 viestiä =)... B)... :D!

HUlk teki IRC tunnuksen <3... =), TOD LOiSTavaa :D!


Joo jo oli TOD aikakin =), vielä kun Matsku saadaan niin <3... =)... B)... :/... :'(... :D, EEHEHEHEEeeeeeeeeeeeee :D!!!


It was about a time <3...

Päivän "Audi" Auto B)!


Joo vasemmalta vielä :), khyllä EDELLEEN (:|... :D) kelpaa <3... =)... B), vaikka :'(... :D!


Tänne toi ja HETI :|... B)... :/... :'(... :D!

Päivän "Audi" Auto B)!


Joo siinä se on edestä vielä :), khyl kelpais <3... =)... B), vaikka Matskun kuvaama onkin :'(... :D!


Eihän tommonen nyt paljoa maksa :/, ainakaan mulle B)... :whistle:... :'(... :D!

Päivän "Audi" Auto B)!


Joo siinähän se TOD komeuS komeilee <3... =)... B), Matskun kuvaamana khyllä :/... :'(... :D! Joo mutta tolla kun pääsisi paikkoihin (eli omistaisi sen ;)... :D) niin AIJAI <3... =)... B), vaikka onhan niitä parempiakin nähty :/, mutta ;)... :D!


Khyl TOD kelpais <3...

5.Parrankasvu seuranta jatkukoot <3... B)... :D!


Joo no empä nyt tiedä mitä tähän höpisis :/... :'(, no pikkasen on jotain shittiä tullut puolelle ja toiselle <3... =)... B)... :D!


Joo mutta tässä aikasemmat kuvat (sekä uusin vielä kerran <3... =)... B)... :D):

1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva ja 5.Kuva!


It's crowing back =), FUCKING AWESOME =)... B)... :D!

Joo tuli khyllä kova kaksikko ostettua <3... =)... B)!


Joo onhan Midnighti kieltämättä 100x parempi <3... =), mutta ei toi Hot Pursuit 2 mikään huono silti ole :)... :/... :'(... :D! Joo voisikin pientä juttua heittää molemmista tähän <3... =)... B), pitkittämään nuQmaan menoa ;)... =)... B)... :D:

Midnight Club 3: Joo on tää khyllä HEMMETIN hyvä peli <3, vaikka säätöä on khyllä aivan liikaa (en khyllä tiedä on Undergroundeja enemmän, mutta paljon/liikaa on...) :/, mutta pelin kun on läpäissyt/on jossain puolivälissä niin tuskimpa haittaa paljous :)... Joo mutta ruudunpäivitys tökkii khyllä välillä häiritsevästi kun on paljon actionia ruudulla :/, mutta ei se nyt niin hirveästi haittaa varsinkin kun ei sitä kovin usein ole... Joo mutta autot on ihan HEMMETIN hiAnoja <3... =), varsinkin omamuokkaamat (tai ei siinä khyllä mitään valmiita ole, paitsi ilman muokkauksia...) B)... :D! Joo mutta HEMMETIN hyvä peli siis =), varsinkin ratilla <3... =)... B), padista nyt ole lähes mihinkään :|...


Need For Speed Hot Pursuit 2: Joo ikivanha pelihän tämä :/, mutta kunnon poliiseja haluttiin/halutaan vastaan ja itse olla se poliisi <3... =)... B)! Joo tosiaan hyvät/vaikeat (eli hyvät ;)... :D) poliisit tässä tosiaan on =), vaikka ei ne khyllä 3:sen ja 4:sen pollareille pärjää :/, mutta jyrää Most Wantedin ja Carbonin sellaiset lössö peräpukama (:D) poliisit <3... Joo mutta aika löysä peli tää khyllä on :/, eipä ole paljoa eroa 3:seen ja 4:seen pollareiden vain ollessa helpompia ja kaiken muunkin vähän kustessa, kuten ei sisänäkymää, voitettuja kisoja ei näe, pollarina ei voi jättää piikkilankaa eikä kutsua tiettyä poliisia auttamaan tiesulussa (4:ssa oli tämä TOD LOiSTava ominaisuus <3...), puhumattakaan 4:sen TOD LOiSTavista betoniporsaista <3, where the FUCK are th... *HUPS* :ashamed:, onhan tossa tommoset lössöt räjähtävät porsaat jotka ei khyllä pahemmin pysäytä ja vielä katoaa vähän ajan päästä (ei minkään minuuttien vaan ihan 10sec sisään nokan edestä vilkkuen) :o... :x, TSII-SUS :|?!?!? Joo eli rahastus haisee TOD tänne asti :|, mutta kun halvalla lähti ja ohan toi ihan kivaa 3:sen ja 4:sen tyylistä pollarit ärsyttäviä (vaikka ei niin pahoja, mutta ;)... :D) ajamista niin mikäs siinä :), harmi vaan keskeneräisyyden ja rahastuksen maku :/, varsinkin poliisina ollessa jossa kaukana tietyn poliisin apuun kutsuminen ja sen kanssa KUNNON betoniporsaiden pisto joihin jos törmää niin se on siinä ja jotka pysyvät loppuun asti <3, näiden lössöjen räjähtävien ja katoavien shittien sijaan :|... Mutta ihan kivaa ajamista ihan hyvällä graffalla (paitsi jos uusimpiin vertaa...), khyl kelpaa :)...


PS.Joo nuQ siis :'(, yhen pelin jälkeen <3... =)... B)... :D!


Kova kaksikko =)... B), vai sanoisiko TOD hiAnoH ja keskeneräinen sekä rahastuksen makuinen kaksikko :p... :D!