Wednesday, July 4, 2007

Vai että huomenna ruoka 'la Tontsa :saint:...


No niin kai sitten, joopS, ÖÖÖööö, joo nälän ei tartte lähteä :x, kuhan ei nyt sairaalaan joudu lähtemään :'(, jännää <3, joopS :p... :D! Joo eli nuQmaan vaan että jaksaa huomenna seistä ja paistella lehmän mitä lie palasia, joka saattaa khyllä siirtyä äitin hommaksi Tiltin ja TV:n kutsuessa, mutta yritetään nyt pysyä vahvoina, epäilempä :'(, no ei, nuQu vaan töissä niin johan jaksaa, JEPs!

Jaak... Hul... Raphael paistamassa lehmän palasia -kuva!


Voipi olla ettei viikkoon nähdä huomisen katastrofin jälkeen... No se on sitten itQ, nyt se on nuQ!

Tontsa's Food Menu B)!


Jaa-a, mitäköhän sitä kuvaan lisäämään B), hyvältä näyttää, PAITSI, "Spagetti + Jauheliha 'la Tontsa", siis sanoiko joku 'la Tontsa :x, WTF :o?!?!? Noh, kerran ku se multa ja Jaak... Hul... Raphaelilta (tai lähes pelkästään Raphaelilta :ashamed:... :D) onnistu, niin eiköhän se sitten multakin :)... No huomenna se sitten selviää, TÄYDELLINEN ruoka vai mahavaivoja :x?!?!?


Tontsa's Food Menu -kuva!


Veikkaampa että huomisesta lähtien about pari viikkoa maataan sairaalassa :ashamed:... :'(, mutta hiAno kokemus se varmaan tulee olemaan B), EHEHEHHEEEeeeeeeee :D!

Tänään myös..., ostoksillapa hyvinkin!


Joo onhan tosta printterista (ja reissusta sekä yhestä toisesta ostoksesta B)...) vielä pari kuvaa, mutta venähti nyt noi scannausleikit (<3... :p... :D) sen verran, että huomiselle saa jäädä muut(/kaikki itseassa) kuvat... No mutta tänäänkin käytiin siis kaupassa, siinäpä/tässäpä ne ostokset on!


Kauppareissu - kuva!


Joo eli nuudelisöhellys tuli taas ostettua (varmaan joka viikko tuleekin, kunnes kyllästyy, mutta tuskin, koska eihän Atrian shitteihinkään ole, niin sillein, mutta sillein on :'(... :p... :D) ja lisää keksejä töihin naposteltavaksi kun edelliset alkaa jo loppumaan (mitä noillekkin tuli/tulee tapahtumaan päivän/illan aikana) :ashamed:... :D! Joo ja Akkarihan se sieltä myös pamahti, mutta Don Rosan sarjiksella, ei JUMA...! No joo, onhan sillä ihan hyvä ja hauska tyyli, mutta khyllä aika taas aika h3lvetin päätä raastavan ärsyttävän..., joopS! Varsinkin se yks 3 -osainen missä tapahtunut YHTÄÄN mitään :'(, sinne meni ton maine (mun silmissä) :|, vaikka eipä sillä sitä paljoa ollutkaan, vaikka mikä lie pyöreän pöydän ritari oli ihan hyvä, tai tosi hyvä, paitsi piirrostyyli :|... No mutta mitä tota selailin, joka ei hetkessä käynyt kun v|tun (:D) pitkä toi oli/on :'(, ritarin ja sen kuolettavan tylsän tarinan väliin sijoittui :), joka ei khyllä kovin hyvää tarkoita, mutta ihan luettava ainakin pitäisi olla, saa nähä... Joo, se siitä Akkarista...


..."työ" keksejä rouskuttaa =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeee :D!

Mitäpä kuvaan (*) lisäämään <3...


Tai siis (*) skannaukseen <3, eli tulostin, skanneri sekä kopiokonelaite tuli ostettua =), FUCK YEAH B), EHEHEHHEEEeeee :D!


Tulostin, skanneri sekä kopiokonelaite -skannauskuva!


Joo kaippa sitten selittelemään tosta jostain :), oman käsikirjoittaman tekstin myötä :x, WAHT :o, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEeeeeee :D!


Oma käsikirjoittamana teksti -kuvana!

Joo ja tässä tekstinä kuten lupasin, tosta tosiaan saa Erkkikään yhtään mitään selvää :|... :ashamed:... :'(... :p... :D!


Joo tuli tosiaan sitten ostettua tulostin, skanneri sekä kopiokonelaite B), koska, noh, äiti tommosta tarttee, kuten khyllä itekkin, mutta paljon myöhemmin oisin ton ostanu ilman äitin "äkillisiä" (no on se khyllä jo pari kuukautta kinunut :D...) tarvitsemisia, mutta paljoa ei maksananut joten..., joopS! No mutta nyt sai taas uuden laitteen jolla voi leikkiä tehden sen kanssa kaikenlaista kivaa =), kuten..., ÖÖÖööö, no khyllä sitä kaikkea tulee keksimään <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEeeeee :D! No kuitit ainakin voi nyt hoitaa ite eikä tartte liikkeissä vinkua :), kaikissa paikoissa kun ei edes kopiokonetta ole :'(, kuten Tiltin liikkessä josta ostin Kolkin :x, TSII-SUS :|?!?!? Ja voisihan sitä valokuvia tulostella/skannata koneelle ja, no kaikenlaista! No mutta nyt ainakin hoidetaan tää blogaus skannaamalla tää itsekirjoitettu teksti blogiin :o (pitää khyllä tekstimuodossakin laittaa, tästä saa Erkkikään selvää :ashamed:... :'(... :D), khyl kelpaa =), kait :/, aika "turhaa" työtä kun on :'(, mutta khyllä nyt ainakin kerran B), joopS :p... :D!


Nonih, johan saa jotain selvää :)... :ashamed:... :'(... :p... :D! Joo mutta kattoo nyt jaksaako enään uudestaan :/, no yhen ainakin (niin MatoApina blogauksen lisäksi) B), siitä sitten myöhemmin...


Vai että ite kirjotetaan käsin blogaus :x, WAHT :o, FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEEeeeeeee :D!