Friday, March 16, 2007

ViikonloppuuuuuuuuuuuuH <3... =), FUCK YEAH :D!


Joo täällä tämä viikonloppu on taas herkkuineen ja ostoksineen <3... =)... B), TOD LOiSTavaaH :D! Joo ja kuten näkyy, tuli sitten ostettua (ja saatua postista <3... B)... :D) tavaraa <3... =)... B)... FUCK YEAH :D! Joo mutta ei muuta kun selostamaan ostoksia <3... =)... B), FUCK YEAH :D:


Herkut: No nyt ei jaksa selitellä :o... :x... :ashamed:... :'(... :D, mutta myöhemmin sitten =)... :whistle:... :'(... :D! No mainitaan Vadelma Limonadi <3... :D, khyl kelpaa B)... :D! Edit. No nyt jaksetaan selittää <3... :D: Joo ihan hyvät mälli (:D) mässyt tuli ostettua =), löytyy: irtareita (eiköhän kaikki tiedä mitä ne on ;)... <3... =)... B), FUCK YEAH :D), Riesen (joo pitkästä aikaa tuotakin herkkua =), parhaimpiin suklaisiin kuuluu <3...), Estrella Chips (aika lähelle pääsee Taffelin alkuperäisiä =), mutta ei ihan :/... :'(... :D, mutta nitä jaksaa kun on kyllästynyt Taffeliin ja toisinpäin <3, FUCK YEAH :D), Pepsi (sama ku edellisessä, paitsi vastusta/voittaja on Cocis <3... :'(... :D), Vadelma limonadi (aika lähellä khyllä mehua :/... :'(... :D, mutta HEMMETIN hyvää sellaista <3, mutta aika kallista khyllä :/... :'(... :D) ja, no erikseen se <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Donitsi:

Joo taas tuli Arnoldsista haettua donitsi <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo tais khyllä olla virhe mennä ostaa ekaa kertaa (ja nyt...) :x, no nythän mä tuun ostelee noita lähes kokoajan ja maksaa ihan v|tusti :/... :'(, GODDAMN :|... :/... :'(... :D! No mutta TOD hyvää on khyllä =), mutta ei khyllä hintansa arvoista (1,80€...) :|... :/... :'(... :D, mutta joo :p... :D, khyllä kelpaa <3...


Uusi khello:

Joo meni eilen pa5kaX kello (tai hihna, kello khyllä pelitti vielä <3... :D, mutta mitä ilman hihnaa tekee :/... :'(... :D), joten kuitin kanssa vaan kauppaan ja uusi tilalle (sopivaa hihnaa kun ei ollut :'(, FUCK YEAH B)... :D)!

Ensiksi vain piti rämpätä hakemaan/vaihtamaan jotain vaihtokuittia :'(, TSII-SUS :|... :/... :'(... :D!

Joo mutta tommonen ihan peruskello tuli hankittua :)... :/... :'(... :D, joopS!


From Task Till Dawn 1-3:


Joo Anttilassa oli taas joku alennus rumba ja noi löyty 2,99€ kpl hintaan joten tänne kiitos <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ykkönenhän on LOiSTava klassikko joka nähty pari kertaa <3... =), kakkosta ja kolmosta en ole taas nähnyt :ashamed:... :'(, mutta nyt/jossain vaiheessa se korjataan B), FUCK YEAH :D! Joo mutta aika haukuttuja khyllä noi jatko-osat :/, varsinkin 3:nen joka teki mieli jättää ostamatta :|... :/... :'(... :D, mutta ostin että on kaikki :)... B)... :'(... :D, joopS!


Freespace 1 ja 2:

Joo nämä LOiSTavuudet (tai ainakin kakkonen <3, mutta eiköhän se ykkönenkin ihan hyvä ole :)...) sitten saapui <3... =), AWESOMEh :D! Joo mutta Joysticki khyllä pitäis ostaa noille enneku alottaa =)... B)... :/... :'(... :D, mutta taitaa khyllä jäädä uudelle koneelle samantien ettei tartte mitään savetus rumbia tehdä :|... :/... :'(... :D, joopS!


Joo ihan hyvät ostokset/postitukset tuli ostettua/saatua <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ei muuta kun herkuttelee =)... B), FUCK YEAH :D!