Monday, June 18, 2007

Kaverileffat <3...

Joo voisipa näistä sitten vaihteeksi (:D) pölistä, eli tosiaan noi kolme nyt ainakin olis tarkotus kattoa tässä lähiaikoina (Hulkilla) =)... B)... :p... :D, eli: Yamakasi (ihan hauskaa pomppimista =)...), Soul Plane (TV1000:lta nauhotettu ja hauskalta näytti/näyttää =), Snoop Dogg varsinkin =)... :D, vaikkakin 3.3/10 ei hyvää sano :/, paitsi lähes aina noi komediat saa pa5koja arvosanoja vaikka ne on LOiSTavia =), those clockas :|... :'(... :D) ja Top Secret (videolta on jo kerran katottu khyllä :/, mutta sen verran TOD hauska oli että MUST SEE again =), niin varsinkin ku Matsku ei ole vielä nähnyt :)...), niin ainakin siis noi =), mutta eiköhän paljon muitakin B), ilmottelemaan vaan jos tulee mieleen :)... :p... :D!


Joo tosiaan aika "sukkia" komediapainoitteisia leffoja khyllä :/, mutta siihen on VARSIN hyvä selitys B), viime kerran leffat: Miami Vice (huoh mitä shittiä :|... |O... :'(... :D), Running Scared (no kiroilu ja toiminta oli ihan kovaa =), mutta huoh muulle :|... |O... :'(... :D) ja Deja Vu (uusi littuTV ja kajarit khyllä TOD pelasti, mutta muuten aika kuolettavan tylsä :|... |O... :'(... :D, paitsi kun alkoi jutut selvitä niin johan mielenkiinto heräs :), puhumattakaan alastomuudesta (josta kuva MatoApinan eilisessä typyssä =), mutta aika kuolettava oli...) on ollut ihan pa5koja :x... :|...:'(, niin yhdessä katottuna, yksin tommoset "pitää" ettei "raiskaa" (:D) niitä :|... :'(... :D, eli jatkossa vaan "sukka" komedioita :)... :'(... :D, niin ja kauhuja :x, no "komediaksi muutettu kauhu" kertoo varmaan kaiken ;)... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, no pelottavia niiden pitäisi olla eikä hauskoja :/... :'(, mutta pääasia että ne on hauskoja eikä kuolettavan tylsiä (kuten edellä mainitut :|... :'(... :D, jotka on khyllä yksin hyviä :), ellei LOiSTavia =), mutta yhdessä :'(..., joopS :p... :D), TOD!


No mutta noi siis ainakin aiotaan kattoa =), mutta mitäs muita sitä voisi =), HMMMMMmmmmm :p... :D, no Jackass Number Two olis just kova =)... B) (niin ykkösenhän vois uudestaan jo =)...), FUCK YEAH :D! Joo mutta ketjua vaan pystyyn =)... B), FUCK YEAH :D!

Kaveri leffat -ketju!


Leffoja on tullut "raiskattua" (:D) siis lähiaikoina :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta se saa nyt luvan loppua :)... :|... :'(, FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

Viikon "Peliluolanne" ketju!

Joo taas on aika valita ketju :), mullekko tällä kertaa(kin) <3... =)... B), FUCK YEAH :D...? No ei :o... :x... :|... :'(... :D, Xeliakseen osui tällä kertaa kertaa :)... :'(... :D!

Viikon "Peliluolanne" ketju!


Joo eli peliluola ketju tällä kertaa viikon ketjuna :), miksiköhän :x, jaa-a :/... :p, EHEHEHEEEEEeeeeeeeeee :D! Joo tässäpä muuta "edition" mun peliluolasta(ni) <3... =)... B), FUCK YEAH :D:

3450H Edition (with McGyver =)... :p... :D) by Blogger (by ImageShack)!

Dub Edition by Blogger (by ImageShack)!

Finlux Edition by Blogger (by ImageShack)!

GoW Edition by Blogger (by ImageShack)!

Toppy Edition by Blogger (by ImageShack)!

Joo voisihan sitä vielä "leijua" tolla/noilla (kajareillakin nimittäin ;)... :p... :D, puhumattakaan Kolkista B), niin ja GayStation ja..., joopS :p... :D) <3... =)... B)... :p, joo eli H3LVETIN TOD LOiSTavan LOiSTava (:D) toi on <3... =)... B), TOD! Mitein pärjäsinkään ilman tota/noita :o... :x... :'(, TSII-SUS :|... :p... :D?!?!?


PS.In to the chatten it went (kuvana) :), cool B)... :p... :D!


TOD niceeeeeeeeH <3...